İnsan bir günde 3 kilo alabilir mi?

Besin alerjisi gibi değil de daha çok bazı besinlere duyarlılık gösteriyor olmak gibi. Piyasada çok fazla sahtesi var, düzgün bir gıda intoleransı testiyle hangi besinlerin sana "yaramadığını" öğrenebilirsin. O besinleri yemeyi kestiğin zaman gerçekten işe yarayabiliyor. Mesela kimi insanlarda buğday ve buğday ürünleri, kimi insanda patates falan olabiliyor. O besini yemeyi tamamen kestikleri zaman kilo veriyorlar, gaz ve şişkinlik hisleri azalıyor, kas ağrıları varsa geçiyor. Bir araştırmanı tavsiye ederim.

Besin alerjisi gibi değil de daha çok bazı besinlere duyarlılık gösteriyor olmak gibi. Piyasada çok fazla sahtesi var, düzgün bir gıda intoleransı testiyle hangi besinlerin sana "yaramadığını" öğrenebilirsin. O besinleri yemeyi kestiğin zaman gerçekten işe yarayabiliyor. Mesela kimi insanlarda buğday ve buğday ürünleri, kimi insanda patates falan olabiliyor. O besini yemeyi tamamen kestikleri zaman kilo veriyorlar, gaz ve şişkinlik hisleri azalıyor, kas ağrıları varsa geçiyor. Bir araştırmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim
Besin alerjisi testlerinin yüksek fiyatlı olduğunu biliyorum ama deneyeceğim ve araştıracağım

Teşekkür ederim
Besin alerjisi testlerinin yüksek fiyatlı olduğunu biliyorum ama deneyeceğim ve araştıracağım

Gıda intoleransı eşimde var
Gastroentroloji doktoru kolonoskopi yapıp parça alarak teste göndermişti, domates, beyaz un, pirinç ve süte intoleransı olduğu anlaşıldı, en az iki yıl ağzına sürmeyecek demişti doktor, çok dikkat etti o süre şimdi hepsini yiyebiliyor sadece süt dokunuyor, o süreçtede 15 kilo verdi

Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
Sabah iki yumurtalı sucuklu omlet iki dilim ekmek domates salatalık peynir
Ve iki bardak kahve vardı
Ben bunları yesem zayıflarım yav abartısız sabah yarım ekmek-dilim değil- sucuk yumurta ve yanında simit peynir yerim. Öğlen ekmek arası bi şeyler. Akşam evde ne yemek varsa yanında yine yarım ekmekle. Gece yatmadan önce de nutella ve süt keyfim vardır. 48 kiloyum 😧

Ona günde 3 kilo alıyorum denmez.
Günde 3 kilo alıyor olmanız için
Tartıldınız 53
Ertesi gün 56
Ertesi gün 59
Mümkun mu? Hayır..
Ama vücuttan atımı zor gidalar tukettiniz, su içmediniz, sindirim zorlugunuz var, 1 günde 3 kilo oynaması normal..

Bende alırım genelde özellikle hafta sonları.Ama o aldığınız kilo değil vücut ödem topluyor.Bazı metebolizmalar bu şekilde maalesef.Mesela diyet yaparken bir gün kaçırsam tartıda 2 kilo oynardı bu yüzden sık sık tartılmayın.Özellikle regli dönemlerinden 3 gün önce 3 sonra tartıya çıkmayın

Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
Ben bundan fazla yıyorm 1 gram alamıyorm 😔 hemde hamıleym bunca zaman hep zayıftım hamıle kalınca alırsın dedıler yıne almadım. Ben hem cabuk yakyorm hemde ayıptır demesı yıyıp yıyp tuvalete gıdıyorum🤭 onunda etkısı varsa. Ama ıste ben kılo almaya calsyorm ısteyerek alamıyorum sız ıstemeden alıyosunz🤷‍♀️🤷‍♀️

kilo hemen dun yediginden olmaz.
dun tartida gormedigin bi gun oncesinin yaspastasi mesela ya da yukte hafif kaloride agir cips gibi seyler gunler sonra da yansiyabilir.

1 kilo demek 7.000 kalori demek
Bir günde 3 kilo almanız yani sabahtan akşama kadar 21.000 kalori almanız imkansızzzz
Dikkat etmek için Yediklerinizin kalorilerini hesaplayarak yiyin bunun için ücretsiz programlar var telefonunuza indirin aynı zamanda dengeli beslenmişte olursunuz ..

Gunde 2 bardak yesil cay icin odem atmaniza yardimci olur tok tutar muhtemelen vucudunuz odem yapmaya musait adet oncesi de siskinlik olur ... tarcinli su yapin icin gun icerisinde porsiyonlarinizi kucultun ayrica kayisi sabah ac karna 3 4 tane yiyip ilik su icin metabolizma acısından..
Her insanin bunyesi ayno diil baskalari ile kendinizi kiyaslamayin

Ayrıca 2 hafta arayla tartılın..1 litre su bile içince tartıda kilo almış gözükürsünüz çünkü moraliniz bozulur..
Mezura ile ölçülerinizi cm olarak takip ederseniz daha mutlu olursunuz
Ayrıca günde 10.000 adım atmak kilo vermenizi 2.000 adım ise kilonuzu korumanızı sağlar.

Kola yerine kefir yada ayran ki ben kefir öneriyorum metabolizma ve bağırsakları fevkalade çalıştırıyor

Evet arkadaşlar bunu merak ediyorum
Metabolizmam yüzünden kafayı yemek üzereyim
Bir günde hiç zorlanmadan 2-3 kilo alabiliyorum
Ama o 3 kiloyu bir haftada veremiyorum
Bakarsan insanlar bunca kiloyu bir günde almadın ya derler ama sorun bu ben hemen bir günde bu kadar kilo alabiliyorum bir günde veremiyorum
Bıktım artık bundan
Var mı bu durumu yaşayanlar?
Çözüm önerisi olanlar
Bende aynı sorundan muzdaribim nasıl bir metabolizmadir anlamıyorum 1 ayda Spor ve diyetle 1 kiloyu zor bela verirken bir günde 2 yada 3 kilo alabiliyorum 😔😔😔 Allah yardımcımız olsun

Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
kolayı komple atın hayatınızdan.makarna boş yere tıkar onu yiyene kadar besleyici bi tabak sıcak yemek geçsin boğazından.suyu arttır , en az 2,5 lt su iç günde.sabah da 1 haşlanmış yumurta ye o yediğin yumurta yerine.

Evet arkadaşlar bunu merak ediyorum
Metabolizmam yüzünden kafayı yemek üzereyim
Bir günde hiç zorlanmadan 2-3 kilo alabiliyorum
Ama o 3 kiloyu bir haftada veremiyorum
Bakarsan insanlar bunca kiloyu bir günde almadın ya derler ama sorun bu ben hemen bir günde bu kadar kilo alabiliyorum bir günde veremiyorum
Bıktım artık bundan
Var mı bu durumu yaşayanlar?
Çözüm önerisi olanlar
O insan bensem alır kardeş:KK53:

Bakın bu bende de oluyor.
Siz dün sindirimi kolay birşeyler yersiniz bu etkilemez. Bugün sindirimi zorlayacak şeyler yersiniz, tartı size 2 günlük yediğiniz şeyleri 1 günde verir.

Yediklerinizi bir sorgulayın.
Düşünün size gerçekten az bile yeseniz ne kilo yapıyor. Ben böyle kendimce dikkatle hergün yediklerimi tartıla tartıla anladım.
87’den 69’a bu şekilde indim İnan’ın.
Tabi egzersiz v.s

X