Doktora git bence bu kadarcik sey 3 kilo aldirir mi?Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
Sabah iki yumurtalı sucuklu omlet iki dilim ekmek domates salatalık peynir
Ve iki bardak kahve vardı
ben senin bu yediginin kac katini hergun yiyorumDün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
Sabah iki yumurtalı sucuklu omlet iki dilim ekmek domates salatalık peynir
Ve iki bardak kahve vardı
Aldigin sivi veya yiyecekler ayrica tukettigin tuz seker miktarini hatta yag miktarini diyetisyen esliginde azalt odem + yediklerin kisaca siskinlik vs nedenini arastir besinlere alerjin olabilir bu dogrultuda tartida agir cikarsin varolan kilondanEvet arkadaşlar bunu merak ediyorum
Metabolizmam yüzünden kafayı yemek üzereyim
Bir günde hiç zorlanmadan 2-3 kilo alabiliyorum
Ama o 3 kiloyu bir haftada veremiyorum
Bakarsan insanlar bunca kiloyu bir günde almadın ya derler ama sorun bu ben hemen bir günde bu kadar kilo alabiliyorum bir günde veremiyorum
Bıktım artık bundan
Var mı bu durumu yaşayanlar?
Çözüm önerisi olanlar
Gel sarılalımaha bu ben.
mutfağin onunden geçerken bile kilo aliyorum
Hangi alerjiler yapıyor acabaAldigin sivi veya yiyecekler ayrica tukettigin tuz seker miktarini hatta yag miktarini diyetisyen esliginde azalt odem + yediklerin kisaca siskinlik vs nedenini arastir besinlere alerjin olabilir bu dogrultuda tartida agir cikarsin varolan kilondan
Hersey olabilir burdan tani koymak tehlikeli.olabilir :) ama arastirilabilir glutene olabilir sut sut urunleri olabilir sekere olabilir vs vs tetkiklerini yaptir midene bagirsaklarina baktir.Kizimin rahatsizligindan dolayi aldigim diyet egitimimden yola cikarak bu onerilerde bulundum.Hangi alerjiler yapıyor acaba
Buğdaydan bir şüpheliyim kendim için
Yiyen tek insan siz değilsiniz ama kiloları alan sizsiniz. Demek ki bi sorun var; hem yediklerinizde hem vücudunuzda. Metabolizmanız yavaş olabilir, tiroidiniz olabilir. Bir doktora danışmanız daha iyi.İyide bunları yiyen tek insan ben değilim ki
Bir tabak makarnanın iki bardak kolanın 3 kilo yapması garip değil mi
Olabilir diyor aldıysan bir kilo almışsındır gerisi ödemdir diyor ama çok inanasım gelmiyor açıkçasıTartısını kullandığınız diyetisyen arkadaşınız ne diyo bu işe?
O ne demek?Gıda intoleransın olabilir mi?
Kendi gözlerimle görüyorum ayrıca acayip şiş hissediyorumBir günde 3 kg verilemeyeceği gibi 3 kg da alınmaz bence
Kendi gözlerimle görüyorum ayrıca acayip şiş hissediyorum
Zaten bu durum bana da anormal geliyor
Olabilir diyor aldıysan bir kilo almışsındır gerisi ödemdir diyor ama çok inanasım gelmiyor açıkçası