İnsan bir günde 3 kilo alabilir mi?

Dayanamam gibi geliyor ama bu ara bende detoks planlıyorun
Samsonn yazmış yukarıda hurma diyetini deneyin, hatta o konuda açılan sayfalar var.
Hurma diyetinde hiç zorlanmazsınız bayağı tok tutuyor. Ben hurmalı yoğurtlu ( benimki vegan yoğurttu) karışımın içine bir kaşık da keten tohumu eklemiştim.

Blossomcum nasıl bisey o, biraz anlatır msin
[/QUOTE]
3 gün boyunca yalnız su içilecek.
Bir gün önceden magnezyum sülfat içiliyor ve iç temizlik başlıyor ( bütün gece tuvalette gecireceksin büyük ihtimalle ) sabah zaten tartı en az iki kilo daha az gösteriyor.
Bağırsaklar boşalınca açlık hissi de azalıyor, aslında tam tersi düşünülür ama bağırsaklar ne kadar boşalırsa su orucu da o kadar kolay olur.
Vitamin takviyesi isteğe bağlı, hatta bazı uzmanlar bırakın vücut görevini görsün su orucu boyunca takviye almayın diyorlar.

Bu oruç zayıflamaktan ziyade vücut temizliği sağlıyor, anlatılana göre iç onarılma sağlanıyor.

Blossomcum nasıl bisey o, biraz anlatır msin
3 gün boyunca yalnız su içilecek.
Bir gün önceden magnezyum sülfat içiliyor ve iç temizlik başlıyor ( bütün gece tuvalette gecireceksin büyük ihtimalle ) sabah zaten tartı en az iki kilo daha az gösteriyor.
Bağırsaklar boşalınca açlık hissi de azalıyor, aslında tam tersi düşünülür ama bağırsaklar ne kadar boşalırsa su orucu da o kadar kolay olur.
Vitamin takviyesi isteğe bağlı, hatta bazı uzmanlar bırakın vücut görevini görsün su orucu boyunca takviye almayın diyorlar.

Bu oruç zayıflamaktan ziyade vücut temizliği sağlıyor, anlatılana göre iç onarılma sağlanıyor.
[/QUOTE]
Tesekkur ederim cok caresız kalırsam deneyeceğim bunu, aklımda dursun

Şimdi sevgili konu sahibesi diyet yapmasan bile daha dikkatli beslenmelisin bence. Bir öğün makarna yedim diyorsun safi karbonhidrat. Peki diğer öğün neden sucuklu yumurta yedin Salata ve et daha uygun olurdu. Kola zaten baştan aşağı falso sağlığa zararlı bünyeye hiçbir faydası yok. Yani pek iyi bir günlük menü değil bu içinde yeşillik, yeşil sebze ve protein de olmalıydı.

Eve gidince sana haftalik menü yazarim. Boy ve kilonu yazarmisin?
Spor yapıyormusun?yapıyorsan haftada kac saat ve ne ağırlıklı?
Herhangi bir hastalığın varmi?

6 ay önce doğum yaptım, 1.70 boy 76 kiloyum
Şuand spor yapmıyorum, bir rahatsızlığım çok şükür yok, şümdiden teşekkür ederim ilginize

Cidden safi karbonhidrat tüketiyorum onu fark ediyorum

İştahım da açık körelmedi bir türlü
2 öğüne düşürün?
Sabah güzel bir kahvaltı.
Öğlen 4-5 kadar dayanın su,kahve,elma gibi şeylerle.
4-5 gibi de yemek bol salata yapın.
Benim de iştah baya iyiydi.
Öğünü 2’ye düşürdüm.
Elma v.s şeyler dedim arada. Kahve tabi bide.
İlk günler baya zorladı ama 5.günden sonra alıştım.
İstikrarlı olursanız çok güzel sonuç alırsınız inanıyorum.

Ben böyle yaparak 87’de 65’e düştüm :)
İlaçlar felan derken 70 olmuşum.
Dün güzelce yine başladım. :)

Üç tipi çokça duyuyorum
Bir çok yiyip alamayanlar
Çabuk alıp çabuk verenler
Ve senin gibi az yiyip çabuk kilo alıp kiloyu veremeyenler
Ben çabuk alıp verenlerdenim
Bu durum avantajlı görünse de bende çatlaklara neden oldu
Senin durumunu annem yaşıyor 56 yaşında pes etmiş durumda
Kilosu ilgili birşey deyince
Cevabi hazır
Yemiyek 'te ölek
Bu konuda düzenli hayat ve yeme biçimi bol su heralde çözüm olacaktır
Olumsuz bir durum ama hayat adil değil malesef
Taşıdığımız olumsuzluklara başa çıkmak zorundayız

Yahu gunde uc kilo olur mu ? allah askina.
Her sabah ayni saatte buyuk tuvalete gitmeden tartil
muhtemelen yediklerin ictiklerin icinde kaliyor
onlari atmadan tartiliyosun su icsen dahi tartida farkediyor zaten
2 3 gunde bir kiloyu anlarimda
gunde uc kilo bir ayda doksan kilo ediyor canim
Bu kadar abartiya gerek yok bence

6 ay önce doğum yaptım, 1.70 boy 76 kiloyum
Şuand spor yapmıyorum, bir rahatsızlığım çok şükür yok, şümdiden teşekkür ederim ilginize

Tamamdir- sana ilk bir haftalik liste cikartim. İşe yararsa diğer haftalar icin çıkartirim.
65 kilo olsan yater zaten.
Emzirmiyorsun demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…