İzmir'deki Falcılar

Kızlar Murat Müjgan cafe deki... Gülçin ablada bizim falcımız,çok şeker bir kadın. ıstediğiniz her yere geliyor. ıster evinize isterseniz oturdugunuz kafeye falan... Biz eve çağırıyoruz. O da geleceğe dair anlatıyor ve çıkıyor. Biz memnunuz. Tarot ve kahve falı bakıyor.

ısterseniz Gülçin ablayı ayarlayıp çağırabilirim önümüzdeki hafta için...

olabilir tabi ama önce gülizarla emele gitmek istiyorum.Emele ulaşabileceğim bi tel varsa çok sevinirim

chance cnm gülçin abla kahveyemi bakıyo?
dedikleri çıkıyomu ? nekadara bakıyo bide?

Kahve 15, Tarot 20... Ben memnunum arkadaşlarımda. Hatta arkadaşlarımın eşleri de :))
Düşünürseniz, bir gün ayarlayıp çağırabilirim...

Tamam canım, ben şimdi çıkıyorum. Haftaya istediğiniz bir gün ayarlayalım... Haberleşiriz. ısteyen arkadaşlar olursa sen konuşursun. Kendinize iyi bakın...

ok ok olur tabi ne kaybedicez:) dediğin gibi olmazsa talan eder yine buluruz osaman ben bu akşam giremiyebilirim ama yarın mutlaka bakarım haberleşiriz gidelim şu gülizara sonrada olmazsa bi emel yaparız:)

ok şimdi toplarlıyorum osaman:) emelden memnun kaldım dıosun yani gülizardan sonra bide emel yapalım değer dıosan

evet emelden memnun kalmıştım.giderim tekrar ama telefonu lazım. olmadı adresini biliorum.çat kapı gideriz.istersen gülizardan öncede gidebiliriz emele.sonrada gülizara gideriz.ayyy nebiliim gidelimde hangisi olursa.ama emel iyiydi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…