İzmir'deki Falcılar

çok tutturdu o ilk gittiğimde hatta çıktığımda mala bağlamıştım....şu ana kadar dedikleri çıktı tek ve en çok istediğim şeyi her gittiğim falcı söylüo sabırla bekliorum o da olursa gitçem kadını öpçem...tam ben çıkarken hatta önümden yürüyodu döndü parmağını burnuma kadar uzattı ve benim fallarım çıkar dedi...korktum bi an ama kadın oldukça hoş...uzun dönemli ve zorlu bi ilişkimin olduğunu bu kişinin mesleği ve görünüşü dahil söyledi..ayrılıcağımı ve bu ayrılık sürecinde isminde m-t harflerinin olduğu uzun boylu biriyle çıkacağımı söyledi..inanmamıştım ama ayrılıp adı mustafa olan 1.86lık biriyle çıktım...yani şimdilik bu kadarı yeter en büyük olay olursa herkese benden fal:)
bu arada ben de ii fal bakarım isteyen olursa sohbet amaçlı buluşup sohbet muhabbet fal yapabiliriz:))

bir de ek olarak yeni duydum küçükparkta serano cafe varmış.....gidenler dumurlara uğramış....bilemiorum ama evimin dibi gitmezsem çatlarım:)

sm793 saol cnm..topçuyu biliyorum.oraları pek bilmiyorum ama orkide kapandımıı onuda bilmiyodum.olmadı sora sora buluruz artık :))

canım orkidenin adı passtel oldu, kapanmadı yani
çok kolay yerde bulursun, topçunun sokağından hiltona doğru yürü o kadar

bugün gidiyormuşsunuz siz

çok tutturdu o ilk gittiğimde hatta çıktığımda mala bağlamıştım....şu ana kadar dedikleri çıktı tek ve en çok istediğim şeyi her gittiğim falcı söylüo sabırla bekliorum o da olursa gitçem kadını öpçem...tam ben çıkarken hatta önümden yürüyodu döndü parmağını burnuma kadar uzattı ve benim fallarım çıkar dedi...korktum bi an ama kadın oldukça hoş...uzun dönemli ve zorlu bi ilişkimin olduğunu bu kişinin mesleği ve görünüşü dahil söyledi..ayrılıcağımı ve bu ayrılık sürecinde isminde m-t harflerinin olduğu uzun boylu biriyle çıkacağımı söyledi..inanmamıştım ama ayrılıp adı mustafa olan 1.86lık biriyle çıktım...yani şimdilik bu kadarı yeter en büyük olay olursa herkese benden fal:)
bu arada ben de ii fal bakarım isteyen olursa sohbet amaçlı buluşup sohbet muhabbet fal yapabiliriz:))

kimmiş bu karşıyakadaki , elini burnuna sallayan kadın bakimm CADIARZU
bu arada iyi fikir bigün kahve içip fal bakabiliriz
biz 1-2 ay önce missdance ile böyle bir organizasyon yapmak istedik ama olmadı bi türlü
gerçi onunla buluşup samyelide içtik kahve karşılıklı

bir de ek olarak yeni duydum küçükparkta serano cafe varmış.....gidenler dumurlara uğramış....bilemiorum ama evimin dibi gitmezsem çatlarım:)

onu geçende bu topikte biri bolca reklamını yaptı ama ben uyuz oldum o reklamdan pek gidesim gelmedi açıkçası

[

biz 1-2 ay önce missdance ile böyle bir organizasyon yapmak istedik ama olmadı bi türlü

onu geçende bu topikte biri bolca reklamını yaptı ama ben uyuz oldum o reklamdan pek gidesim gelmedi açıkçası[/QUOTE]

işte o ravazza cafedeki bayan...sadece 1 kişi var zaten orda...oğlu işletiyo cafeyide..karşıyaka çarşıda akbank sokağına girince ilerde sağda...
walla ben cuma akşamlarından pazartesi akşamlarına kadar boşum..her zaman:))olumunekankayizsmile

hemen özet geçiyorum: karşıyaka akbank sokağı ilerde sağda ravazza cafe..2 kez gittim ilki mükemmeldi 2.de bakmadı bile....
bir diğeri ise bornovada serano cafeymiş gitmedim arkadaşlaren yakın zamanda gitmeyi planlıyorum ama giden kişiler dumur olmuşlar herkes bu kadar olur dedi...hemen küçük parkta ya...cafelerin dolu olduğu sokakta....:)

