-
- Konu Sahibi hilal60300
Abooow 300-400 defa zıplamakmi hay masallah bebisimbenim spordan sonra canım çıkıyo ter içinde kalıyorum normalde hiç terlemeyen bi insanim peki şınavı napiyosn ben dizlerimi yere koyarak yapıyorum şınavı orda arkadaki abla öyle yapiyo
o şınavı çekişimi video çekip sna göndersem ölürsün gülmektenilk 4 güzel gidiyo sonra kendimi yere atıp kaldıryom atıp kaldıryom
hahahaahyine masallahın var 4 tane yapabiliyomuşsn ben bi tane bile yapamadan yere düşüyom
selam kızlar bende başlamak istiyorum buna acaba bana indirme linki falan atabilir misiniz?
Canım dvdsini aldım ben youtube da var ordan izleyebilirsin
hilal bacım moralim bozuk yadukan yapmak istiyorum 57 olana kadar ama dukan amca bana yapma ideal kilodasın dyo yapmak istiyorum ama beenn sadece atak devresini dahada kendimce düzenleyerek yapmak istiyorum, daral geldi şu 4 gündür gramları al ver al verr.. sende başlıyodun bi ara ne oldu devammı tamammıı ? ben kitabını alıp başlıycam ozamana kadarda dukana giriş yapıcam kendi aklımca
Aaa gerçek mi bacım dukan amcam diyosa doğrudurtamam gel yapalım 3 gün atak
kızlar neymiş o dukan banada diyin hele bende atak yapayım
cidden bu kadar fark görebilcekmiyiz
cidden bu kadar fark görebilcekmiyiz
hilal dvd sini aldı canım. bende youtubeden izleyip yapıyorum jillian michaels 30day 1 level çıkanı yapıyorum
yaqmur199 seninlede çoğu topikte karşılaşıoruzzCanım dvdsini aldım ben youtube da var ordan izleyebilirsin
valla canım yapanlar görmüş, görülebilir neden olmasın ama zaten benm göbekle sorunum yok totoyla tüm derdim, ben totoyla fark görürmüyüm onda şüpheliyim
yaqmur199 seninlede çoğu topikte karşılaşıoruzzbende bundan sonra sizle devam edebilirmiyim şurda 1 buçuk ay sonra mezuniyetim var incelmem lazım artıkkk :) önce biraz youtubedan denerim sonra belki bende dvdsini alırım :)
canım benim göbek toto ne arasan var doğumdan sonra şiştim,bence totodan daha çok veririz çünkü benim bacaklarımla kalçalarım çok ağrıyo daha çok oralardan vercem heralde