jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

4.günümde ağrılarım azaldı.dün akşam çok fazla terledim psikopat gibi o terden keyif alıyorum :) inşallah gidecek valla gitmezse de artık spor yapmak bişey kaybettirmezki insana..tesellimiz o olsun :) sadece benim korkum kilo veremeden bu şekilde kas olmak hani diyorum sonra bacaklarımı ve vücudumu kalın bulursam ne halt etcem .. o yüzden diyette yapmaya karar verdim öyle az yiyeyim listeler beni sıkıyo falan demiştim ama galiba dozu aşıyorum ben.spordan sonra özellikle resmen midem kazınıyo

bide şu çizelge nasıl güncelleniyo ..söylemesi ayıp 3 kilo vermişimde :)))

bide şu çizelge nasıl güncelleniyo ..söylemesi ayıp 3 kilo vermişimde :)))
ticket factrory ye giriyorsun orda your current weight i yazıyorsun sonra diğer işlemleri aynen devam ettiriyorsun. Ancak çizelgende dikkatimi çekti vücut kitle indeksin yanlış giriliyor bir insanın BMI sinin 11lerde olması imkansız...

En son on gun once basladigimi yazmistim bugun level 2de 2. gunum cok iyi gidiyor simdilik. Olcum hic yapmadim niyeyse spor iste illa faydasi olcak diye belki yarin sabah unutmazsam olcum yapar bi de oyle farki gorurum bittigi zaman.yalniz sikilastigim farkediliyor.gecen arkadasim gobegini icerimi cekiyosun dedi sabah bunu yapiyorum aksamlari da yuruyus yapiyorum bazen yemegime dikkat edemiyorum su aralar biraz daha diyete yuklencem.s

Bugun 20 gun once giydigim sortu denedim resmen belimden dusuyo tartida cok degisme yok ama bariz sıkılasma var

Kızlaaar olumlu sonuçlarınızı okudukça ben seviniyorun vallahi

Spor salonuna yazılmıştım ben de,1 ayım dolmak üzere başladığımda kalça:105 idi, şimdi 100 perşembe günü jilliana başlamayı düşünüyorum ben de,umarım 90ları görücem mezurada

Baslayali 15 gun oldu ama kilo veremiyorum malesef anlamadim gitti kaslarim sistiginden olabilir bir ay sonra kilolar hizlica gider diyolar ama tartiyi gorunce de moral kalmiyor

Baslayali 15 gun oldu ama kilo veremiyorum malesef anlamadim gitti kaslarim sistiginden olabilir bir ay sonra kilolar hizlica gider diyolar ama tartiyi gorunce de moral kalmiyor

öyle oluyo canım moralini bozma,bi anda zayıfladığını görüyosun.Sen tartıya kafanı takma sıkılaştırması önemli,en iyisi mezuran varsa ölçü al.Bendede ölçüler bi az çıkıyo bi çok çıkıyo moralim çok fena bozuldu 70 dk spora rağmen hiçbiyere varamadım sanki ama selülitleri yok etmiş bu bi gerçek,illaki bi faydası vardır canım,biz sabırsızız biraz belkide ondan

Insallah ya o kadar az yiyorum gene de yerimde sayiyorum demekki biraz daha yesem kilo alcam olcu almadim hic ama sıkılastim o belli oluyor kiyafetlerimden falan gene de yetmiyor bana

merhaba kızlar, ben de başlıyorum! daha önce denedim ama bırakmıştım, sizlerden destek alarak bu sefer bırakmam inşallah.

Bugun 18. gunum 2 gun sonra level3teyim ins. Sıkılasma oldu demistim diyet de yapmaya calisiyorum ama 100 grmdan fazla veremiyorum suan olsun napalm yavas yavas da olsa gitsin de.cok fazla yememden kesmemeye calisiyorum yoksa diyet beni cok sıkıyor :/ sadece az ve saglikli beslenmeye calisiyorum bakalim

Level 3/2 deyim yani programin bitmesine 8 gunum kaldi ve simdiye kadar hic aksatmadan her gun yaptim.kimi zaman dinlenip yarim yarim yapabilsem de bi sekilde cabaladim.kilo veremedim.ama sıkılastm.level 3 cok zorladi beni bicok hareketi arkadaki sarisin gibi anca yapabildim.s

Birkaç soru soracağım. Benim olayım üst kısmımın ve göbek kısmımın olması. Bildiğiniz elma vücut tipi. Bunu yapsam, şikayetlerim için tek başına yeterli olur mu? Yoksa bunu yapsam + dumbella kol çalışsam + kardiyo bisiklete binsem 30 45 dk falan daha mı iyi olur sizce? Hem kilo vermeye hem de sıkılaşmaya ihtiyacım var diyet yapıyorum aynı zamanda. Link verebilir misiniz bir de?

göbek için 6w6p yapabilirsin,ripped gördüğüm kadarıyla bacakları baya inceltiyor,belde ve göbekte hiç fark olmadı,aaa bide kollarım çok güzel kas yaptı :)).Shred yaparsın bütün vücut orantılı olarak şekle giriyor,sıkılışıyor.Tabi 1 ayda bitmiyo herşey devam ettirmek gerek,ben you tube ve dailymotıon'dan izledim,indirme linkleri 707. sayfada var ama onuda ben beceremedim

Teşekkür ederim o zaman sadece shred yapmam yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…