selamm herkese bugün 16. günüm. 92 kiloyla başladık bugün 82.65 kioyum. 16 günden durumları anlatayım dedim. Arkadaşlar biliyorsunuz tüp mide ameliyatı sırasında midenizin %80 ini almanın yanında midenin açlık hormonu üreten bölgesi yani fundus bölgeside çıkartıldığından açlık hissetmiyorsunuz ve açlık hissetmediğiniz için de canınız birşey çekmiyor. Ben kısmen ev hanımı olduğum için eşime sürekli yemek yapıyorum hemde ne yemekler, köfteler, balıklar ( ki balik kirmizi cizgim tok olsam bile yerim ) ı-ıhh yok canım asla ama asla çekmiyor. deliricem

tatlı mesela ay yemek yemiyim ama tatlim olsun yook. adama yapiyorum benim hakkimi da sen ye diyorum caniniz kesinlikle istemiyor arkadaslar. gelelim 15. gun ile başlamam gereken püre dönemine. aslında dün 1 rafadan yumurta biraz suzme peynir ile pure donemine baslamam gerekiyordu ama inanirmisiniz çok üşendim dün yemek yemeye. ve protein tozu yoğurt fln geçiştirdim dünü. canim yemek istemedi yani. ama bugün olmaz boyle canim istemeyebilir ama yasamak icin de yemek lazim deyip sabah 1 rafadan yumurta ve işaret parmağımın ilk boğumu kadar süzme peyniri tabağıma aldım ( peyniri bitiremedim ) öğlen ve ara öğünü unuttum arkadaşlar unutmamam gerekiyordu ama misafir geldi. aksam esime balik yapmistim kendime de 1 domates dogradim onu pişirdim icine 15 tane hamsi attim. 2 tane de mantar firına koydum. sahane bi buğlama yaptım. 1 yemek kaşığı yaklaşık 5-6 tane kilciği ayiklanmis balik yedim. 2 de minik mantar. minik birde brokoli firinladim ama doydugum icin onu yiyemedim arkadaslar. sanirim o 15 baligi ben 3 gün yerim gibime geliyor. kati yerken rahatsiz oluyormuyum ? eh ilk yediniz bi asiri doyma hissi bide bi 5 dk mideye oturma hissi oluyor ama yavas yavas alisacak yani yemek yemeye. ara öğünleri hep unutuyorum diyetisyenim cok kizacak o yuzden bugun canim istemese de yarim porsiyon bi protein tozu icerim ara öğün olarak yada 1 cay bardağı meyve suyu bilmiyorum duruma göre. yani 16. günden de durum bu arkadaşlar. aşırı bir iştahsızlık var bende. ama bu durum hoşuma da gidiyor. hayatim boyunca yemeginden azcik yiyip doyanlara israf olsa da o tabağını bitirmeyenlere özenirdim. Tatlıdan 2 kaşık alıp bırakanlara fln... Ama şuan bende onlara katıldım arkadaşlar. ve bu beni mutlu ediyor. Keşke çok daha önce bu adımı atsaydım. ama ben bu ameliyatı ulaşılmaz paralara yapıyorlar sanıyordum. Bilseydim 2 sene önce var olan kilomun da üstüne cikmama neden olan o mide balonunu hic taktirmaz bu ameliyati olurdum. ama sonucta gec olsun güç olmasın dimi kızlar... Hepinizi kucaklıyorum.