Oha neye bakıyormuş kiiiiMeşhur Gülistan'ın bakım ücreti tam tamına 500 liracıkmış!
Oha neye bakıyormuş kiiiiçok mu iyi ki ? Değer mi kiii
Bende hepsi patladı ya(
Kahve falı ama çok iyi diyolar duru görüsü kuvvetliOha neye bakıyormuş kiiiiçok mu iyi ki ? Değer mi kiii
Bende hepsi patladı ya(
Hmm 500 tl ye cam gibi görüş beklerimKahve falı ama çok iyi diyolar duru görüsü kuvvetli
Bunun hakkında iyi konuşuyolar ama bilmşyorm zaten ben öyle çok ileriye geleceği merak etmiyorum daha çok şu zamanı falan yakında zamanlarıHmm 500 tl ye cam gibi görüş beklerim
200-300 verdiğim fallar hep patladı :)
bana da numarasini atabilir misiniz acaba ozelden?Ben Yigite telefonla baktiriyorum. Kendisiyle ilgili eski sayfalarda epeyce bilgi var.
500 çok değil mi ya neyi merak ediyorsunki geçmiş mi gelecekmiGülüstan için çok iyi diyolar herhalde 500tl kıyıcam
Daha çok şuanı500 çok değil mi ya neyi merak ediyorsunki geçmiş mi gelecekmi
Gönderdimbana da numarasini atabilir misiniz acaba ozelden?
bi dene eğer gerçekten iyiyse bana da haber edersin şuan biraz sıkışığım veremem okadar yoksa senle gelirdim.Gülüstan için çok iyi diyolar herhalde 500tl kıyıcam
Merhaba bu yiğit neyden bakıyor acaba şuara gerçekten ihtiyacım varLarox ben seni eski zamanlardan hatirliyorum. Bana o zamanlar Yigitin telefonunu vermistin. Gulistanla ilgili yazdiklarimin tabii ki seninle hic bir ilgisi yok. Ben sana guveniyorum. Ama Gulistanin ucreti beni rahatsiz etti sadece.
Gülistan'ın bir fal seansının ses kaydını dinledim. Kesinlikle 500 liralık bir bakım değil !! Ucuz-pahalı, medyatik olan-olmayan falcılara bir sürü fal baktırmış birisi olarak diyebilirim ki; Gülistan'ın hakkı 500 lira olmayıp, 100-150 lira aralığıdır. Gülistan, bu fiyatı belirlerken muhtemelen, pahalı olan iyidir, algısı yaratmaya çalışmış.500 çok değil mi ya neyi merak ediyorsunki geçmiş mi gelecekmi
Genelde öyle oluyor. Makul ve ucuz olanlar en azından daha iyiler ya da isim yapmamış olanlarGülistan'ın bir fal seansının ses kaydını dinledim. Kesinlikle 500 liralık bir bakım değil !! Ucuz-pahalı, medyatik olan-olmayan falcılara bir sürü fal baktırmış birisi olarak diyebilirim ki; Gülistan'ın hakkı 500 lira olmayıp, 100-150 lira aralığıdır. Gülistan, bu fiyatı belirlerken muhtemelen, pahalı olan iyidir, algısı yaratmaya çalışmış.
Baktıranlar yorum yapsa.. ucuz pahalı bütceye göre deişir pahalıysa baktırmazsın bu kdr.. savunmuorum özel bi bağım yok istanbulda yasıyorum bu forumuda telde bakanlar için takip ediorum ama sacmalık bunun parayla ne alakası var.. ucuzsa iiidir pahalıysa şişirme diye bişeymi var.. cıkıomu cıkmıomu Allah askına bunları konusalım varsa öneriniz gelicem yazın söyleyin ona gidelim..Genelde öyle oluyor. Makul ve ucuz olanlar en azından daha iyiler ya da isim yapmamış olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?