• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Merhabalar, ben İzmir Bornova da çok çok iyi bir Tarot yorumcusu biliyorum. Yıllardır kendisine zaman zaman gider baktiririm. Bugüne kadar hangi tarihi verdiyse tuttu. Çevremdeki arkadaşlarımı da yönlendirdim. Hatta en son annem ile görüştürdum diyebilirim :D Hem gayet uzun bakıyor, istediğiniz soruları sorabiliyorsunuz. Ben kemeraltinda olsun Bornova nin belli yerlerinde nam salmış diğer falcilar olsun Cook yerde fal baktırdım ama hiç biri beni memnun etmedi maalesef belki de enerjimiz tutmamistir. Başlığa denk gelince ilgilenenler için Falcı Melek ablanın numarasını veya Instagram hesabını paylasabilirim. Eskiden saklibahce kafede bakım yapıyordu ancak artık telefondan devam ediyor diye biliyorum. Yine siz görüsursunuz. Erkek arkadaşımla tanışma tarihim, dış görünüşü olsun sonra ailede belli hastalık yaşayanlar olsun hepsini bana önceden söylemişti. Artık ne zaman aklıma.birsey takılsın kendisine danışmaya bakım yaptirmaya giderim. Çooook tavsiye ediyorum🤗

Merhabalar, ben İzmir Bornova da çok çok iyi bir Tarot yorumcusu biliyorum. Yıllardır kendisine zaman zaman gider baktiririm. Bugüne kadar hangi tarihi verdiyse tuttu. Çevremdeki arkadaşlarımı da yönlendirdim. Hatta en son annem ile görüştürdum diyebilirim :D Hem gayet uzun bakıyor, istediğiniz soruları sorabiliyorsunuz. Ben kemeraltinda olsun Bornova nin belli yerlerinde nam salmış diğer falcilar olsun Cook yerde fal baktırdım ama hiç biri beni memnun etmedi maalesef belki de enerjimiz tutmamistir. Başlığa denk gelince ilgilenenler için Falcı Melek ablanın numarasını veya Instagram hesabını paylasabilirim. Eskiden saklibahce kafede bakım yapıyordu ancak artık telefondan devam ediyor diye biliyorum. Yine siz görüsursunuz. Erkek arkadaşımla tanışma tarihim, dış görünüşü olsun sonra ailede belli hastalık yaşayanlar olsun hepsini bana önceden söylemişti. Artık ne zaman aklıma.birsey takılsın kendisine danışmaya bakım yaptirmaya giderim. Çooook tavsiye ediyorum🤗
Bende telefon numarasını alabilirmiyim Melek hanımın lütfen.

Karşıyaka Leyla’nın numarası çok mu gizli niye kimse yazmıyor arkadaşlar? Ve baktığı çıkan bir bakımcı var mı önerebileceğiniz kızlar?

dede cafede zahira diye bir kadın var sakın gitmeyin... utancımdan kalkamayıp 800 lira verdim ve bir güzel saçmaladı 10 dakika boyunca. bundan sonra kafelerde falcılara para bayılmak yok... sadece zahira değil, son bir yılda çok övülen bir sürü falcıya gittim. gerçekten görebilen, uzaktan tanıdık ya da rast geldiğim birilerine kahve falı (ya da benzeri malzemesiz fal) baktıracağım sadece. bu işi sağlam ticarete dökmüşler. zaten tarot kartlarından fal yorumlaması olamaz, her kartın bir anlamı var, olsa olsa soru cevaplayabilirler onu da oldukça üstü kapalı şekillerde. falı çok seviyorum, çok keyif alıyorum ve inanmayı çok istiyorum ama maalesef bugüne kadar hiç bilen birine denk gelemedim.

instagram hesabını yazar mısınız ?

Kimmiş bu Leyla hanım cidden merak ediyorum ben de, hazır Karşıyaka’dayken tatilde denemek istiyorum, iletişim bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba teşekkürler

Back
X