İzmir'deki Falcılar

inanmıyorum sanaa akannehir
bu ne hız şekerimm kaydirigubbakcemile3
bende diyodum açelyanın sesi çıkmıyor diye ama sen hareketi tamamlamışsın bile

cuma günü gidelimmi o zaman canım
ama ben 6'da çıkıyorum 6.30 gibi bornovada olurum
sanada uygunsa bu bu cuma gidebiliriz, hatta sana uyarsa perşembe bile gidebiliriz yerimseniben

sm793 serano kafaeye git bakalım dönüşte yaz memenun kalırsanız bende giderim...
bide bugün arkadaşlar gülizara gidicekti bakalım o nasıl???

tamam canım, gidersem sabahı hemen gelip yazarım burada sizlere
eğer sanada uyarsa sende gel istersen bizimle CADIARZU

bende benim üstüme tanımam :) ama kapılmamak gerek bu falcıların dediklerine.ona göre yaşamamk lazım yani.sonra takıntılı oluyor insan zor attım üzerimden o takıntıyı.

canım müjgan cafedeki murat'a benim kız kardeşim gitmiş arkadaşıyla beraber. 1 tanesi bile tutmadı dedi....

aaaa CADIARZU Canım ben Murata gittiğimde Fiestanın karşısındaki kafede çalışıyodu,sonra müjganda görenler olmus. Acaba benim bahsettiğim Murat o Murat değil miii kafamçokkarıştı

bende benim üstüme tanımam :) ama kapılmamak gerek bu falcıların dediklerine.ona göre yaşamamk lazım yani.sonra takıntılı oluyor insan zor attım üzerimden o takıntıyı.

ama canım sen çok sık gidiyordun zaten fal baktırmaya
her duyduğuna daha bi öncekinin etkisi geçmeden diğerine gidiyordun, normal bu durumdan çıkamaman
ben samyeliden sonra hiçbiyere baktırmadım fal falan
sadece bir arkadaşımla kahve içerken o baktı o kadar
hıı bide bidenem var benim o arada benim niyetime kapatıp bakıyor bana, biliyor fıstığım benimm, sağolsun

:) bende ne zamandır baktırmıyordum zaten.neyse artık takılıp kalmıyorum en azından.

aaaa CADIARZU Canım ben Murata gittiğimde Fiestanın karşısındaki kafede çalışıyodu,sonra müjganda görenler olmus. Acaba benim bahsettiğim Murat o Murat değil miii kafamçokkarıştı

valla daha önce nerdeydi bilmiyorum bilmiyorumkismile ama kardeşim gideli çok olmadı 1-2 ay falan olduysa olmuştur.

missdance sizin gittiğiniz başkası olabilirmi?bana ısrarla randevuyla çalışıoruz dediler. pizzapizzanın karşında küçük ev yemekleri yapan biyer gibiydi.

yarın okulda sunucu öğretmenim kaçta çıkıcam hiç bilmiorum ama cuma uyar bana....ama acaba akşam gittiğimiz için bakar mı onu merak ediorum.....haberleşelim cuma gidelimmmm fal terapisi görüp eğlenmeye ihtiyacım var zemuszemus

Cnm yani bu pasaklı birsen'in dedikleri çıkıyo mu? Nosu falan var mı kadının? Ve de yeri nerde tarif edebilir misin?

Bi de belevi adaya giderken dedğimiz yerde olan kadının adı ne? Ve de tam olarak nerde, bu belevi ada nerde?

missdance sizin gittiğiniz başkası olabilirmi?bana ısrarla randevuyla çalışıoruz dediler. pizzapizzanın karşında küçük ev yemekleri yapan biyer gibiydi.

evet canım tam karşı köşesinde pizza pizza var ve küçük 2 katlı bir cafe.

:) bende ne zamandır baktırmıyordum zaten.neyse artık takılıp kalmıyorum en azından.

sevindim senin adına canım

canım kusuruma bakmassan cuma günü konuştuğumuz fal terapisini pazartesiye ertelesek olurmu
benim çok acil bir işim çıktı, o nedenle :sinifsinif:
yoksa ertelemezdim amagerçekten önemli bir iş, ayıp oldu sanada ama pzartesi yapsak olurmu canım bilmiyorumkismile

gülistan derim.

ne kadara baktı canım peki

Bu pasaklı Birsen baba tarafından akrabam. Hafiften kırıktır:) Hiç fal baktırmadım,çünkü bize bakmıyor. Ama söylediklerine göre dedikleri bir bir çıkıyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…