O ne demek?
Teşekkür ederimBesin alerjisi gibi değil de daha çok bazı besinlere duyarlılık gösteriyor olmak gibi. Piyasada çok fazla sahtesi var, düzgün bir gıda intoleransı testiyle hangi besinlerin sana "yaramadığını" öğrenebilirsin. O besinleri yemeyi kestiğin zaman gerçekten işe yarayabiliyor. Mesela kimi insanlarda buğday ve buğday ürünleri, kimi insanda patates falan olabiliyor. O besini yemeyi tamamen kestikleri zaman kilo veriyorlar, gaz ve şişkinlik hisleri azalıyor, kas ağrıları varsa geçiyor. Bir araştırmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim
Besin alerjisi testlerinin yüksek fiyatlı olduğunu biliyorum ama deneyeceğim ve araştıracağım
Ben bunları yesem zayıflarım yav abartısız sabah yarım ekmek-dilim değil- sucuk yumurta ve yanında simit peynir yerim. Öğlen ekmek arası bi şeyler. Akşam evde ne yemek varsa yanında yine yarım ekmekle. Gece yatmadan önce de nutella ve süt keyfim vardır. 48 kiloyumDün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
Sabah iki yumurtalı sucuklu omlet iki dilim ekmek domates salatalık peynir
Ve iki bardak kahve vardı
Ben bundan fazla yıyorm 1 gram alamıyormDün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
ben bildiğin fok balığı kıvamindayimGel sarılalım
Kendimi çığ topu olarak düşünüyorum artık
Bende aynı sorundan muzdaribim nasıl bir metabolizmadir anlamıyorum 1 ayda Spor ve diyetle 1 kiloyu zor bela verirken bir günde 2 yada 3 kilo alabiliyorumEvet arkadaşlar bunu merak ediyorum
Metabolizmam yüzünden kafayı yemek üzereyim
Bir günde hiç zorlanmadan 2-3 kilo alabiliyorum
Ama o 3 kiloyu bir haftada veremiyorum
Bakarsan insanlar bunca kiloyu bir günde almadın ya derler ama sorun bu ben hemen bir günde bu kadar kilo alabiliyorum bir günde veremiyorum
Bıktım artık bundan
Var mı bu durumu yaşayanlar?
Çözüm önerisi olanlar
kolayı komple atın hayatınızdan.makarna boş yere tıkar onu yiyene kadar besleyici bi tabak sıcak yemek geçsin boğazından.suyu arttır , en az 2,5 lt su iç günde.sabah da 1 haşlanmış yumurta ye o yediğin yumurta yerine.Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
O insan bensem alır kardeşEvet arkadaşlar bunu merak ediyorum
Metabolizmam yüzünden kafayı yemek üzereyim
Bir günde hiç zorlanmadan 2-3 kilo alabiliyorum
Ama o 3 kiloyu bir haftada veremiyorum
Bakarsan insanlar bunca kiloyu bir günde almadın ya derler ama sorun bu ben hemen bir günde bu kadar kilo alabiliyorum bir günde veremiyorum
Bıktım artık bundan
Var mı bu durumu yaşayanlar?
Çözüm önerisi olanlar