Bence duygusal düşünmeyin mantıklı olun anneni ikna et, senin güçlü olman gerekiyor ki ailene destek olabilesin.
Miden için de yoğurt ye ya da süt iç, iyi gelir, stres te yapma herşey olacağına varır.
Bence önceliğiniz babanızın hastalığı olmalı, o iyileştikten sonra düşünün ilerisini.
Babanın durumu nasıl? Biraz düzelme var mı?
hafta sonu hiç konusmadınmı cnm eşinle
Allah böyle eşleri ıslah etsin diyecek kelime bulamıyorumKendimi senin yerine koyuyorum da ''babamın iyileşmesini bekleme,hemen davayı aç boşanalım ve bu eve de gelme,güle güle '' diyerek böyle bir adama eyvallahı çekerdim. Çocuğun olmaması ve çalışıyor olman senin için böyle bir adamı şutlamanı kolaylaştırıcı noktalar.Emin ol bizim gibi evli kadınların çoğu böyle bir olay başına geldiğinde senin karşılaştığın itici tavırla karşılaşacaktır. Tam anlamıyla vicdan ve adalet sahibi eş ve eş ailesi herhalde tüm evli kadınların huzur sebebi olurdu ama çoğumuzda yok maalesef... Senin ve ailen adına çok üzüldüm. Umarım en asil ve size yakışan şekilde Allahın verdiği bu hastalığı ve eşinle ailesini defedersiniz. Rabbim sıkıntını dağıtsın inşallah...
valla olan oldu zaten annem kardeşimi aramış..çocuk okulunu bırakıp gelmiş...annemi ve babamı alıp bu gün eve götürdü...annem otur kocanla konuş..bizim yüzümüden bole olmasın dio...ben çok üzülürüm sebeb olmak istemiyorum..sizin kaç sene sevginiz birbirine karıştı dio...koca müsvettei anasında bende bugün bir arkadaşıma gidip kalacam o eve gitmem...avukat olan arkaşımla konuştum sakın evini terk etme dio kafam çorba oldu çorba
valla olan oldu zaten annem kardeşimi aramış..çocuk okulunu bırakıp gelmiş...annemi ve babamı alıp bu gün eve götürdü...annem otur kocanla konuş..bizim yüzümüden bole olmasın dio...ben çok üzülürüm sebeb olmak istemiyorum..sizin kaç sene sevginiz birbirine karıştı dio...koca müsvettei anasında bende bugün bir arkadaşıma gidip kalacam o eve gitmem...avukat olan arkaşımla konuştum sakın evini terk etme dio kafam çorba oldu çorba
Bak şimdi annendede suç var burda daha önceki yorumlarında kardeşim kucuk demiştin ne diye çağırdıkı... Hayır yani annenın elı ayagı tutyor sonucta yazık degılmı o cocugun egıtımını bolmeye tamam saglık bu ama cok zor bır durumda yok kı ıllakı bırılerıne yukmu olmak gerekıyor... Egıtım olsun evlılık olsun etkılemek mı gerekıyor... Arkadaşım sen zor kabullenıyorsun ama bence basta olması gereken olmus.. Hastahane sartları falan dıyorsun yol uzak dıyorsun ama sartlar neyse oyle gıder be canım zorlamanın baskalarının huzurunu duzenını bozmanın alemı yok ki... Tamam anlamak istemiyorsun cunku o senin baban canın kanın isteseler canınıda verirsin biliyorum... Ama anla be kuzum işte senin baban eşinde olsa nasıl senın kadar anlayışlı olmasını beklıyorsun ki... Ben baktım dıyorsun annesine... Bakmasaydın keşke sen baktın dıye odamı goz yumsun olmuyor ıste kişilikler farklı insanların dayanma gücü hepimiz farklıyız... Gitme biryere bence evinde dur ama dıyorsankı ben babamdan ayrılamıyorum baban ıyelesene kadar babanın yanında dur... Ama şunuda unutma bu evlılık bıterse senden once annen ve baban cok uzulecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?