- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
-
- Konu Sahibi hilal60300
Yenimi başladın canım,ilk 4 5 gün biraz zor oluyo sonradan alışıyosun zaten,ama sonuçları muhteşem bence bırakma devam et,şınavları bende doğru düzgün çekemiyorum
kızlar nerdesiniz yahu,hilall sana çok güzel müjdelerim var,ölçü almıcaktım,10 gün bitsin öle dedim ama dayanamadımpişmanda olmadım belden 5 cm incelmişim 2 günde diğer yerleri sen tahmin et artık
benim 2. levelde 5. günüm olacak bugün hala 30 days shred den sonrasına karar veremedim ripedin30 mu yoksa body revolution mu yapmam gerekiyor benim daha çok abdominal ve oblikleri çalıştırmam gerekiyor
ben hala mezüre alıp ölçülerimi kaydedemiyorum ama bugün resim çektim 30daysshred bittikten sonra öncesi sonrası resimlerimi ekleyeceğim.
@CanımVeCanı
tebrikler canım kollardan incelme varmı soyle heleayyy nasıl gaza geldim suanda ben daha ölçmedim yarın 4üncü günüm
@sirkencebin canım resimlerini bekliyorum heyecanla
valla kendımı kaybettım burda
yanları ve gobegı ertımeye calısıyorum dogru yerdemıyım
bahsettıgınız seylerın ne oldugunu bıle bılmıyorum ınsanların olcuılerını gormek ıstıyom
gobek delıgı hızası 84
bel 70
diğer grupta bi arkadaş shredden sonra 6w6p yapmış,resimlerinide gördüm,shredden sonra baya etkili oluyo sanırım,bende eğer yapabilirsem 6w6p düşünüyorum.Shred kadar yorucu gelmedi bana 1 gün yapmıştım
bu jillian beni baya sardı iş çıkışı eve gidince öylece uyuyup kalmışız ben yemeğimi gündüz geç yemiştim onun artısını kullandım gece onbuçuk onbir gibi uyandım ve level 2 de 6. günümü tamamladımbugün spor salonunda çalışırım ve 1 günlük arayı vermiş olurum yarından itibaren de jilliana devam ederim. 30d shredden sonra ripped yapanlarda da çok güzel sonuçlar olmuş.
ben killerabs ve 6week6pack arıyorum indirmek için ama tam bulamıyorum garip siteler reklamlar çıkıyor. Sen nerden indirdin?
Kızlar bende bugun 3. günümü yapıcam ama sanki daha çok göbek ve bel eritiyomuş gibi geldi bana.Benim sorunum basenlerimleBasenleri incelen oldumu sizde?
Slm kızlar dün çok yoğun ve yorgundum sporumu yapamadim ama bugün yapc m
level level değişiyo etkileri sanırım.Benim ilk levelde belim baya inceldi,göbekte gitmiş biraz,kalçalarda eksilme var ama bel kadar diil