Önce şunu belirteyim; yazacaksanız sakin sakin, güzel güzel yazın. Babamın oğlu mu...sen..gibi ağızlar, hitaplar kullanarak yazamazsınız bana. Sizi efendiliğe, nezakete davet ediyorum.10 yıldır bende fal baktırıyorum fiyat kişiye göre cok gelir az gelir .. bana göre hak ediyor sana göre etmez baktırıp konusursan mukayeseni kaile alabilirim.. bende enayi diilim o paraları sacıyım ikna olmusum demekki baktırıyorum.. fal baslı basına subjektif bi konu hakkaniyeti tartısamıycam bi konu acılınca bilirkişi olup kesin konusmalara tahammül edemiorum bi siz akıllısınız yahu herkesin aklı kendine.. var olan parası baktırır bende eskiden sık baktırıodum suan bütcem kaldırmıo bak bekliorum.. vergi konusuna gelince nuraydan emineye hepsine gittim hiç biri fiş vermedi kimseyi savunmuorum babamın oğlu diil ama ytr şişiorum.. bana cıkıo devam ediorum baska cok ii dediğiniz varsa öneriye acıgım..
Gülistan tanıtımınızı artık sonlandırın. Her üye bundan sonra sağduyusuyla kendisi karar verir. Bırakalım artık başka kıdemli üyeler Gülistan'ı iyi veya kötü şekilde anlatsınlar.
İyi falcı önerisi istiyorsunuz..eski üyesiniz..eski sayfaları okuyup iyice birilerini yakalamayı başarabilirsiniz diye düşünüyorum.