İnsan bir günde 3 kilo alabilir mi?

Bende aynı sorundan muzdaribim nasıl bir metabolizmadir anlamıyorum 1 ayda Spor ve diyetle 1 kiloyu zor bela verirken bir günde 2 yada 3 kilo alabiliyorum Allah yardımcımız olsun
O insan bensem alır kardeş
En azından tek değilmişim
Şimdilik biraz detoks yapmayı planlıyorum ciddi ödeme topluyorum

Evet var malesef
Malesef 1 günde 3 kilo alırsınızda verirsinizde benimde insulin direncim var maalesef kısıtlı hayat bunu kabul ettik mi sorun kalmıyor ,sıfır şeker kısıtlı karbonhidrat diyeti yapmalısınız ,sağlığınız için ,tartılmak yerine ölçüm daha iyi sonuç verir

Aynen ben de bu sekilde yerim aralarda abur cubur da yerim ve 45 kgim bu yemeklerle de doymam asla

Bilmiyorum herhalde kola birde gece yemek sanırım
Bana da nasıl zayıf kalındığının bir tarifini veren olsa
Ben vereyim
Sürekli yemek yemek
Gece 2 tabak makarna gömmek, Fast foodu neredeyse hergün yemek.
Buna rağmen incecik olmam da evrenin bana totosuyla gülmesi sanırım.

1 kilo almak yada vermek 7000 kaloriye denk gelir.(spor hocalari soyluyor bunu)
2 bardak kola bir tabak makarna asla o kadar kalori yapmaz. Bence başka yerde sıkıntı var. Bence birkaç gün sonra tekrar tartilin kesinlikle ayni çıkaracaksınız.

Kola yerine kefir yada ayran ki ben kefir öneriyorum metabolizma ve bağırsakları fevkalade çalıştırıyor
Kefir bir tek beni mi kabız yapıyor?
Evde mayalıyorum mis gibi ama gel gör ki 3 gün içtikten sonra artık bir daha tuvalete gidemiyorum.

Evde mayalıyorum mis gibi ama gel gör ki 3 gün içtikten sonra artık bir daha tuvalete gidemiyorum.
Olabilir sana yaramıyordur belki ama inan beni çok rahatlatıyor amip vardı bende 4 5 ay kola vb. hiçbirşey içmedim sadece kefir ve ayran tükettim hem zayıfladım hem amipten kurtuldum wc ihtiyacım bile düzene bindi hergün aynı saat biraz açık konuştum ama

Süt ve süt ürünlerine intoleransınız olabilir eşimde de öyle oluyor sadece yoğurt ve peynir iyi geliyor onun dışında her süt ürünü ya kabız ya ishal yapıyor, şişkinliği oluyor, sizde bir baktırın bence

Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
Sabah iki yumurtalı sucuklu omlet iki dilim ekmek domates salatalık peynir
Ve iki bardak kahve vardı

Diyetisyenim ben.
Bazi kisiler " cok fazla yiyosun" demisler.
Bunuda colaya 1 tabak makarnaya yormuslar.
Herkesin yanlis bildigi ve atladigi bisey var.
1 tabak makarna yersen kilo alinmaz, 1 paket cips hatta 2 paket cips yersen bile alinmaz.
Garip geliyor herkese ama bakilmasi gerek tum 1 gunde yedigin.
Ve senin su yediklerin eger gercekten tum 1 gunun eksiksiz yediklerinse o zmn yedigin asla fazla degil, karbonhidratlida degil. Cunku tum gunun toplami icin elbette karbonhidratta lazim vucudumuza. Enerji kaynagimiz bu.

Bi kac sorum olacak:
Tekrar bi dusun o gun neler yedin diye. Hepsi bu mu? Mesela findik/ fistik /kurabiye felan yemedin mi?
Vucudunda bazen ödem yani sislikler olusmuyor degil mi? Ödemde kilo yapar cunku.
Bagirsaklarinda sorun var mi? Tuvalete rahat gidebiliyormusun? 2 litre su guzeldir, ama yediklerinde lif urunu hic goremedim. Oysa su+ lif + hareket etmek bagirsaklarda olumlu sonuc verir.
Tartilirken teraziyi bazen haliya, bazen sert zemine vs koymuyosun degil mi?
Tartilirken sabah uyandiginda, tuvalete ciktiktan sonra tartiliyorsun galiba?

Tum bunlara cevabin iyi yondeyse o zaman baska biseyden supelenirim ben.
Hic son donemler kendini yorgun, halsiz ve uykulu hissediyormusun? Hypotiroid olabilirsin.
Tiroid bezlerinin iyi calistigina eminmisin? Doktora gidip TSH degerini ölcturmelisin.
Tiroid yavas calisirsa vucut yemekleri sindirmede zorluk cekebilir.

Stajda bi hastamiz vardi, kadin haftanin 3 4 gunu spor salonundaydi. Kadinda bende "acaba kac kilo verdin" diye nefes alip verip heycanla tartiya ciktiginda bi baktik. Kadin kilo almis. Tiroid hastasi ve tiroid ilaclarinin dozunu arttirmasini tavsiye verdik doktora danisip.

Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su

Yediklerin sağlıklı değil ama 3 kilo etmez.
Üç kilo (yağ) 21.000 kalori demek.
Yazdiklarin 21'000 kalori olmadığına göre kilo "yağ kitlen" yükselmez.
Su toplarsin, bağırsakta dışki birikir vs.
Ben spordan sonra 2 kilo fazla çıkıyorum.
Vücut suyu atmiyor.

Laktozsuz süt içemem ben de, olur ya içersem resmen hastalanıyorum. Yoğurt sevmem ama ayran içerim, o da şişkinlik yapıyor.
Test yaptırmadım ama intoleransım olduğunun farkındayım.
ama kefir sıkıntı yapmaz diye düşünüyordum. İlk birkaç gün sorun olmuyor ama sonra malesef içmeye devam edemiyorum.

Bu gıdaya alerji kas agrısı yapıyor mu

Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
arkadaslarınız cıldırmıs olmalı nasıl bırsey yıyıp ıcmıyorsunuz şekerli şeker tuketıyorsunuz resmen şekeroglu seker yedıklerınız :)
2 bardak kolay demek yaklasık 30 kup seker demek 1 tabak makarna demek kanda donusen seker ve gluten demek 2 dılım ekmek yıne seker ve gluten demek tamamen seker karbonhıdrat uzerıne beslenme bu sekılde duzenlı olarak kılo alırsınız ınsulın dırencı olur karacıgerde yaglanma dusunme ve gormede bulanıklık mıde bagırsak rahatsızlıkları yavas metebolızma halsızlık alerjı hepsı olur

herkesın vucut yapısı farklıdır sabah gune nasıl basladıgınız ve bır oncekı gun ne yedıgınızde onemlı

mesela oturdugunz bır koca pızza yedınız oldu ya aklımızı kacırdık ve yedık ertesı gune kadar yanı 24 saat suremız var ogun baska bırsey yemeyıp ertesı gun sabah uyanır uyanmaz lımonlu su gıbı detoks suları ıcıp hafıf bır salata corba ıle gecıstırırsenız kılo almazsınız ama ertesı gunde receller ekmekler kolalar ıcılırse 2 kılo alırsınız

ne gerek var kolaya ? bocek ıle renklendırıp seker ve asıt ıle boguyorlar ne keyıf alıyorsunuz bundan mesela :) maden suyu ıcın onun yerıne
ekmek dunyanın en alakasız seyı yemegın tadının onune gecıyor ekmek yıyecegınıze 1 tabak fazla yemek yıyın 2 tabak salata yıyın kahvaltıda ekmek yerıne cevız yıyın omlet yapın sabah ya da marulun arasına peynır dürümü yapın bakın hangısı daha lezzetlı oluyor

sucu metebolızmaya atmamak lazım yıyen kılo alır kımse durdugu yerde bırsey yemeden kılo almaz :) kımısının troıt yuksektır bobrek ustu bezı hızlı calısıyordur daha yavas alır kımısı daha hızlı alır ama yıyen herkes kılo alır eger mıdesınde fil falan tasımıyorsa

gıda ıntoleransı testı yaptırdım mesela ben karnabahar ve domatese alerjım var ne zaman yesem kılo yapar gıbı sıserım tartıda fazla cıkartır benı onuda yaptırın mutlaka

yoo aslında ac gezmıyorsunuz :)
genel olarak karbonhıdrat agırlıklı beslendıgınızden cok acıkıyorsunuz sekerınız dusuyor yoksa 2 yumurta 1 parca budda yasamak ıcın yeterlı :) onu yedıkden sonra ac gezdım denmez yetersız veya eksık beslendım denebılır en fazla kı bence yeterlı eger cok yogun agır tempolu calısmıyorsanız
cayda kahvede sekerde var onuda hesaba katın sadece 2 yumurta bır parca bud degıl aldıgınız kalorı :)

kesınlıkle dogru katılıyorum az yıyen ınsanlar daha cok yaglanıyor
sabah 2 yumurta 3 cevız 1 cay bardagı dolusu zeytın salata peynır yıyorum veya bazen corba ıcıyorum bazen tavuk sote yedıgım bıle oluyor
aksama kadar aralarda cay kahve tarcın cayı falan adacayı ıhlamur tarzı

aksamda 2 porsıyon et 2 tabak salata 1 buyuk kase corba 2 bardak ayran tuketıyorum

yanı porsıyonlarım cok ve gunde 2 ogun beslenıyorum asla ekmek seker kızartılmıs urun yok hayatımda 1 dılım ekmek yıyecegıme 2 tabak yemek yıyorum karbonhıdrat ıhtıyacımıda sebzeden alıyorum en ıyı karbonhıdrat kabaktır mesela kabak yemegı sık yapıyorum

bu sekılde beslenerek 6 ayda 45 kılo verdım 2 sene once ve hala sabıtım

eskıden sık sık az az ayak ustu yerdım duzensızdı sımdı yemek yeme saaatlerım var ılac gıbı. yemek yemegı ılac almaya benzetıyorum ve ne yersenız o oluyorsunuz gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…