jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

30 day shred tüm vücudu inceltiyo,basenlerdende baya incelirsin.Karın içinde shred bittikten sonra killer abs var onu yapabilirsin

30 day shred tüm vücudu inceltiyo,basenlerdende baya incelirsin.Karın içinde shred bittikten sonra killer abs var onu yapabilirsin

Çok teşekürler yarın hayırlısıyla basliyoruz 1 ay Sonuclar iç acıcı olur umarım yanında diyet ve yürüyüşte yapmak istiyorum fakat kendime bir liste oluşturabilmiş degilim Onun yerine sadece beyaz ekmek yerine kepekli yiyorum daha cok haraket etmeye calisiyorum , porsiyonlari kücültüp çayı şekersiz içmeye calisiyorum ...

rica ederim,yürüyüşle birlikte daha çok faydası olur,bende hem yürüyüş hemde jillianla baya kilo verdim bi kaç ayda..listeye gerek yok sebze meyve protein ağırlıklı,en az yağlı yemeklerle beslensen yeter :) kendine 3 ana 3 ara öğün yapabilirsin

Canım güzel diyorsun 3 ana 3 ara ama ben yatiyorum misal saat 3te uyanmam 11,12yi buluyor herkes diyor 7den sonra birşey yemeyin 7 saate 6 öğün nasil sigdirabilriim ben sabah kahvaltisini öglen gibi yaptigim için 3-4 gibi elma vs (ara yiyip) 6-7de aksam yemegi yemegi düşünüyorum bu daha iyi degilmi yoksa kilo vermek için erken kalkmak daha mi iyi olur

erken kalkarsan tabiki daha iyi :) sen 2 öğün yersen daha az yemiş olucaksın ama hem spor hem yürüyüş yapınca daha çok acıkıcaksın :)enerjiye ihtiyacın olucak.Uyku düzeni oturtabilirsen metabolizman daha hızlı çalışır

Bu sabah saatimi 10'a kurdum ve uyandim kahvaltimi yapip yürüyüşü yaptim umarım acıkırım bol ögün yerim diyorum ama saat 1 olacak acıkmadım acıkmadıgım halde ara öğün yemelimiyim acaba :44:

Selam kızlar. Jillian ı bir süredir takip ediyordum. Kitaplarını falan da okudum. Arkadaşım spora başlayalım deyince 30 day shread a başladım. İlk 10 dakika da nefes nefese kaldım. Isınma hareketleriyle birlikte bile vucudunuz çalışmaya başladığını hissediyorsunuz. Cesaretimi toplayıp tam manasıyla başlayacağım sanırım

Bacaklara kas yapmaz dimi?

ben dün akşam başladım daha önce yapıp bitirmiş güzel sonuçlar almıştım eminim yine faydası olacak öncesi fotografı çektim inşallah soransıyla güzel bir paylaşım olacak

bende spor yapıyordum ama hep aynıyım. düzenli yapıcam. Çok yorucu ama ... en fazla 17 dk yapabildim. sonra zumba yaparak dans ettim toplam 27 dk egzersiz yaptım.

Sabahları ağrılarım oldu. Demek işe yaradı

ben daha önce 12 gün yapıp bırakmıştım dün yeniden başladım inşallah bu sefer sonunu getirebilirim 2. günümdeyim

kızlar merhaba size bir sorum olacak jullian micheal yapmaya başladım 4. gün bugün 28 dk kaç kalori yaktırıyor bilginiz var mı

daha çok sıkılaşma oluyor. kalori yakmak için daha hareketli sporlar yapmak gerekir.

DAnce-aerobik tarzı ile olabilir

Son düzenleme:
canım hangi bölgelerinde sıkılaşman oldu daha çok ben basen ve bacak inceltmek istiyorum sende incelme oldu mu bu bölgelerde

canım hangi bölgelerinde sıkılaşman oldu daha çok ben basen ve bacak inceltmek istiyorum sende incelme oldu mu bu bölgelerde
Canım rıpped ın 30 la basenlerım daha çok ıncelmıştı. 30 say shred la karın daha çok ıncelıyor. Ama tabıkı genelde ıncelme oldu

kızlar merhaba konu eski biliyorum ama ben shred de 10 günü tamamladım ve 1-2 gün ara verdim çok yordu beni çünkü. ama kaslarımda bir şişkinlik hissettim özellikle bacaklarımda sizlerde de böyle olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…