jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

Slm cnm,sen çalışıyomusun eğer öleyse zor oluyodur,allah kolaylık versin

Yok canım çalışmıyorum 2buçuk ay sonra dugunum var evde ailemle bol bol vakit geçiriyorum :)) dün arkadaşımın nişanı vardı eve geç geldim gerçekten çalışanlar için çok zor yaa insan baya yoruyo
ya ben artık kas yapmak istiyorum

Kızlar bende bugun 3. günümü yapıcam ama sanki daha çok göbek ve bel eritiyomuş gibi geldi bana.Benim sorunum basenlerimle Basenleri incelen oldumu sizde?

bana da öyle geliyor, ben 1 dakikalık karın hareketlerini anita gibi 2 dakikalık güç hareketlerini natalie gibi yapıyorum cardio kısmında ise ikisinin ortasını buna rağmen dün ölçülerimi aldım belim 69 cm olmuş bacaklarım ise hala 61 bacakların neredeyse belim kadar düşünün orantısızlığı ama yapmaya devam edicem elbet faydası görülür. ayrıca işim dolayısıyla da sürekli hareketliyim, sürekli ayaktayım ama yine de bacaklarım kalın:) kilolu sayılmam 64 kiloyum boyum 1.70 balık etliyim ama şu orantısız olmak canımı çok sıkıyor.

dün biraz halsizdim çoğu hareketi anita gibi yaptım level 2 nin ilk günüydü bu yüzden gidip bir 40 dakikalık yürüyüşte yaptım. bacaklara en faydalı olan şey yürüyüş bence

Son düzenleme:

bende kas yapmak istiyorumhatta göğsün tam altında 2 tane baklava gibi bişey olmuş,görünce sevindim ama onlar yağdır kesinbu arada benim bacağım sakatlandı 4 gündür,bugün ağrısı kalçaya çıkmış,dün buz falan koydum biraz hafiflemiş ama ağrıyo yani geçmek bilmedi.Nası yapıcam hiç bilmiyorum böle giderse ara vermek yada bırakmak zorunda kalıcam.Allure benimde öyle orantısız,üst 36 bel 38 alt 40 42 böle saçma bişeybende bacakları inceltmek istiyorum zaten belden baya gitti,oda belki 3. levelde olur

ben 2. leveli pek sevmedim ağır hareketlerin ardından çok kolay hareketler geliyor dengem alt üst oluyor, heleki cardio kısmında push up pozisyonlarında zıplıyorlar ya onları yapamıyorum mecbur anitaya takılıyorum ve sinir oluyorum

sizler genelde anita'yı mı natalie'i m takip ediyorsunuz ya:44:

ben sadece level 1 de şınavlarda anita ile takıldım sonrasında hep natalie ye göre yaptım ama benim kondisyonum var

ilk gün bende sevmiştim sonra sıkıldım

Son düzenleme:
sirkencubin dün buz koydum dediğin gibi,biraz hafifledi ama ağrı kalçaya doğru çıkmış bu sefer.Yapsammı yapmasammı bilemedim:44:
seni yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım bu ağrı hamlıktan kaynaklanıyor gibi senin yerinde olsam vücudumu dinleyerek zorlamadan yapardım

seni yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım bu ağrı hamlıktan kaynaklanıyor gibi senin yerinde olsam vücudumu dinleyerek zorlamadan yapardım

bende aslında öle düşündüm ama tek bacakta olması enterasan,bakalım yarın düzelicekmi biraz daha...yine buz koyucam.Demin yaptım zatenama kardiyoda zıplayamıyorum,koşu hareketinide yapamadım.Bitincede ağrıdı baya şimdi dinleniyorum,devam ederse bacağı zorlamıcak başka bişey bulmam lazım

spor sonrası soğumanı iyi yapsaydın kimileri soğumayı pek önemsemiyor. Eğer devam ediyorsa bir doktora görün lütfen. Ben dün salonda çalıştım hatta kardiyo sonrası jilliana sadık kalmak için abdominal için "killer" dediği hareketi de yaptım 1 dakika. Bugün 2-7 den devam edecem

yaptım yaptımbi an kalkıyım diye düşündüm ama sonra vazgeçtimşimdi biraz daha iyiyim geçicek gibi sankisen spor salonunada gidiyosun sanırım ek olarak,bitiyo level 2 ne güzelgözle görülür toparlanma incelme varmı peki

spordaki arkadaşlarım sen sıkılaşmaya başladın diyorlar ama bana göre hiç fark yok o yüzden jillian a başladım zaten. level 2-3 teki resmimi çektim ve ekledim bende göbek ve oblikler sorun; göbek için bol bol kardiyo yaparak yağ yakmam lazım.

selam kızlar ben level 2 ye geçtim 1 gün yaptım ama sonra ara vermek zorunda kaldım dizkapağım ve ayak bileğim sakatlandı zıplamalarda bende 4 gün ara verdim, şimdi devam etsem olurmu acaba aynı etkiyi sağlarmı, 4 gün ara verince saldım kendimi sanki

kızlarr ben geldim yine sporumu yapmaya çalıştım ama yok bileğim çok fena daha fazla sakatlanmadan bıraktım 15.dakikada
ben baya bi ara vermek zorundayım sonra tekrar baştan başlarım artık
nekadar çok hevesliydim yapmaya ilk 10 günde çok güzel sonuç almıştım ama sağlık olsun

pembemavi geçmiş olsun canım,benimde dizim sakatlandı ara vermeyi düşünüyorum,bende o kadar hevesliydimki çok üzgünümbugün kardiyo yaparken imkansızzzz koşu hareketini yapamadımdoktora gidicem bu hafta içindeben sabırsızlıkla 1 ayın geçmesini beklerken şimdide başıma bu iş açıldı:2:sirkencubin resimleri bende görmek isterim eklememmi lazım,ahh o kardiyoyu bende yapabilsem,zor diye şikayet ediyodum,şimdi yapamıcak hale geldim:2:bu arada bi sorum daha olucaktı yarın slim&six pack'e başlıyım diyorum,bacak zorlamıyo hiç diilse başka önericeğin bişey varmı...yarın dinleniyim geçmezsede ertesi gün doktora gidicem

Kızlar ben 3-4 gündür spor yapamıyorum yaaa ama bugün yapmam lazım kilom da takıldı dusmuyo

hamlık ağrılarına bile dayanmak zor oluyor kimbilir sakatlanınca nasıl ağrı oluyodur geçmişler olsun
ama yılmak yok

hamlık ağrılarına bile dayanmak zor oluyor kimbilir sakatlanınca nasıl ağrı oluyodur geçmişler olsun
ama yılmak yok

hamlık ağrısı bunun yanında hiçbişeymiş,benim adım atıcak halim yokki jilliana devam ediyimama şöle bişey düşündüm,artık kardiyosuz ve bacak zorlamayan hareketlerini yapıcam,ne kadar faydası olur bilinmez,kardiyo çok terletiyoduo olmadan aynı etkiyi göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…