- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
-
- Konu Sahibi hilal60300
Çok teşekkürler canım yorumun için. Bir de linki bulabilsem o zaman süper olacak işte
rica ederim ne demek :)) indirme işi biraz karışık,bende indirebilseydim süper olucaktı,indiriyim dedim bilgisayara saçma sapan bişeyler indi,bi bilen yardımcı olursa bende çok sevinirim.Ripped,6w6p,killer buns&things hiç farketmez hangisi olursa :)) eğer sen online izlemek istersen you tube'da shred'in bütün videoları var sadece bunu biliyorum :)
sadece 15 dakika yapabildim ve moralim bozuldu çünkü yoruldum nefessiz kaldım bırakmak zorunda kaldım daha ilk günden...
bende yapmak istiyorum ama linkini nerden bulacam?
canım ben türkçesiyle yapıyorum aslına bakarsan cok sey kacırmazsın sadece bi kaç yerde yapılmaması gerekeni söylüyor ingilizcesinden bile anlayabilirsin oldukca yalın bi dil kullanılmış. ben daha iyi motive olduğum için türkçesini izliyorum bildiğim kadarıyla türkçe bi link yok ben dvdsinden yapıyorum dvd de dil seçeneği var.kızlar merhaba ben de jilian a baslıcam ama ingilizce olduğu için pek anlamıyorum türkçe indirebilcegğim bir yer var mı ya da türkçe olmasa da cok sey kaybeder mıyım?yanlıs bir sey yapmayım diye türkcesini istiyorum.cevap verirseniz şimdiden teşekkürler
ben de bugün başlıyorum...30 günü bitirenler yok mu ? kaç kilo verdiniz ve kaç cm inceldiniz??
bugün başlayacak olan var mı?
cnm bn bu gun başladım ve yaptım jillan abla süper ya :) terlemediğim hiç bi yer kalmadı su oldum resmen