İzmir'deki Falcılar

Önce şunu belirteyim; yazacaksanız sakin sakin, güzel güzel yazın. Babamın oğlu mu...sen..gibi ağızlar, hitaplar kullanarak yazamazsınız bana. Sizi efendiliğe, nezakete davet ediyorum.

Gülistan tanıtımınızı artık sonlandırın. Her üye bundan sonra sağduyusuyla kendisi karar verir. Bırakalım artık başka kıdemli üyeler Gülistan'ı iyi veya kötü şekilde anlatsınlar.

İyi falcı önerisi istiyorsunuz..eski üyesiniz..eski sayfaları okuyup iyice birilerini yakalamayı başarabilirsiniz diye düşünüyorum.

Sakin sakin derken? Gılgamış destanı yazıp insanı boğup provake ediosun fikrimi beyan ederken sormuycam kimseye tanıtım diyip beni zan altında bırakamazsın bi kendine gelirsen.. vaktin bol anlıorum ama ben doğru adres diilim..muhattap olmazsak sevinirim baktırmamıssın bile anladıgım kadarıyla boşuna konusuyoruz.. merak etme cnm istersem bulurum tşk ederim tavsiyen için..

Bu asabi tavır ne ? Bir anlam veremedim. Ben bir çok falcıya gittim merak etmeyin hatta yorum yapmışımdır . Bir gülistan a gitmedim .
Yer yazılana cvp vermek zorunda değilsiniz beğenmiyorsan yazılanları okuyun geçin !

Bana cevaben yazılıyosa cvp veririm.. hakaret etmemişim küfür yok ingiliz kraliyet ailesi herkes masallah hemen ay asabiyet yapmayın kusura bakmayın insanı gereksiz cileden cıkarıosunuz.. ayrıca asabiyet yapmayın diyen biri için fazla asabisin ki konunun muhatabı sen diilsin arkadasla bnm aramdaydı kapandı..

ne diyor ki seansta karakter tahlili mi

biraz daha anlatırmısın kardeşim ben de yapmak istiyorum

Arkadaşlar, şu linke bir bakar mısınız?

Romanya devleti, tahmini çıkmayan falcılar için hapis cezası düşünüyormuş:))

müjgan veya müjde ismini tam hatırlayamadım şimdi
Aaaa bi dakka.. eğer Müjgan diyorsanız (Karşıyaka'da bir cafede) o zaman başka. 2 veya 3 kez baktırdım Müjgan'a. İlk baktırdığımda fena değil gibi geldiği için sonraları da baktırmıştım. Ama sonrakilerde saçmaladı bence. Adam için kalp krizi geçirecek bugünlerde, onun ciddi bir hastalık haberini alacaksınız demişti bana. Ne yazık ki adamla ilgili böyle bir haber alamadım :)))) Ayriyeten her zaman turp gibidir kendisi.

Tam emin olamıyorum Müjgan hakkında. Kendisine baktırmak için randevu almak gerekiyordu ve telefonu açan cafe görevlisi, randevuları yoğun diyordu. Atıyor muydu, bilemiyorum. Sonuç olarak, ben bir daha Müjgan'a gitmeyi düşünmem.

Gülistan'nın falı 500tl değil 50 tl etmez. Hiçbir fal 500tl etmez ayrıca .Zaten bu kadar yüksek para isteyenler iyi niyetli insanlar olamaz.En fazla 15 -20 dk ayıracak. Falın yarısı senin soruların ,derdini anlatman ,cevap vermen ,kendi yorumlarınla geçecek.Geriye kalan zamanlarda o %70 i herkese uyan yorumlar yapacak ,ağzından laf alacak kendi yorumuyla harmanlayacak. Aralara bu da olabilir şu da ama senin şeçimine bağlı diye ortada bırakacak ve 5 dakika konuştuğu işten 500 tl alacak !!! Oh ne ala iş !!! Hangi işten insan 15 dk içinde oturduğu yerden toplam 20 cümle kurarak 500 tl kazanıyor ?Beyin cerrahı ,piot bile kazanmıyor .Algı oyunlarına ,reklamlara kanmayın.Gülistan 'a yıllar önce gittik .İnanın değmez.500 tl imiş ! İnsaf !

sizin baktırdıgınız birileri var mı acaba? gulistan pahalı evet.

Ramazan geldiii falı falan bari en azından 1 ay bırakın bolbol dua edin zikir çekin namaz kılınn kuran okuyunn bunlar insanın ilacıdır

Ramazan geldiii falı falan bari en azından 1 ay bırakın bolbol dua edin zikir çekin namaz kılınn kuran okuyunn bunlar insanın ilacıdır

Yazmayayım diyorum ama olmuyor, sanırım sizleri sayı ile veriyorlar. Sana ne milletin falından, herkes ramazanı namazı orucu kuranı umursamak ya da inanmak zorunda mı da gelip tavsiye veriyorsunuz! Bir ay önce günah olmayan fal baktırma bir ay sonra sadece bir aylık günah mı senin inancında ?

Ee vallahi bıktık, bi gidin öteye ya!

Bi zahmet sevabına sen benim için de bol bol dua ediver...ben fal baktırmaya devam edicem. Hem fena mı, benim üzerimden de sevap kazanmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…