[

onu geçende bu topikte biri bolca reklamını yaptı ama ben uyuz oldum o reklamdan pek gidesim gelmedi açıkçası

işte o ravazza cafedeki bayan...sadece 1 kişi var zaten orda...oğlu işletiyo cafeyide..karşıyaka çarşıda akbank sokağına girince ilerde sağda...
walla ben cuma akşamlarından pazartesi akşamlarına kadar boşum..her zaman:))olumunekankayizsmile[/QUOTE]

bu hafta işim var ama bundan sonraki hafta pazar günü akşamüstü 4 den sonra olabilir senin içinde uygun olursa
gerçi çok var daha ozamana kadar konuşuruz tekrar
bu arada ne kadara bakıyor canım?

hemen özet geçiyorum: karşıyaka akbank sokağı ilerde sağda ravazza cafe..2 kez gittim ilki mükemmeldi 2.de bakmadı bile....
bir diğeri ise bornovada serano cafeymiş gitmedim arkadaşlaren yakın zamanda gitmeyi planlıyorum ama giden kişiler dumur olmuşlar herkes bu kadar olur dedi...hemen küçük parkta ya...cafelerin dolu olduğu sokakta....:)

hımmm o kadar iddialılar yani
bak bu yakın cuma günü buna gidebiliriz belki
bu ne kadara bakıyormuş peki
çokmu sordum ne :bbo:

walla ben cuma akşamlarından pazartesi akşamlarına kadar boşum..her zaman:))olumunekankayizsmile

bu hafta işim var ama bundan sonraki hafta pazar günü akşamüstü 4 den sonra olabilir senin içinde uygun olursa
gerçi çok var daha ozamana kadar konuşuruz tekrar
bu arada ne kadara bakıyor canım?

hımmm o kadar iddialılar yani
bak bu yakın cuma günü buna gidebiliriz belki
bu ne kadara bakıyormuş peki
çokmu sordum ne :bbo:
[/QUOTE]

walla bilmiorum bu bornovadaki kaça bakıo ama çıkanlara bakarsak iddalılar..karşıyakadakine bi daha gitmem sanırım o da 12 miydi 20 miydi tarota baktı...ilk gittiğimde ama 10 numaraydı süper baktı...ikincide hiçbişe demedi dedikleri de tutmadı zaten....olabilir bornovadakini diosanız ben giderim cuma olur çok büyük ihtimalle:) ben de 4te işten çıkıorum gelmem 30dk sürer:)

sm793 serano kafaeye git bakalım dönüşte yaz memenun kalırsanız bende giderim...
bide bugün arkadaşlar gülizara gidicekti bakalım o nasıl???

boşanıyo fikir değiştirdim senle konuştuktan sonra neyapıp edip ikna ettim bi arkadaşımı gülizara gittik.yeri çok kolay ama randevuyla çalışıolarmışş tabi geçe kaldığımız için bakmadı :KK43: ama telefonlarını aldım.bi gün önce arayıp öle gideriz.kızlar isteyenlere no sunu veririm.

oo süperr yeni yerler çıktı bizeee :)))

cnm işin yoksa perşembe günü randevu alıcam halledemediysen cumaya gideriz.haftasonu çok kalabalık olur gibi geldi.bugünde baya doluydu kii biz gittiimizde 8 e geliodu.

Bugün büyük ihtimalle müjgan kafedeki Murat a gidicem. Gelişmeleri yazarım kızlar size...

kızlar kızlar...çok yavaşsınız bugun yarın derken biz vişnelikekle gittik bile orkidenin ordaki gülistana :) manisa kebapçısının yanında hemen.bana yine aynı şeyleri söyledi ama artık inanmadığım için yorum yapmayı düşünmüyorum,bildi mi derseniz bildi,gidilebilir.azıcık deli gibi :) birazda pis çalışıyor her taraf kahve oluyor bakarken :) neyse tavsiyede ederim gidin deneyin derim...

missdancecim ısrarla gülizar diyolar, acaba biz yanlış yere mi gittik? geçmiş sayfalara da baktım.
gerçi neye niyet neye kısmet öyle olsa bile, sonuçta baktırdık mı baktırdık:)

ya onu bende anlamadım belki akıllarında yanlış kalmışıtr olsun o zaman yeni keşif yaptık demektir :)

X