Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani? Sadece su mu tüketeceksiniz 3 gün?Bugün itibariyle 3 gün su orucu yapacağım, bakalım vücuduma nasıl bir etkisi olacak.
Evet yalnızca su ve vitamin takviyesi. Vücudum için güzel bir arınma olur diye düşünüyorum.Nasıl yani? Sadece su mu tüketeceksiniz 3 gün?
pepperony arkadaşım, tulumbachen çok güzel özetlemiş. En az 21000 cal falan alman lazım ki, 2-3 bin yaksan bile kalan sana 3 kg olarak dönsün. Bu da 1 günde imkansız.
Ama abuk sabuk beslenirseniz onlar 2 gün sindiriminiz de kalabilir, vücud su da tutar, tartıda fazla görünürsünüz.
Ayrıca şeker, basit carb vücuda stok yap sinyali veriyor. İhtiyacınızdan daha az bile kalori alsanız, makarna, kola, ekmek yemeye devam ettikçe, kilo almaya da devam edeceksiniz.
Daha önce denediniz mi? Halsiz kalırsınız gibi geldi bana, ben cesaret edemezdim sanırım.Evet yalnızca su ve vitamin takviyesi. Vücudum için güzel bir arınma olur diye düşünüyorum.
Hurma diyetini daha önce yapmıştım ve hiç zorlanmamıştım.Daha önce denediniz mi? Halsiz kalırsınız gibi geldi bana, ben cesaret edemezdim sanırım.
Dikkat edin, şekeriniz, tansiyonunuz düşmesin, dışarda olmayın en azından. Bunun bir değişik versiyonu hurma diyeti yapıyorlar. Günde 7-9 hurma falan, o daha mantıklı geliyor bana.
Deneyiminizi bir başlık açarak bizimle de paylaşın, olur mu? Dikkatli de olun. Bana da intermittent fasting iyi gelir, ama sadece su, bilemedim, ürkütücüHurma diyetini daha önce yapmıştım ve hiç zorlanmamıştım.
Ben bu 3 günlük orucu diyet değil bir arınma olarak görüyorum.
Daha önceden aralıklı oruç ( intermittent fasting) yaptığım için rahat geçer diye düşünüyorum.
1 günde 3 kiloyu yağ olarak alabilmeniz bilime ters bir durum o metabolik bir sebeple şişkinliğiniz artmış olabilir. Ben genelde tatillerden 2 kg falan almış olarak gelirim (4-5 günde).. Sonra 1 haftada hiçbişey yapmadığım halde o 2kg gider.Evet arkadaşlar bunu merak ediyorum
Metabolizmam yüzünden kafayı yemek üzereyim
Bir günde hiç zorlanmadan 2-3 kilo alabiliyorum
Ama o 3 kiloyu bir haftada veremiyorum
Bakarsan insanlar bunca kiloyu bir günde almadın ya derler ama sorun bu ben hemen bir günde bu kadar kilo alabiliyorum bir günde veremiyorum
Bıktım artık bundan
Var mı bu durumu yaşayanlar?
Çözüm önerisi olanlar
Değil aslında hatta tam tersi vücudu onarıyor, bazı yerlerde şifa orucu diye de geçer.Deneyiminizi bir başlık açarak bizimle de paylaşın, olur mu? Dikkatli de olun. Bana da intermittent fasting iyi gelir, ama sadece su, bilemedim, ürkütücü
Yedikleri cok degilki sadece biraz sagliksiz ama iki bardak kola bir tabak makarna o kadar kilo yapmazki yine de. Ben de yiyorum onlari ama bir gram artmiyorum tartida,benim problemim de zayiflik.Sağlıksız besleniyorsunuz cevap basit.. Günde 2 bardak kola ve 1 tabak makarna nedir allahınız aşkına.. Aşırı şeker ve karbonhidrat yüklemesi yapıyorsunuz, vücudunuza yazık.
Şekeri kesin, karbonhidratı azaltın düzene girmeye başlar. Ama muhakkak kolayı ve gazlı içecekleri bı-ra-kın! Bırakmazsanız uzun vadede zararını görürsünüz.
İki aydır cok sıkı diyet yapıyorum, 500gr vermişim sadece @peynirlirecel
Nedense alırken hop alıp, verirken aslında verememek sinirlerimi bozuyor. Bosuna ugrasiyormusum gibi
Insallah ıstedıgın kiloya ulasırsın
İki ayda 500gram vermekte biraz az olmuş ama- 60 günden yola cikarsak günde 8 gram vermişsiniz...
Bi kilo beden yağıni 7000 kalori olarak tanimlarsak günde sadece 56 kalori daha az yemişsiniz.
Sıkı diyet günde 300-500 eksi kalori olarak tanimlanir.
İsterseniz günlük yediklerinizi yazin...
500 grami bir haftada vermeniz gerekirdi (sıkı diyet)
Amacim demotive etmek değil ama benim yazdığım diyet planlarinla danışan kişiler ilk aylarda ortalama 4 kilo veriyorlar (30 gün icinde)
Zamanla ayda 2 kilo normal...ama ilk aylarda 3-4 kilo gider aslinda
İpuçları verseniz ne şahane olur
Amin herkes içinİki aydır cok sıkı diyet yapıyorum, 500gr vermişim sadece @peynirlirecel
Nedense alırken hop alıp, verirken aslında verememek sinirlerimi bozuyor. Bosuna ugrasiyormusum gibi
Insallah ıstedıgın kiloya ulasırsın
Dayanamam gibi geliyor ama bu ara bende detoks planlıyorunEvet yalnızca su ve vitamin takviyesi. Vücudum için güzel bir arınma olur diye düşünüyorum.
Ciddi misinizOnu bilemem de haftada beş kilo veriliyor.