“Kendi içmez, içeni kınamaya bayılır,Ramazan geldiii falı falan bari en azından 1 ay bırakın bolbol dua edin zikir çekin namaz kılınn kuran okuyunn bunlar insanın ilacıdır
Emin olun sizden daha fazla inançlı ve herşeyden önemlisi bazı insanlar gibi boş boş zikir dua etmiyoruz. Ne okuduğumuzu vs biliyoruzRamazan geldiii falı falan bari en azından 1 ay bırakın bolbol dua edin zikir çekin namaz kılınn kuran okuyunn bunlar insanın ilacıdır
İkisine de baktırdım iyi diye bilirimDaisy cafede kaana fal baktıran oldumu birde eskiden daisyde çalışan murata
Eskiden birini duyunca yakınlardaysa faldan çok falcıları merak ettiğim için ,ne yaptıklarını,nasıl yaptıklarını merak ettiğim için daha doğrusu eğlenmek ,kafa dağıtmak için gidiyordum.Sıkıntılı olunca falcıya gitmeyen biriyim .Tam tersine moralli olduğumda ya da iş odaklı zihinden kurtulmak için fal baktırıyordum .Ben ve bir kaç arkadaşım ,tanıdığım birlikte gidiyorduk çoğunlukla.Çoğu insanın da falı benim gibi gibi eğlence olarak algıladığını zannediyordum ama bu sitede gördüm ki fal işini çok ciddiye alanlar,çok dertli ,sıkıntılı olduğu için ,ilişki sorunları için gidenler çok daha fazla .Durum böyleyken ve bu işin sonunda para ödemesi de olunca yönlendirmek tedirgin ediyor.Zaten beklentiler çok yüksek ,paralar kısıtlı,kafalar karışık.Yanlış yönlendirmek istemiyorum .Falcı bana iyi bakar ertesi gün öbürüne bakamaz.2 ay şahane bakıyordur 3.ay yeteneği kalıcı ya da geçici azalır kaybolur.Oynak bir zemin .Vebal almak istemem. Performansını iyi gördüklerime bile 2 gidişten sonra tekledi .Falcıların nasıl fal baktıklarını anladım,merakım kalmadı.Çevremde eğlencesine fal bakan arkadaşlarım var.Kendiliğnden teklif ederlerse baktırıyorum.Normalde aklıma bile gelmiyor.Onların baktıklarıyla arkadaşlarımın baktığı arasında pek fark yok.İlgim kalmadığı için siteye az uğruyorum.sizin baktırdıgınız birileri var mı acaba? gulistan pahalı evet.
Merhaba ben dün 232 kafede Murata baktırdım çok iyi bakıyor belki denemek istersinizFısıltı cafe kemeraltındaki mustafaya bir kez kahveye baktırmıştım, geleceğe ait söyledikleri çok çıktı, geçende aynı cafeye uğradım ama ayrılmış oradan maalesef .bence ücret ne kadar yüksekse fal yeteneği azalıyor, çünkü bu sonuçta hislere dayanıyor , çok ticarete dökülünce bence bakım kalitesi düşüyor
Merhaba ben dün 232 kafede Murata baktırdım çok iyi bakıyor belki denemek istersiniz
EvetDaisy'deki Murat mi?
ne gibi bir işlem bu?Pasaklı Birsene bir kez gitmiştim. Oldukça kalabalıktı. kendisi aslında pek fal bakıyor sayılmaz. Daha çok işlem yaptırmaya geliyor insanlar. Karakter analizini iyi yapıyor. Şu anı ve geçmişi biliyor. Gelecekle ilgili bana pek birşey söylemedi. Ben de onun verdiği işlemi yaptım. İstediğim şey oldu ama ondan mı yoksa başkasına yaptırdığımdan dolayı mı oldu, bilemiyorum.
çıktı mı?Arkadaşlar buradaki yorumları görüp hemen üye oldum. 2 yıldır çok fazla fal baktırdım. Alsancaktakilerin neredeyse hepsi bitti alsancaktakilerin tam bir para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Ozellikle telve cafe ecem her yerde kendi reklamını yaptırmis ama hicbirsey bilemiyo bosuna vakit ve para kaybı. Kemeraltındakilerin daha profosyonel olduğunu düşünüyorum.Kemeraltındada sevdam kafede sevdaya ve adını hatırlamadığım baska bir bayana, polat kafe angela, beyzade cafe deşiraya, destina asmaaltı cafede destinaya, metmehcan cafede mehmetcana, ahmet beyin yerinde canan hanıma, necco kafede ardaya ve pınara baktırdım. İçlerinde tek tük bildikleri olduen son baktırdığım pınar hanım en iyisiydi diyebilirim isim veriyo ama daha dediklerinin zamanı var çıkarsa bilgilendiririm tekrar. ama şimdiye kadar tam olarak bilem birini bulamadım. Sizin gittim bildi diyebileceğiniz biri var mı?
Büyü:)))ne gibi bir işlem bu?
Egecan berbat bir şey bildiği yokegecana gidecegim ama nasil sizce memnj kaldinizmi
Büyü:)))
Ama tutup tutmadigindan emin degilim. O yillarda ayni siralarda baska falcilara da yaptirmistim. Hepsi çorba oldu tabii ki:))
[/QUOT
ordan ayrılmış ben gittim nuray mı ne ona baktırdım çok kısa özensizdi birde tam birşey sorucam müsade et falan bi tersliyor azarlıyor anlamadım tülini bulursan burdan yazArkadaslar seneler önce müjgan cafede tülin vardı su an bi kafede fal bakıyor mu biliyor musunuz?
ordan ayrılmış ben gittim nuray mı ne ona baktırdım çok kısa özensizdi birde tam birşey sorucam müsade et falan bi tersliyor azarlıyor anlamadım tülini bulursan burdan yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?