- 7 Ağustos 2013
- 549
- 341
Shred i daha önce 45 günde tamamlayacak şekilde yaptım. Diyet uygulamamistim. Kilom da o sıra 68 gibiydi, 66,5 tu program bittiğinde. Ama beni her gören sen nasıl kilo verdin diyordu. Görünen abartısız söylüyorum, 4-5 kilo gibiydi. İncelme ve sikilasma sayesinde bir beden daha önce oluyor insan. Daha once kendim kardio yaptim, yuzdum ve spor salonuna da gittim. Ama inanın hiçbiri bu kadar etkili olmadı. Jillian küçük ama yaman kadın, öldürmuyor süründürüyor. Hareketleri doğru yapınca etkisi şaşırtıcı. Günde yarım saat sporla bu sonuç benim için cezbedici. O yüzden dün indirdim levelleri, bugün başlıyorum inş. Kilom yine 66-67 civarında. Diyet yapmasam da siluetim düzelir. Ve benim genel olarak göbek sorunum vardir. Bu konuda da çok etkılı, dumbel le yapılan hareketler bacaklar kadar karına da tesir ediyor.
İkinci leveli ortasında gözle görülür sonuçlar alırsınız. Ben de yaptıkça yazarım buraya.
Merhaba ben bir şey soracaktım jillian level 1 kaç dakika acaba youtubedaki 27 dakika ama bi yerde jillian level 1 50 dk diye okudum