jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

Abooow 300-400 defa zıplamakmi hay masallah bebisim :KK1: benim spordan sonra canım çıkıyo ter içinde kalıyorum normalde hiç terlemeyen bi insanim peki şınavı napiyosn ben dizlerimi yere koyarak yapıyorum şınavı orda arkadaki abla öyle yapiyo :KK1:

o şınavı çekişimi video çekip sna göndersem ölürsün gülmekten :KK1: :KK1: ilk 4 güzel gidiyo sonra kendimi yere atıp kaldıryom atıp kaldıryom :KK1: :KK1:

selam kızlar bende başlamak istiyorum buna acaba bana indirme linki falan atabilir misiniz?

hilal dvd sini aldı canım. bende youtubeden izleyip yapıyorum jillian michaels 30day 1 level çıkanı yapıyorum

Canım dvdsini aldım ben youtube da var ordan izleyebilirsin

hilal bacım moralim bozuk ya :KK43: dukan yapmak istiyorum 57 olana kadar ama dukan amca bana yapma ideal kilodasın dyo :KK43: yapmak istiyorum ama beenn sadece atak devresini dahada kendimce düzenleyerek yapmak istiyorum, daral geldi şu 4 gündür gramları al ver al verr.. sende başlıyodun bi ara ne oldu devammı tamammıı ? ben kitabını alıp başlıycam ozamana kadarda dukana giriş yapıcam kendi aklımca

hilal bacım moralim bozuk ya :KK43: dukan yapmak istiyorum 57 olana kadar ama dukan amca bana yapma ideal kilodasın dyo :KK43: yapmak istiyorum ama beenn sadece atak devresini dahada kendimce düzenleyerek yapmak istiyorum, daral geldi şu 4 gündür gramları al ver al verr.. sende başlıyodun bi ara ne oldu devammı tamammıı ? ben kitabını alıp başlıycam ozamana kadarda dukana giriş yapıcam kendi aklımca

Aaa gerçek mi bacım dukan amcam diyosa doğrudur :KK1: tamam gel yapalım 3 gün atak :KK1:

$945399_460093060731477_1643576790_n.jpg

Kızlar buda bizim sporun düzenli yapılmış halii ..

hilal dvd sini aldı canım. bende youtubeden izleyip yapıyorum jillian michaels 30day 1 level çıkanı yapıyorum

Canım dvdsini aldım ben youtube da var ordan izleyebilirsin
yaqmur199 seninlede çoğu topikte karşılaşıoruzz :KK70::KK70: bende bundan sonra sizle devam edebilirmiyim şurda 1 buçuk ay sonra mezuniyetim var incelmem lazım artıkkk :) önce biraz youtubedan denerim sonra belki bende dvdsini alırım :)

valla canım yapanlar görmüş, görülebilir neden olmasın ama zaten benm göbekle sorunum yok totoyla tüm derdim, ben totoyla fark görürmüyüm onda şüpheliyim :KK1:

canım benim göbek toto ne arasan var doğumdan sonra şiştim,bence totodan daha çok veririz çünkü benim bacaklarımla kalçalarım çok ağrıyo daha çok oralardan vercem heralde :KK1: :KK1:

yaqmur199 seninlede çoğu topikte karşılaşıoruzz :KK70::KK70: bende bundan sonra sizle devam edebilirmiyim şurda 1 buçuk ay sonra mezuniyetim var incelmem lazım artıkkk :) önce biraz youtubedan denerim sonra belki bende dvdsini alırım :)

aa tabiki canım gel buyur ne demek :) bende birazdan yapmaya başlıycam ve yemeğimi yedikten sonra 1 kez daha yapıcam, bana az geliyo çünkü bu spor sadece :)

kızlar sporun ilk 17 dakikasını yaptım ve yemeğimi yedim, daha fazla geç olmadn yiyim diye.. yoruldum biraz saat 8 9 gibi tekrardan başlayıp sporu yapıcam

X