İnsan bir günde 3 kilo alabilir mi?

Bugün itibariyle 3 gün su orucu yapacağım, bakalım vücuduma nasıl bir etkisi olacak.
Nasıl yani? Sadece su mu tüketeceksiniz 3 gün?

pepperony arkadaşım, tulumbachen çok güzel özetlemiş. En az 21000 cal falan alman lazım ki, 2-3 bin yaksan bile kalan sana 3 kg olarak dönsün. Bu da 1 günde imkansız.

Ama abuk sabuk beslenirseniz onlar 2 gün sindiriminiz de kalabilir, vücud su da tutar, tartıda fazla görünürsünüz.

Ayrıca şeker, basit carb vücuda stok yap sinyali veriyor. İhtiyacınızdan daha az bile kalori alsanız, makarna, kola, ekmek yemeye devam ettikçe, kilo almaya da devam edeceksiniz.

Evet yalnızca su ve vitamin takviyesi. Vücudum için güzel bir arınma olur diye düşünüyorum.

Evet yalnızca su ve vitamin takviyesi. Vücudum için güzel bir arınma olur diye düşünüyorum.
Daha önce denediniz mi? Halsiz kalırsınız gibi geldi bana, ben cesaret edemezdim sanırım.

Dikkat edin, şekeriniz, tansiyonunuz düşmesin, dışarda olmayın en azından. Bunun bir değişik versiyonu hurma diyeti yapıyorlar. Günde 7-9 hurma falan, o daha mantıklı geliyor bana.

Hurma diyetini daha önce yapmıştım ve hiç zorlanmamıştım.
Ben bu 3 günlük orucu diyet değil bir arınma olarak görüyorum.
Daha önceden aralıklı oruç ( intermittent fasting) yaptığım için rahat geçer diye düşünüyorum.

Deneyiminizi bir başlık açarak bizimle de paylaşın, olur mu? Dikkatli de olun. Bana da intermittent fasting iyi gelir, ama sadece su, bilemedim, ürkütücü

1 günde 3 kiloyu yağ olarak alabilmeniz bilime ters bir durum o metabolik bir sebeple şişkinliğiniz artmış olabilir. Ben genelde tatillerden 2 kg falan almış olarak gelirim (4-5 günde).. Sonra 1 haftada hiçbişey yapmadığım halde o 2kg gider.

Deneyiminizi bir başlık açarak bizimle de paylaşın, olur mu? Dikkatli de olun. Bana da intermittent fasting iyi gelir, ama sadece su, bilemedim, ürkütücü
Değil aslında hatta tam tersi vücudu onarıyor, bazı yerlerde şifa orucu diye de geçer.
Konusunu açmıştım ben de neler yaşayacağımı merak ediyorum

Ödemdir bence o. Sabah birşey yemeden hatta su bile içmeden tartılın bir de. Gerçek kilonuz o zaman çıkar ortaya.

Yedikleri cok degilki sadece biraz sagliksiz ama iki bardak kola bir tabak makarna o kadar kilo yapmazki yine de. Ben de yiyorum onlari ama bir gram artmiyorum tartida,benim problemim de zayiflik.

İki ayda 500gram vermekte biraz az olmuş ama- 60 günden yola cikarsak günde 8 gram vermişsiniz...
Bi kilo beden yağıni 7000 kalori olarak tanimlarsak günde sadece 56 kalori daha az yemişsiniz.
Sıkı diyet günde 300-500 eksi kalori olarak tanimlanir.
İsterseniz günlük yediklerinizi yazin...

500 grami bir haftada vermeniz gerekirdi (sıkı diyet)

Amacim demotive etmek değil ama benim yazdığım diyet planlarinla danışan kişiler ilk aylarda ortalama 4 kilo veriyorlar (30 gün icinde)
Zamanla ayda 2 kilo normal...ama ilk aylarda 3-4 kilo gider aslinda

İpuçları verseniz ne şahane olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…