ya burdaki yorumlarda emel için çoook iyi diil ama gidilebilir diolar ben daha çok şu gülizarı merak ettim aslında önce onamı gitsek acaba ayhh bende bilemedim şimdi napsak
emelin bana dedikleri çıkmıştı ozaman için.
yine benzer şeyleri yaşıyorum sorcaklarım var aslında.
ozaman gülizar hakkında nediyolar tam olarak öğreniyim ben.ona göre karar verelim hangisine önce gitceğimize.
Evinde yadağa herhangi bir kafede bakar...Kağıtlarla bakıyor..Brn söylüyorum bir kişi baktırsın beğenirseniz gidersiniz..Telefonla bile sorularınıza cevap veriyor..Yurt dışından arayanları bile var..Siz bilirsiniza arkadaşlar..Karar size kalmış..Ama gerçekten bilen ile bilmeyen arasında çok fark var..
kızlar 1 gün girmedik neler neler patlatmışsınız böyle :))))
emele ben gitmiştim belginede gittim ama şu glizar bide murat denilen kişilere gitmek istiyorum...
erkek arkadaşıma acayip sinirliyim şuan klava:klava:
eğer yarım saat sonra aradıımda aynı yerde bi olsunn bitti bu iş.klava:
bu hızla direk dışarı atıyorum kendimi.allahın cezası şey yaaaa.
kızım boşanıyo moralini bozmıyım ama fallar yalan ben diyim sana.
Allah Resulü buyuruyor:
"Bir falcıya gidip ona soru soran ve söylediklerini tasdik eden kimse, Muhammed'e indirilen şeyi inkar etmiş olur."
"Yapan veya falcıya başvurup ondan haber soran kişi bizden değildir."
Allah Resulü falcılara gitmeyi kesinlikle yasaklamış ve falcıların cennete giremiyeceklerini bildirmiştir.
ben her dönemimde falcılardan medet umdum.
bana iyisi denk gelmedi ama mutlaka bilenlerde var onlara sözüm yok tabiii ama okadar çok para döktümki.iki gram umut için.
cnm boşanıyo ve diğer arkadaşlar emele gitmeyin bence evlenceksiniz demişti al şimdi ayrıldık hemde en beter şekilde.
belevindeki kadınada gitmiştim o hele tam atmışşş sözde bensiz tövbe olamazdı öyle böle değil çokk seviodu benii gün flnda vermişti istemeye geliyolardı.
helee cafe kaffadakiler ayrı bi fiyasko.haziranda nikahım vardı sözde ordaki diğer bakana göre eylülde.
belki konuyla çok alakasız ama okadar şeye umut bağlayıp bu duruma gelmek öyle yıkıcıki..daha gidip geldiğim yerleri yazmıyorum bilee.yemin ediyorum buara ayakta kalabilirsem şu yaşadığım şeyleri atlatabilirsem havada karada biçok yerde ölüm yoktur bana.
kabahar bende tabi kızlar siz bana bakmayın nolur.okadar inanırsam böyle olur.sadece çok inanıp umut bağlamayın nolur..sonrası çok yıkıcı onu söylemek istedim sadece.