• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem erkek arkadaşımı istemiyor, ne yapmayalım ?

Hiç dinleme canım sonra evde kaldın diyecekler emin ol
Yok annem demez nasip değilmiş der çıkar işin içinden hani benim yüzümden demez , bide söyle durum var annem beni teyzemin oğluna istiyordu ben de hiçbir zaman istemedim çünkü kardeş gibi buyuduk ki teyzemin oğlu hem gurbet hem evi yok onu neden istiyordun diyorum teyzen yanına sığarız tarzında sacmalıyordu

Kesinlikle haklısınız atansam belki bu kadar müdahale edemez çünkü ben de uzakta olurum uzaklığı bahane etmez , ayrıca erkek arkadaşımla tanıştırdığım zaman dedi ki ben hasta olurum işim olur kızım koşup gelecek o yüzden uzaklığı istemiyorum dedi , bende o daha kötü ihtimali düşünmek istemiyorum. Bu arada dediniz ya hep sıkıntılı tipler mi diye inanın öyle bir tip olduğu zaman aileme söylemem bile , ilk erkek arkadaşım çok beyfendiydi 5 yıl konuşmuştuk fakat annem asla kabul etmedi çünkü maddi durumu yok diye tabi o dönem 23 24 yaşındaydım o yüzden haklıdır dedim ama şimdi ne bileyim ayrılmak istemiyorum:(
O zaman sizin ilk işiniz atanmak olmalı .Normalde nasıl geçiniyorsunuz , anneniz her şeye böyle müdahale eder miydi? eğer her şeyinizi yönetmek istiyorsa sizin kesinlikle ayrı eve falan çıkmanız lazım.
33 yaşına geip hala istediklerini yapamamk gerçekten güzel bir şey değildir.Umarım annenizle olan ilişkiniz düzelir, düzelmezse mesafe koyun.

Bu arada olayın maddiyat boyutu gerçekten önemli , paran yoksa mutlu da olamazsın.Anneniz o konuda haklı ama bir şey olursa yetişemem düşünceleri vs. sağlıklı değil.

O zaman sizin ilk işiniz atanmak olmalı .Normalde nasıl geçiniyorsunuz , anneniz her şeye böyle müdahale eder miydi? eğer her şeyinizi yönetmek istiyorsa sizin kesinlikle ayrı eve falan çıkmanız lazım.
33 yaşına geip hala istediklerini yapamamk gerçekten güzel bir şey değildir.Umarım annenizle olan ilişkiniz düzelir, düzelmezse mesafe koyun.

Bu arada olayın maddiyat boyutu gerçekten önemli , paran yoksa mutlu da olamazsın.Anneniz o konuda haklı ama bir şey olursa yetişemem düşünceleri vs. sağlıklı değil.
Evet atanmak benim için belki de daha hayırlı bilemem , teşekkür ederim düşünceleriniz için .

Evet atanmak benim için belki de daha hayırlı bilemem , teşekkür ederim düşünceleriniz için .
Alanınızda alım ne kadar bilmiyorum ama bu zamana kadar olmadıysa öğretmenlik olmasına gerek yok illa, düz memurlukta düşünebilirsiniz.En azından ayrı ev imkanı olur , çalışırken kendi alanınızdan da kpss denersiniz sonra tekrar isterseniz.
Tabii siz daha iyi bilirsiniz ama bence deneyin.Tabi bazılarında 30 yaş sınırı var ama sınır olmayanlar da vardır illaki.

Alanınızda alım ne kadar bilmiyorum ama bu zamana kadar olmadıysa öğretmenlik olmasına gerek yok illa, düz memurlukta düşünebilirsiniz.En azından ayrı ev imkanı olur , çalışırken kendi alanınızdan da kpss denersiniz sonra tekrar isterseniz.
Tabii siz daha iyi bilirsiniz ama bence deneyin.Tabi bazılarında 30 yaş sınırı var ama sınır olmayanlar da vardır illaki.
Sadece öğretmenlik duz memuriyette düşünüyorum geçen yıl hazırlandım fakat çok stres yapmıştım iyi puan alamadım bu sene tekrar gireceğim ama aklım bu olaylarla o kadar dolu ki hazırlanamıyorum :( zamana bırakmak istiyorum ama zaman aleyhimize mi işliyor bilmiyorum çünkü gelip tanışmak istiyorlar işleri yoluna koymak istiyorlar ama çok sert ve net ailem var nasıl olucak bilmiyorum

Sadece öğretmenlik duz memuriyette düşünüyorum geçen yıl hazırlandım fakat çok stres yapmıştım iyi puan alamadım bu sene tekrar gireceğim ama aklım bu olaylarla o kadar dolu ki hazırlanamıyorum :( zamana bırakmak istiyorum ama zaman aleyhimize mi işliyor bilmiyorum çünkü gelip tanışmak istiyorlar işleri yoluna koymak istiyorlar ama çok sert ve net ailem var nasıl olucak bilmiyorum
Ya en vasıfsız diyeceğiniz kişiler bile infaz koruma katip vs. oluyor.Siz mi olamayacaksınız ? evliliğin acelesi yok sınavdan sonra düşünebilirim deyin.2026 daki sınava güzelce hazırlanın eğitim fakültesi mezunusunuz yaparsınız bence.

Anneniz memleketinizden olsun istiyor ama memleketinizde kısmetiniz yoksa ne olacak? Ömür boyu bekar kalsanız mutlu olacak mı?? Herkes ister çocuklarım etrafımda olsun ama her evlat kendi kaderini, kendi hayatını yaşar bunun farkına varın. Annenizin mülkü değilsiniz
Aynen öyle, memleketten olunca ne oluyor ki? Aileler tanıdıklar her zaman daha iyidir diye düşünüyorlar ama yanılıyorlar.
İçine sinmediğini söylüyor , demek ki sinmiyorsa nasip değildir diyor . Bende ne yapacağımı şaşırdım .
Benim annemin içine sinen görücünun başka bir sevgilisi olduğunu öğrendim. Ailenin içine sinenler de her zaman iyi olmayabiliyor. Siz ilk ekonomik özgürlük kazanın. Düz memurluk olsun öğretmenlik olsun atanın. En kötü özel ders verin. Elinize para geçsin mutlaka.

Back
X