İnsan bir günde 3 kilo alabilir mi?

Benim bir arkadaşımda sizin gibi metabolizmasi çok yavaş tabiki tiroitten kaynaklı onun.
Ayrıca normal bir insan her gün tuvalete çıkmalı eğer çıkmadan tartildiysan günlük aldığın kilo falzla çıkar.
Aynı zamanda kola migdeyi şişiren bı içecek bütün asitli içecekler gibi bu tarz içecekler içtikten sonra tartilmakta kiloyu fazla çıkartıyor.
Bir de gün içinde az yemek yerine sağlıklı yiyecekler yemeni tavsiye ederim mesela kalorisi az olan 1 beyaz ekmek yerine kalorisi fazla olan 1 dilim tam buğday ekmeği yemek gibi.. böylelikle vücudunuz başka vitamin, mineral, v.s. gelmeyecek diye boş şeyleri depolama yapmaz.
Ve mutlaka az da olsa her gün Spor yapın. Çok zor geliyorsa yattiginiz yerden yapilacak sporlar var onları yapın. Sisliginiz varsa inmesini sağlar.

Geceden 3-4 kuru kayısı bir bardak suda bekletip sabah kalkar kalkmaz yeseniz ( suyunu da için) bağırsakları çalıştırır.

Tartilmak aliskanlik mi yapti ...
Gunde 10 defa degil , 10 gunde 1defa tartilmanizi tavsiye ederim ...
Surekli kilolarinizi dusunmek psikolojik olarak sizi fazla yorar ...
Diyet olarak degil saglikli beslenmek adina neler yapabilirsiniz onu arastirin ...
Spor sart ....

Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
Sabah iki yumurtalı sucuklu omlet iki dilim ekmek domates salatalık peynir
Ve iki bardak kahve vardı
ben senin bu yediginin kac katini hergun yiyorumhaa kilo aliyor muyum aliyorum tabiiiikii ama gunde 3 kg degil

Aldigin sivi veya yiyecekler ayrica tukettigin tuz seker miktarini hatta yag miktarini diyetisyen esliginde azalt odem + yediklerin kisaca siskinlik vs nedenini arastir besinlere alerjin olabilir bu dogrultuda tartida agir cikarsin varolan kilondan

Aldigin sivi veya yiyecekler ayrica tukettigin tuz seker miktarini hatta yag miktarini diyetisyen esliginde azalt odem + yediklerin kisaca siskinlik vs nedenini arastir besinlere alerjin olabilir bu dogrultuda tartida agir cikarsin varolan kilondan
Hangi alerjiler yapıyor acaba
Buğdaydan bir şüpheliyim kendim için

Hangi alerjiler yapıyor acaba
Buğdaydan bir şüpheliyim kendim için
Hersey olabilir burdan tani koymak tehlikeli.olabilir :) ama arastirilabilir glutene olabilir sut sut urunleri olabilir sekere olabilir vs vs tetkiklerini yaptir midene bagirsaklarina baktir.Kizimin rahatsizligindan dolayi aldigim diyet egitimimden yola cikarak bu onerilerde bulundum.

İyide bunları yiyen tek insan ben değilim ki
Bir tabak makarnanın iki bardak kolanın 3 kilo yapması garip değil mi
Yiyen tek insan siz değilsiniz ama kiloları alan sizsiniz. Demek ki bi sorun var; hem yediklerinizde hem vücudunuzda. Metabolizmanız yavaş olabilir, tiroidiniz olabilir. Bir doktora danışmanız daha iyi.

Ama yine de tekrarlıyorum; metabolizmanız hızlı olsa bile bu yemek tarzınız vucudunuza ve sağlığınıza zarar!

Olabilir diyor aldıysan bir kilo almışsındır gerisi ödemdir diyor ama çok inanasım gelmiyor açıkçası

Bazen bendede oluyor bu durum
Özellikle regly zamanlarında
Düzenli olarak günde bir fincan yeşil çay için, büyük kupa modunda olanlardan
Yürüyün, günde 10.000 adım hedef koyun, yürümeden ne yaparsanız yapın çözülmüyor metabolizma
Ve lütfen kolayı hayatınızdan tamamen çıkarın asla eve sokmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…