• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp mide ameliyatı oldum. Adım adım süreç...

ben olsam yiyebiliyorum diye her bulduğumu yemezdim. çünkü ilerde yediğiniz için pişman olacaksınız. yemek iyi değil. yiyememek daha iyi. yemek iyi olsa zaten bu ameliyatı olmazdınız. tecrübeyle sabit. yiyebiliyorum deyip her şeyi yemeyin daha çok erken...
kalori hesabi yapıyorum ben. herşeyi ölçülü bir şekilde yiyorum tabiki. köfte 1 tane ile zaten doyuyorum. yarim elma beni doyuruyor. herşeyi yiyebiliyorum derken yan etki yaşamıyorum onu anlatiyorum. şekerli ve karbonhidratli zaten beslenmiyorum. midemiz bir bebek midesi gibi olduğu için önceden tölere ettiği şeyleri şimdi edemeyebiliyor. ben onu anlatmaya calisiyorum. mesela ıspanak bana kesinlie yaramıyor onu bu hafta öğrendim. 1 kaşık ıspanakla cok güzel doydum ama 3 gün gaz sancısı yaşadım. ama ayda bir bir etkinliğe gittin orada 1 kaşık sütlaç yedin diye kilo almazsınız. nefsinizle cok güzel dost olabilirsiniz. Bana doktorum kızıyor günlük kalori alımımı az buluyor ama inanin yiyebildiğim kadarıni yiyorum. zaten zevk almak için değil yaşamak için yiyorsun. yemek yemeye üseniyor insan. ama zaten aldigin kalori az ise protein ağırlıklı besleneceksin. 1 yumurta 40 gr beyaz yada kirmizi etten bir kofte yogurt mutlaka tükettigim şeyler. sebze de yiyorum. gecen eşim lahmacun yedi çeyrekten az bende koparttim yedim. yediklerim asla 400 kaloriyi geçmedi 300-350 de kaliyor hep. oysa 800 kaloriye kadar alabiliyor olmam lazim. Ama kimse ayda bir ceyrek lahmacun yedi diye yada 1 kasik sütlac yedi diye kilo almax. nefsinizi köreltebilir tafina bakabilirsiniz. bunda sorun yok. asil nefsini köreltip o 1 kasiktan tatmin olmazsa ileride duygusal yiyici olursunuz 😊 Ben dersimi çok iyi çalıştım ve bu konuda cok başarılıyım merak etmeyin. nacizane diyetisyenim ve doktorlarimla yaptigim istişahare ve tecrübelerimi dile getiriyorum sadece. ne yediğin değil ne kadar yediğin önemlidir.

Back