- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
-
- Konu Sahibi hilal60300
Bugün bir aylik egzersiz programına baslicam umarım ama bunu yapan memnun kalan varmi acaba buna mi baslamaliyim acaba benim sorunum kalçam her yerim ama önce önümde beni rahatsiz eden göbegimden kurtulmak istiyorum göbek ilk hedef daha sonra diger bölgelerim göbek için ayri program önerebilicek varmi aranizda , bu program tam olarak hangi bölgeler için cevaplarınızı bekliyorum
30 day shred tüm vücudu inceltiyo,basenlerdende baya incelirsin.Karın içinde shred bittikten sonra killer abs var onu yapabilirsin
Çok teşekürler yarın hayırlısıyla basliyoruz 1 ay Sonuclar iç acıcı olur umarım yanında diyet ve yürüyüşte yapmak istiyorum fakat kendime bir liste oluşturabilmiş degilimOnun yerine sadece beyaz ekmek yerine kepekli yiyorum daha cok haraket etmeye calisiyorum , porsiyonlari kücültüp çayı şekersiz içmeye calisiyorum ...
rica ederim,yürüyüşle birlikte daha çok faydası olur,bende hem yürüyüş hemde jillianla baya kilo verdim bi kaç ayda..listeye gerek yok sebze meyve protein ağırlıklı,en az yağlı yemeklerle beslensen yeter :) kendine 3 ana 3 ara öğün yapabilirsin
Canım güzel diyorsun 3 ana 3 ara ama ben yatiyorum misal saat 3te uyanmam 11,12yi buluyor herkes diyor 7den sonra birşey yemeyin 7 saate 6 öğün nasil sigdirabilriim ben sabah kahvaltisini öglen gibi yaptigim için 3-4 gibi elma vs (ara yiyip) 6-7de aksam yemegi yemegi düşünüyorum bu daha iyi degilmi yoksa kilo vermek için erken kalkmak daha mi iyi olur
erken kalkarsan tabiki daha iyi :) sen 2 öğün yersen daha az yemiş olucaksın ama hem spor hem yürüyüş yapınca daha çok acıkıcaksın :)enerjiye ihtiyacın olucak.Uyku düzeni oturtabilirsen metabolizman daha hızlı çalışır
göbek için 6w6p yapabilirsin,ripped gördüğüm kadarıyla bacakları baya inceltiyor,belde ve göbekte hiç fark olmadı,aaa bide kollarım çok güzel kas yaptı :)).Shred yaparsın bütün vücut orantılı olarak şekle giriyor,sıkılışıyor.Tabi 1 ayda bitmiyo herşey devam ettirmek gerek,ben you tube ve dailymotıon'dan izledim,indirme linkleri 707. sayfada var ama onuda ben beceremedim
Yok yapmaz onun için çoook uzun süre yapmak lazım jillianı :),bak şimdi mesajımı görünce hatırladım ripped'dı bacaklar için,killer buns'ta var ama o baya bi zor :)Bacaklara kas yapmaz dimi?
ben daha önce 12 gün yapıp bırakmıştımdün yeniden başladım inşallah bu sefer sonunu getirebilirim 2. günümdeyim
bende aylık mekik programını uyguluyorumher gün diyor ama vücudu arada dinledirmek gerekir gibi.
ben bunun yanında dans, egzersiz de yapıyorum
canım hangi bölgelerinde sıkılaşman oldu daha çok ben basen ve bacak inceltmek istiyorum sende incelme oldu mu bu bölgelerdeLevel 3/2 deyim yani programin bitmesine 8 gunum kaldi ve simdiye kadar hic aksatmadan her gun yaptim.kimi zaman dinlenip yarim yarim yapabilsem de bi sekilde cabaladim.kilo veremedim.ama sıkılastm.level 3 cok zorladi beni bicok hareketi arkadaki sarisin gibi anca yapabildim.s
Canım rıpped ın 30 la basenlerım daha çok ıncelmıştı. 30 say shred la karın daha çok ıncelıyor. Ama tabıkı genelde ıncelme olducanım hangi bölgelerinde sıkılaşman oldu daha çok ben basen ve bacak inceltmek istiyorum sende incelme oldu mu bu bölgelerde