jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

selamlar kızlar bugün 10. günümde bitti ama çok zorlandım diz kapağımı ağrıttım sıçramalarda çok zorlandım ama ölçülerimde çok bi değişiklik yok durun eski ölçülerimle karşılaştırayım

hilalcim ne yaptın baldır bacak heryerin ölçüsünü almışsınn :KK1:
bende aldım detaylı tekrar yazıyorum ölçülerimi :KK1:
kol 32
göğüs 95,5
bel 83
göbüş 97
basen 107 benim popo biraz büyük :KK1: :KK1:
bacak 64

bel hariç heryerimi en kalın yerinden ölçtümm :KK52: :KK52:

kol 31 giden 1 cm
bel 78 giden 5 cm
göbek 93 giden 4 cm
basen 105 giden 2 cm
bacak 63 giden 1 cm
en çok belden ve göbekten gitmiş buda iyi bişey benim için

kol 31 giden 1 cm
bel 78 giden 5 cm
göbek 93 giden 4 cm
basen 105 giden 2 cm
bacak 63 giden 1 cm
en çok belden ve göbekten gitmiş buda iyi bişey benim için

inanmıyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmm 10 günde bu kadar gitmiş mi gerçekteeeennnnnn :KK53: aaay daha fazla yapmam lazm benm bu sporuuuuuu :KK1:

kızlaaarrr dün başladım ben de.. nasıl hamladıysam yılların sporsuzluğu tabi.. :KK24: ölüyorum sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim her tarafım ağrıyo.. :KK50: hadi bakalım inşallah işe yarar da tatilden önce sonucu alrız..

canım 3 gün daha sabır sonra ağrıdan eser kalmıcak,kendini daha iyi hissediceksin.

teşekkürler kızlar gerçekten değişiklik olması çok motive ediyo bende farkı görünce daha istekli oldum :KK24: ama bacaklarım kalçalarım daha çok ağrıyodu ama en az oralardan gitmiş :KK1:

kızlar çok istekli olmama rağmen cadı kızım dün hiç durmadığından sporumu yapamadım.. sanırım diş çıkarıyor ve sürekli huzursuz. hiç fırsatım olmadı.. :KK50:
bugün devam etsem oluyo mu? daha 1 gün yapabilmiştim. şimdi 9 gün daha mı yapsam? ara verince bişey fark ediyo mu??:26:

Günaydın kızlarr bende dün gece sporumu yaptım
pembemavi sonuçlar süper gerçekten 10 günde ne kadar çok incellmissn bravo :KK16: bende birazdan ölçülerimi alirim hiç diyette yapmıyorum kilom aynı ilk başladıgimdaki gibi.

kızlar çok istekli olmama rağmen cadı kızım dün hiç durmadığından sporumu yapamadım.. sanırım diş çıkarıyor ve sürekli huzursuz. hiç fırsatım olmadı.. :KK50:
bugün devam etsem oluyo mu? daha 1 gün yapabilmiştim. şimdi 9 gün daha mı yapsam? ara verince bişey fark ediyo mu??:26:

yok canım kaldığın günden devam et, ben öyle yapıyorum, malesef 1 hafta yapamıycam ben

ölçülerim başlamadan önce
kol: 34 level1: 4te 33 level1:10da yine 33

göğüs altı: 82
4üncü gün 80
10uncu gün yine 80

can simitler: 90
4 üncü gün 88
10uncu gün 88

kalça 102
4üncü gün 97
10uncu gün 96

baldır 62
4üncü gün sol back 58 sağ59
10uncu gün 57 sağ 59niye böyle :KK43:

diz kapağı üzeri 45
4üncü gün 43
10uncu gün 42.5

diz kapağı altı 38
4üncü gün 36
10uncu gün 36

kızlar merhaba ben de bu egzersizleri yapmak istyprum yalnız benim 3 kilo kadar fazlam var.diyette yapıyorum bir de bu egzersiz ile yapınca kas yapıyor mu?siz ne tavsiye edersiniz.

Olsun canım bişey olmaz bende iki gün aksatmistim ama bırakmadim devam ediyorum

kızlar merhaba ben de bu egzersizleri yapmak istyprum yalnız benim 3 kilo kadar fazlam var.diyette yapıyorum bir de bu egzersiz ile yapınca kas yapıyor mu?siz ne tavsiye edersiniz.

Canım yap bence tavsiye ederim gerçekten çok toparlıyo 3 kilo verirsin 10 kilo vermiş gibi durursun

Beden kitle indeksin kaç ki 3 kilo fazlan var? diyetini sporla da desteklersen hem zayıflarken sıkılaşmış olursun hem de daha hızlı sonuç alırsın. Diyette karşılaşılan en büyük sorun tartıda gördüğün eksilerin kastan gitmesidir yani kas kaybının olmasıdır ama sen bunu sporla özellikle kardiyoyla desteklediğinde yağ yakmış olursun ve yağları kasa çevirirsin. Sonuçta çalıştığın süre 30 dakikayı geçmiyor; herhangi bir suplement kullanıp saatlerce spor salonunda ter atmayacaksın ki hemen öyle gözle görülür rahatsız edici kasların olsun.

4üncü gün 80
10uncu gün yine 80

4 üncü gün 88
10uncu gün 88

kalça 102
4üncü gün 97
10uncu gün 96

baldır 62

diz kapağı üzeri 45
4üncü gün 43
10uncu gün 42.5

diz kapağı altı 38
4üncü gün 36
10uncu gün 36

hürrem bebişin uyurken yapabilrsin mesela,benim kızımda hiç durmuyo sporu yaparken bacaklarımın arasından falan geçiyo:KK1:uyurken yapmaya çalışıyorum.Hilalcim iyi baya incelmişsin,10 güne nazaran sonuçlar güzel yani...ömrümcehep bende diyetle beraber yapıyorum canım,bugün 10.gün sporu yaptıktan sonra ölçüleri yazıcam bende:KK1:

4üncü gün 80
10uncu gün yine 80

4 üncü gün 88
10uncu gün 88

kalça 102
4üncü gün 97
10uncu gün 96

baldır 62

diz kapağı üzeri 45
4üncü gün 43
10uncu gün 42.5

diz kapağı altı 38
4üncü gün 36
10uncu gün 36

:nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:tebrikler değişimler süper inşallah hepimiz istediğimiz görünüme sahip oluruz. Ben dün yapamadım bugün iki kez yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaba

X