İzmir'deki Falcılar

cnm boşanıyo gülizarı öğrendim.baya bişileri biliyomuş.her çıkan şok olmuş hatta..
ama telefonunu bilmiyolar.randevu almaya gerek yokmuş.orkide avm nin karşısında pizzacı gibi biyerde bakıyomuş.ben pazartesi giderim belki sen gelirmisin?

kızlar 2 gün bakmadım sadece bu ne hız :) coşmuşsunuz.yeni adresler çıktı bak şimdi bana offf masraf üstüne masraf yine :) bitireceksiniz beni

gidince yorum yazmazsanız küserim sonra bak ona göre :) bekliyorummm

sorma walla hızlıyız buaraa :)) tmm cnm yarın geldiğimde yorum yazarım.

ya ama orkide tam nerde biliomusunuz?nereye yakın?

kızlarr evet bizde yorumları bekliyoruz ona göre bilmiyorumkismile

bu arada eski orkide şuanki passtel alışveriş merkezi topçu restaurantın hizasında
hiltonun civarında otobüs duraklarının oralarda sorarsanız kolay bulursunuz
hadi bakalım rasgele opuyorumnanaktan

kızlar beni de alın aranıza falcıya gidecem ilk kime gideyim kimi öneririsiniz bu güne kadar gittiklerim çok kötüydü kimi önerirsiniz

sm793 saol cnm..topçuyu biliyorum.oraları pek bilmiyorum ama orkide kapandımıı onuda bilmiyodum.olmadı sora sora buluruz artık :))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpper bi başlık ve süpper tavsiyeleeer:) tam aradığım şey:) bornovada oturuyorum bu hafta içinde kesin samyeli miydi ne ona giderim....bu arada ben de karşıyakada birine gittim ilk gidişimde çok şey söyledi...ama 2.de 3 dkka fln sürdü falım hiçbişe de tutmadı...bu da akbankın sokağına girince sağda ravazza mıydı neydi orda 1 kişi var zaten çok kalabalıkta olmuo hem kahve hem tarot bakıo hangisini isterseniz...ben fiestaya gittim paşa die bi bey(!) baktı...walla sağlam salladı yani...tutmadı bişe....ben bir kere başka bir şehirde fasülye falı baktırdım..herşey çıktı...şok oldum..çıkmayan tek birşey kaldı onu bekliorum valla...:)

aaa 2 gün öncede ben gittim şu karsıyakadakı kadına çok duydum ağzın acık kalıcak falanmış filanmış ya hiçbişi bilemedi

bişi sorcam bu ilk gittiğinde yani uzun baktığında tutturdumu yanı dedıklerınden cıkan oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…