jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

Göğüs-90
Bel-71 (bel oyuntusunun olduğu yerden ölçtüm)
Göbek-80( tam göbek deliğinin aşağısndan ölçtüm)
Kalça-91
bacak-54
İşte ölçülerim bunlar :)

Göğüs iyidir sırtımın genişliğinden 90 çıkıyor ama sorun yok orda orası güzel.
Belimin bi tarafında çook az bi oyuntu var diğer tarafında hiç oyuntu yok çok incelsin istemem ama bi 5 cm gitse iyi olur :)
göbek aç karnına düz gibi ama bi lokma bir şey atayım ağzıma hop ayva göbek oluyor o yüzden göbek düzlensin onun içinde bi 5 cm gitmeli :)
Kalça iyidir gitmesin :)
Bacaklarımın üstünden rahatsızın 2 cm gitse daha iyi olur:)
Spor yaparken umarım bacak kası yapmam :) Yağ yakmak istiyorum ve sıkılaşmak :)
Kilo vermek istemiyorum 54 kiloyum :) yeni 2 kilo verdim :)

Ay canım kolların tam benim istediğim ölçüde süpermis

Canım ben yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar düzenli olarak yüzüyordum ondan kollarım ince sanırım. Bacaklarımda ince ama işte popo bel göbek var:)
Ben ilk levelin sonunda ekstra olarak killer abs'ye de başlamayı düşünüyorum.

Kaç kilosn canım sen
1.levelın sonunda ek olarak bişey yapmayı mi düşünüyosn ayyy ben nefes nefese kaldım dün bugün 2.günüm birazdan yapcm galiba şişkoyum ben ondan nefes nefese kalıyorum

10 kilo daha versem senin gibi olcm demekki

20 cm belden göndersen 90 60 90 olcan bacım inşallah sporun sonunda hedefine ulaşirsın :)

Eveeeet kızlar sporumu yaptım ter içinde kaldım birazdan duşa gircm soğuk suyla vucuduma şok yapcm dipdiri olcak her yerim
geriye kaldı 28 :)

Dün çok yorulmamıştım ama bugün yaparken çok zorlandım. Bacaklarımın arkasındaki kaslar, karın kaslarım, kollarım ağrıyor. Bacağımın arka kısmı çok sert oldu. Can simitlerim gidiyo sanki, daha önce de egzersiz çalışıyordum simitler ordan erimiş olabilir tabi

Aynı dediğin yerlerim çok aciyo fena hamlamisim dün böyle değildi bugün adım atarken zorluk çekiyorum kollarimi ileri doğru uzatamiyorum

ooo kızlar nettiniz siz böyle ben bugün yarın derken ahada bu güne geldim bi ara amaann yapmıyım canım ne olacak dedim ama Hilalciğimi bırakamam ben ondan destek alıyorum bugün eve giderken mezura alıp yazıcam size ölçülerimi ama korkuyoruum neyseeeeee yapaceğiz artık başka çare yok, ama bu arada ben 1 hafta kadar bu sporu yapamayabilirim çünkü mevlüt okutacağım ve temizlikti oydu buydu derken o ara yapamam ama sonrasnda devam ederim.. akşam tekrar görüşmek üzere kızlarrr

Canım benim sağol bana destek oldugun için
28 dakka sürüyo çok vaktini almiyo ama ben bugün hareket edemiyorum bacım sende katil pisman olmayacaksn kollarimdan kurtulacakmisim gibi bi his var valla

Kaç kilosn canım sen
1.levelın sonunda ek olarak bişey yapmayı mi düşünüyosn ayyy ben nefes nefese kaldım dün bugün 2.günüm birazdan yapcm galiba şişkoyum ben ondan nefes nefese kalıyorum

61 kiloyum şuan ama normalde 60 59 arası gidip geliyorum. Bende nefes nefese kalıyorum sporun sonunda bence kiloyla alakası yok onun tatlım kardiyoda en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor ondan dolayı iyi birşey aslında bu çünkü o şekilde yağları yakmayı amaçlıyor nabız ne kadar çok yükselirse anladığım kadarıyla o kadar çok yağ yakılıyor.
2. günün sonundaki ağrı bnde de çok fazlazdı dün nasıl yaptım o acıya rağmen bnde anlamadım. bugün 4. gün acı biraz azaldı ama hala var

Canım benim sağol bana destek oldugun için
28 dakka sürüyo çok vaktini almiyo ama ben bugün hareket edemiyorum bacım sende katil pisman olmayacaksn kollarimdan kurtulacakmisim gibi bi his var valla

internet donmazsa benim için sorun yok çünkü kendi kendme spor yaptığımda 1 saat yapıyodum bu onun yarısı işime gelir valla heveslendim cidden bu akşam başlarım, da ölçülerimi almaya korkuyorum

Selam kızlar,bu akşamdan itibaren ben de yapmaya baslayacağım.Yarın sabah ölçülerimi de eklerim.Hepimize kolay gelsin :)

Aynı dediğin yerlerim çok aciyo fena hamlamisim dün böyle değildi bugün adım atarken zorluk çekiyorum kollarimi ileri doğru uzatamiyorum

3-4 güne alışırız ama ben ilk 10 dk dan sonra nefes nefese kalıyorum bi mola veriyorum, zamanla bu molayı da yapmamaya alışsam çok iyi olacak:26:

Kızlar ben dün videonun yarısına kadar yaptım.
Ama bazı hareketler direk bacak kası ve kol kası yapıcak türden.
Bense kol kası ve bacak kası istemiyorum.
Zaten uzun yıllar spor yapmış biri olarak bacak kaslarım var. Gerçi 7 senedir spor yapmıyorum bıraktım ama sonuç itibariyle yinede kaslarım var ve bu hareketlerle ve 2 hafta içinde yaptığım direk hareketlerle daha da belirginleşmeye başladı.
Bense kaslı bacak sevmem sanırım ben bu programa dahil olamayacağım...

3-4 güne alışırız ama ben ilk 10 dk dan sonra nefes nefese kalıyorum bi mola veriyorum, zamanla bu molayı da yapmamaya alışsam çok iyi olacak:26:

aynen canım bende öyle yaptım ilk gün 10 dakkadan sonra ara verdim bi nefesimi toparladım su falan ictim sonra devam ettim bugün napcm bilmiyorum 3. günüm her yerim acıyo yarına düzelir kanımca

aynen canım bende öyle yaptım ilk gün 10 dakkadan sonra ara verdim bi nefesimi toparladım su falan ictim sonra devam ettim bugün napcm bilmiyorum 3. günüm her yerim acıyo yarına düzelir kanımca

aboooo çok canım çekti benmde yapmam lazım ama ilk önce yemeğimi yemem lazım, evde bikaç işim var onlarıda tamamladıktan sonra anca yapabilirim sanırsam, inşallah yapabilirim

kızlar sporumu yaptım 3. günümde bitti şükür şimdi duşa gircm ter içinde kaldım soğuk suya da alıştım 10 günün sonunda ölçülerimizi alalimmi durumlar nasıl acaba

@yağmur bacım başla bence hiç vakit kaybetme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…