jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

o şınavı çekişimi video çekip sna göndersem ölürsün gülmekten ilk 4 güzel gidiyo sonra kendimi yere atıp kaldıryom atıp kaldıryom

selam kızlar bende başlamak istiyorum buna acaba bana indirme linki falan atabilir misiniz?

hilal dvd sini aldı canım. bende youtubeden izleyip yapıyorum jillian michaels 30day 1 level çıkanı yapıyorum

Canım dvdsini aldım ben youtube da var ordan izleyebilirsin

hilal bacım moralim bozuk ya dukan yapmak istiyorum 57 olana kadar ama dukan amca bana yapma ideal kilodasın dyo yapmak istiyorum ama beenn sadece atak devresini dahada kendimce düzenleyerek yapmak istiyorum, daral geldi şu 4 gündür gramları al ver al verr.. sende başlıyodun bi ara ne oldu devammı tamammıı ? ben kitabını alıp başlıycam ozamana kadarda dukana giriş yapıcam kendi aklımca

Aaa gerçek mi bacım dukan amcam diyosa doğrudur tamam gel yapalım 3 gün atak

hilal dvd sini aldı canım. bende youtubeden izleyip yapıyorum jillian michaels 30day 1 level çıkanı yapıyorum

Canım dvdsini aldım ben youtube da var ordan izleyebilirsin
yaqmur199 seninlede çoğu topikte karşılaşıoruzz bende bundan sonra sizle devam edebilirmiyim şurda 1 buçuk ay sonra mezuniyetim var incelmem lazım artıkkk :) önce biraz youtubedan denerim sonra belki bende dvdsini alırım :)

valla canım yapanlar görmüş, görülebilir neden olmasın ama zaten benm göbekle sorunum yok totoyla tüm derdim, ben totoyla fark görürmüyüm onda şüpheliyim

canım benim göbek toto ne arasan var doğumdan sonra şiştim,bence totodan daha çok veririz çünkü benim bacaklarımla kalçalarım çok ağrıyo daha çok oralardan vercem heralde

aa tabiki canım gel buyur ne demek :) bende birazdan yapmaya başlıycam ve yemeğimi yedikten sonra 1 kez daha yapıcam, bana az geliyo çünkü bu spor sadece :)

kızlar sporun ilk 17 dakikasını yaptım ve yemeğimi yedim, daha fazla geç olmadn yiyim diye.. yoruldum biraz saat 8 9 gibi tekrardan başlayıp sporu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…