- 12 Kasım 2008
- 16.855
- 11.098
-
- Konu Sahibi hilal60300
level 2 nası bu arada ??
tebrikler değişimler süper inşallah hepimiz istediğimiz görünüme sahip oluruz. Ben dün yapamadım bugün iki kez yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaba
çok daha eğlenceli ve sürünmeli
hele sona doğru yapılan iki hareket var cilyın ın kendisi de killer diyor onunla karın kasları acıyor. Yerde dambıllarla yapılan alt karın üst karın hareketi çalıştıran hareket var boncuk boncuk ter atıyorsun
Bende öyle yapmıştım canım iyi olarr
@CanımveCanı henüz yapmadim level 2yi bende merak ediyorum
anladım cnm bugünmü başlıcaksın
yaa kızlar bu jillian ne anlatıyor anlayan varmi hiç durmadan konuşuyor merak ediyorum ne anlattığını
Kızlaaaar level 2yi yaptım terden öldüm omuzlarim terledi bu jillian her tarafı çalıştırıyo şuan da oturdum kol kasllarimin attığını hissediyorum bayıldım level2ye süpermis gerçekten eğlenceli nasıl bittiğini anlamadim
Eveettt kızlar bugünki sporumu da yaptım hele şükür ter içinde kaldım omuzlarim terledi hadi darısı başınıza
@canımveCanı
naptin canım level2yi beğendinmi
Evet çok akıcı ve çok yorucu :)) çok terletiyo bende yarın 3ü yapcm bence günü gününe yap bunu bitirelim yani 30 günü tekrar başlayalım .
günde 2 defa yapıp 15 gunde bitirelim varmisin
Kızlar benim kollarım acıdan ölüyo siz nasıl yapıyosunuz 1 gün yaptım 2. gün yapamadım :2: şınavı düzenli çekebiliyomusunuz yoksa tek çekemeyen benmiyim