jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

kızlar bende başlıcam yarın şimdi benim kafam karıştı bu videoyu 30 gün boyunca yapıcaz dimi , şu level 1 level 2 onları bana bi anlatın.:44:

bacım bugünde başlayamadım malesef hala adamlar gelmedi ya bu saatten sonrada yapamıcam yarın kesin başlıyorum ama ilk 5 dakikasını yaptım peder geldi.. artık yapamam, belki 1 saat sonra falan yaparım ama belli olmaz benm sağım solum

Hoşgeldiniz kızlar

30 günlük bi spor 3 levelden oluşuyor her level 10 gün canım bende yarın level 1/4ü yapcm

huhhhuuu yaşasınnnn yaptım ve bittiiiii çok fazla terlemedim çünkü neredeyse ilk 10dk da 5 dk kadar mola verdim, beklediğim adamlar geldi neyse bitti şuan terledimm duş almak gerek 1. günüm bitti süper ya kendimce saçma sapan hareket yapmaktansa bunalrı yaparım ama şınav çekmeyi pek beceremedim neyseeeee.... ölçülerimide yarın sölerim sizee

zaten bende öyleyim niyetlenirim bişeye elim kolum kalkmaz hadi kalk birden yap

Hııh yaptın mi bacım sonunda hele şükür bırakmak yok tamam mi devam etcez sonuna kadar götürcez inşallah ben dustan cikcm zaman soğuk su döküyorum vucuduma bacım sende yap hadi bakalım hayirlisi

Hııh yaptın mi bacım sonunda hele şükür bırakmak yok tamam mi devam etcez sonuna kadar götürcez inşallah ben dustan cikcm zaman soğuk su döküyorum vucuduma bacım sende yap hadi bakalım hayirlisi

sen olursunda bırakırmıyım bacıcım yaaaaa ama ben haftaya falan ara veririm mecbur temizlk falan yapıcam ablam gelcek sen ara vermee. ben sana destek olurum yine benim huyumdur zaten soğuk su hele yazın ılık suyla bile banyo yapmam ben çok nadir soğuk su severim ben

Soğuk suyu seveni de ilk defa gördüm canımcm ben alıştıra alıştıra döküyorum

Soğuk suyu seveni de ilk defa gördüm canımcm ben alıştıra alıştıra döküyorum

Ya ben bugün yapamadım evde duramadım hiç tüm gün bir yerlere koşturdum ama spor yapmış kadarda oldum. 1 gün ara vermekten birşey olmaz umarım çünkü şuan elimi kaldırcak halim bile yok :/

Ya ben bugün yapamadım evde duramadım hiç tüm gün bir yerlere koşturdum ama spor yapmış kadarda oldum. 1 gün ara vermekten birşey olmaz umarım çünkü şuan elimi kaldırcak halim bile yok :/

Olsun canım yarın kaldığın yerden devam edersin pes etme

Günaydın kızlaaarr.. benim sadece kollarım ağrıyo ya felaket derecede değil tabi ama en çok kollarım çalışmış belli

Günaydın bayanlar
bugün vücudumdaki agrilar azalmış kollarımi kolayca havaya kaldırabilmek çok güzel bi duyguymuş ohh bee ama hala yataktaim yere basinca bacaklarim acıyacakmi acep

yağmur bebisim niye bacaklarin çok acımiyo acep hareketlerin hepsini yapmadin mi yoksam 2. gün felaket agriyo insanın her yeri benim spordan sonra bacaklarim titriyodu

Yok pes etmicem sıkılaşıyor gibi göbeğim sanki. Yediklerime de dikkat ediyorum 1 aya göbeğimin 1 katı gitse yeter

Oooo canım biz hergün bu tempoyla 1 ay boyunca her yerimiz sütun gibi olur benimde sanki kollarda bi sıkılaşma var ben kollarimla bacaklarim sıkılaşsn istiyorum yaa hele kollarim bıngıl bıngıl

valla yaptım bebeğim sadece kollarımda ağırlık yoktu onuda bugün su şişeleriyle halletçem bide yan mekik çekerken biraz salladım onları okadar kalan hepsini yaptım ama bana biraz az geldi ben 300 400 defa daha zıplıycam spor bitince

Abooow 300-400 defa zıplamakmi hay masallah bebisim benim spordan sonra canım çıkıyo ter içinde kalıyorum normalde hiç terlemeyen bi insanim peki şınavı napiyosn ben dizlerimi yere koyarak yapıyorum şınavı orda arkadaki abla öyle yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…