jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

level 2 nası bu arada ??

çok daha eğlenceli ve sürünmeli
hele sona doğru yapılan iki hareket var cilyın ın kendisi de killer diyor onunla karın kasları acıyor. Yerde dambıllarla yapılan alt karın üst karın hareketi çalıştıran hareket var boncuk boncuk ter atıyorsun

tebrikler değişimler süper inşallah hepimiz istediğimiz görünüme sahip oluruz. Ben dün yapamadım bugün iki kez yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaba

Bende öyle yapmıştım canım iyi olarr

@CanımveCanı henüz yapmadim level 2yi bende merak ediyorum

belki bu akşam bile başlayabilirim vakit bulursam ve dayanabilirsem tabipişman olucam ama sabırsızlanıyorum

yaa kızlar bu jillian ne anlatıyor anlayan varmi hiç durmadan konuşuyor merak ediyorum ne anlattığını

yaa kızlar bu jillian ne anlatıyor anlayan varmi hiç durmadan konuşuyor merak ediyorum ne anlattığını

nasıl yapılması gerektiğini anlatıyor dikkat edilmesi gereken şeyleri sözel anlatıyor bazen de gazlıyor işte uyarıyor asla durmayın devam edin gibi şeyler hem jilyınla yapıp hem de dinlemek zor oluyor.

kızlarrr level 1'i bitirdim.4 GÜNDE kalça 2.5 cm incelmiş,koldanda 1 cm gitmişdiğer ölçülerimi jillianın 8.ci günü almıştım,onlar aynı..ilk günden alsaydım onlarında müjdesini vericektim,nasipse 10 gün sonra artık

hilalcim senin kalça ve bacaktan daha çok gitmiş ölçülerin gerçekten güzell
bende şimdi level2/1 yaptım sonlara doğru biraz zorlandım ama 2 güne alışırım hareketlere çok terletti
bu levelde daha çok kalça göbek erir gibi geliyo bana

Pembemavicm aslında benim tek sorun ettiğim yer kollarım ne zaman incelecek bilmiyorum löpür löpür neyse artık level2de de 1cm incellse 3te de 1cm incellse 31 cm olur 34ten iyidir inşallah inşallah gider bian önce

şimdi sporumu yapcm bian önce yapmak istiyorum

Kızlaaaar level 2yi yaptım terden öldüm omuzlarim terledi bu jillian her tarafı çalıştırıyo şuan da oturdum kol kasllarimin attığını hissediyorum bayıldım level2ye süpermis gerçekten eğlenceli nasıl bittiğini anlamadim

merhaba kızlar dün bende başladım bu spora bugün ikinci günüm.acaba diyorum ben bu 10 günü 5 e indirsem yani günde iki defa yapsam olurmu ne dersiniz. illa 30 günde bitmesi şartmı

Eveettt kızlar bugünki sporumu da yaptım hele şükür ter içinde kaldım omuzlarim terledi hadi darısı başınıza

@canımveCanı
naptin canım level2yi beğendinmi

Eveettt kızlar bugünki sporumu da yaptım hele şükür ter içinde kaldım omuzlarim terledi hadi darısı başınıza

@canımveCanı
naptin canım level2yi beğendinmi

çok beğendim canımlevel 1 bitsin diye bekliyodum hep,şimdi o kadar sabırsız diilim,gerçekten eğlenceliymiş zamanın nası geçtiğini anlamıyo insan,yorucu ama akıcı

günde 2 kez yapıp 5 günde bitiriyim diyodum aslında vazgeçtimyapılırda aslında o isteğim varyarını iple çekiyorum

Evet çok akıcı ve çok yorucu :)) çok terletiyo bende yarın 3ü yapcm bence günü gününe yap bunu bitirelim yani 30 günü tekrar başlayalım .

günde 2 defa yapıp 15 gunde bitirelim varmisin

Son düzenleme:
Evet çok akıcı ve çok yorucu :)) çok terletiyo bende yarın 3ü yapcm bence günü gününe yap bunu bitirelim yani 30 günü tekrar başlayalım .

günde 2 defa yapıp 15 gunde bitirelim varmisin

varım ya olmammıama benim sana yetişmem lazım,yarın 2 kere yapmalıyım o zamanberaber yaparsak vazgeçemeyiz en azındanaslında bi arkadaş 30 day shred'den sonra 6w6p yapmış ama o biraz daha uzun sürüyo ben ilk gün yanlışlıkla onu yapmıştım,her level 15 gün,yaklaşık 37 dk falan

Kızlar benim kollarım acıdan ölüyo siz nasıl yapıyosunuz 1 gün yaptım 2. gün yapamadım :2: şınavı düzenli çekebiliyomusunuz yoksa tek çekemeyen benmiyim

Kızlar benim kollarım acıdan ölüyo siz nasıl yapıyosunuz 1 gün yaptım 2. gün yapamadım :2: şınavı düzenli çekebiliyomusunuz yoksa tek çekemeyen benmiyim

Yenimi başladın canım,ilk 4 5 gün biraz zor oluyo sonradan alışıyosun zaten,ama sonuçları muhteşem bence bırakma devam et,şınavları bende doğru düzgün çekemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…