- 27 Eylül 2012
- 1.272
- 10
-
- Konu Sahibi hilal60300
Merhabaa, bende dün başladım yapmaya. Kilom 55 zaten kiloda sıkıntım yok, sadece pörtlemiş bir göbeğim var.Şimdi Level 1/2 yi yapacağım. İlk leveli 7 gün mü yapcaktık? :26:
Canım youtube da var ordan yapabilirsn 3 levelden oluyosuyo her level 10 gün :) bu arada hosgeldin :)
Ay canım kolların tam benim istediğim ölçüde süpermis
Canım ben yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar düzenli olarak yüzüyordum ondan kollarım ince sanırım. Bacaklarımda ince ama işte popo bel göbek var:)
Ben ilk levelin sonunda ekstra olarak killer abs'ye de başlamayı düşünüyorum.
Göğüs-90
Bel-71 (bel oyuntusunun olduğu yerden ölçtüm)
Göbek-80( tam göbek deliğinin aşağısndan ölçtüm)
Kalça-91
bacak-54
İşte ölçülerim bunlar :)
Göğüs iyidir sırtımın genişliğinden 90 çıkıyor ama sorun yok orda orası güzel.
Belimin bi tarafında çook az bi oyuntu var diğer tarafında hiç oyuntu yok çok incelsin istemem ama bi 5 cm gitse iyi olur :)
göbek aç karnına düz gibi ama bi lokma bir şey atayım ağzıma hop ayva göbek oluyor o yüzden göbek düzlensin onun içinde bi 5 cm gitmeli :)
Kalça iyidir gitmesin :)
Bacaklarımın üstünden rahatsızın 2 cm gitse daha iyi olur:)
Spor yaparken umarım bacak kası yapmam :) Yağ yakmak istiyorum ve sıkılaşmak :)
Kilo vermek istemiyorum 54 kiloyum :) yeni 2 kilo verdim :)
Dün çok yorulmamıştım ama bugün yaparken çok zorlandım. Bacaklarımın arkasındaki kaslar, karın kaslarım, kollarım ağrıyor. Bacağımın arka kısmı çok sert oldu. Can simitlerim gidiyo sanki, daha önce de egzersiz çalışıyordum simitler ordan erimiş olabilir tabi
ooo kızlar nettiniz siz böyle ben bugün yarın derken ahada bu güne geldimbi ara amaann yapmıyım canım ne olacak dedim ama Hilalciğimi bırakamam ben ondan destek alıyorum bugün eve giderken mezura alıp yazıcam size ölçülerimi ama korkuyoruum neyseeeeee yapaceğiz artık başka çare yok, ama bu arada ben 1 hafta kadar bu sporu yapamayabilirim çünkü mevlüt okutacağım ve temizlikti oydu buydu derken o ara yapamam ama sonrasnda devam ederim.. akşam tekrar görüşmek üzere kızlarrr
Kaç kilosn canım sen
1.levelın sonunda ek olarak bişey yapmayı mi düşünüyosn ayyy ben nefes nefese kaldım dün bugün 2.günüm birazdan yapcm galiba şişkoyum ben ondan nefes nefese kalıyorum
Canım benim sağol bana destek oldugun için
28 dakka sürüyo çok vaktini almiyo ama ben bugün hareket edemiyorum bacımsende katil pisman olmayacaksn kollarimdan kurtulacakmisim gibi bi his var valla
Aynı dediğin yerlerim çok aciyo fena hamlamisimdün böyle değildi bugün adım atarken zorluk çekiyorum kollarimi ileri doğru uzatamiyorum
3-4 güne alışırızama ben ilk 10 dk dan sonra nefes nefese kalıyorum bi mola veriyorum, zamanla bu molayı da yapmamaya alışsam çok iyi olacak:26:
aynen canım bende öyle yaptım ilk gün 10 dakkadan sonra ara verdim bi nefesimi toparladım su falan ictim sonra devam ettim bugün napcm bilmiyorum 3. günüm her yerim acıyo yarına düzelir kanımca