- 27 Eylül 2012
- 1.272
- 10
-
- Konu Sahibi hilal60300
ooyyyy çok fenayımm bugün 2. günümü yaptım bacaklarım titriyooo yürüyemiyorum ne çektim bee
Selam kızlar,bu akşamdan itibaren ben de yapmaya baslayacağım.Yarın sabah ölçülerimi de eklerim.Hepimize kolay gelsin :)
kızlar sporumu yaptım 3. günümde bitti şükür şimdi duşa gircm ter içinde kaldım soğuk suya da alıştım10 günün sonunda ölçülerimizi alalimmi durumlar nasıl acaba
@yağmur bacım başla bence hiç vakit kaybetme :))
bacım bugünde başlayamadım malesef hala adamlar gelmedi ya bu saatten sonrada yapamıcamyarın kesin başlıyorum ama ilk 5 dakikasını yaptım peder geldi.. artık yapamam, belki 1 saat sonra falan yaparım ama belli olmaz benm sağım solum
huhhhuuu yaşasınnnn yaptım ve bittiiiiiçok fazla terlemedim çünkü neredeyse ilk 10dk da 5 dk kadar mola verdim, beklediğim adamlar geldi neyse bitti şuan terledimm duş almak gerek 1. günüm bitti süper ya kendimce saçma sapan hareket yapmaktansa bunalrı yaparım ama şınav çekmeyi pek beceremedim neyseeeee.... ölçülerimide yarın sölerim sizee
Hııh yaptın mi bacım sonunda hele şükürbırakmak yok tamam mi devam etcez sonuna kadar götürcez inşallah ben dustan cikcm zaman soğuk su döküyorum vucuduma bacım sende yap hadi bakalım hayirlisi
sen olursunda bırakırmıyım bacıcım yaaaaaama ben haftaya falan ara veririm mecbur temizlk falan yapıcam ablam gelcek sen ara vermee. ben sana destek olurum yine benim huyumdur zaten soğuk su hele yazın ılık suyla bile banyo yapmam ben çok nadir soğuk su severim ben
sen olursunda bırakırmıyım bacıcım yaaaaaama ben haftaya falan ara veririm mecbur temizlk falan yapıcam ablam gelcek sen ara vermee. ben sana destek olurum yine benim huyumdur zaten soğuk su hele yazın ılık suyla bile banyo yapmam ben çok nadir soğuk su severim ben
Ya ben bugün yapamadım evde duramadım hiç tüm gün bir yerlere koşturdum ama spor yapmış kadarda oldum. 1 gün ara vermekten birşey olmaz umarım çünkü şuan elimi kaldırcak halim bile yok :/
Olsun canım yarın kaldığın yerden devam edersin pes etme
Yok pes etmicem sıkılaşıyor gibi göbeğim sanki. Yediklerime de dikkat ediyorum 1 aya göbeğimin 1 katı gitse yeter
Günaydın bayanlar
bugün vücudumdaki agrilar azalmış kollarımi kolayca havaya kaldırabilmek çok güzel bi duyguymuş ohh beeama hala yataktaim yere basinca bacaklarim acıyacakmi acep
yağmur bebisim niye bacaklarin çok acımiyo acep hareketlerin hepsini yapmadin mi yoksam2. gün felaket agriyo insanın her yeri benim spordan sonra bacaklarim titriyodu
valla yaptım bebeğimsadece kollarımda ağırlık yoktu onuda bugün su şişeleriyle halletçem bide yan mekik çekerken biraz salladım onları okadar kalan hepsini yaptım ama bana biraz az geldi ben 300 400 defa daha zıplıycam spor bitince