- 9 Eylül 2013
- 11.936
- 27.375
Evet var malesefİnsulin direnciniz mi var ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var malesefİnsulin direnciniz mi var ?
Bilmiyorum herhalde kola birde gece yemek sanırımŞey bana da tarifinizi söyler misiniz?
Kiloya ihtiyacım vaaarrrrrr....
Bende aynı sorundan muzdaribim nasıl bir metabolizmadir anlamıyorum 1 ayda Spor ve diyetle 1 kiloyu zor bela verirken bir günde 2 yada 3 kilo alabiliyorum Allah yardımcımız olsun
O insan bensem alır kardeş
En azından tek değilmişimBakın bu bende de oluyor.
Siz dün sindirimi kolay birşeyler yersiniz bu etkilemez. Bugün sindirimi zorlayacak şeyler yersiniz, tartı size 2 günlük yediğiniz şeyleri 1 günde verir.
Yediklerinizi bir sorgulayın.
Düşünün size gerçekten az bile yeseniz ne kilo yapıyor. Ben böyle kendimce dikkatle hergün yediklerimi tartıla tartıla anladım.
87’den 69’a bu şekilde indim İnan’ın.
Tabi egzersiz v.s
Malesef 1 günde 3 kilo alırsınızda verirsinizde benimde insulin direncim var maalesef kısıtlı hayat bunu kabul ettik mi sorun kalmıyor ,sıfır şeker kısıtlı karbonhidrat diyeti yapmalısınız ,sağlığınız için ,tartılmak yerine ölçüm daha iyi sonuç verirEvet var malesef
Aynen ben de bu sekilde yerim aralarda abur cubur da yerim ve 45 kgim bu yemeklerle de doymam aslaBen bunları yesem zayıflarım yav abartısız sabah yarım ekmek-dilim değil- sucuk yumurta ve yanında simit peynir yerim. Öğlen ekmek arası bi şeyler. Akşam evde ne yemek varsa yanında yine yarım ekmekle. Gece yatmadan önce de nutella ve süt keyfim vardır. 48 kiloyum
Ben vereyimBilmiyorum herhalde kola birde gece yemek sanırım
Bana da nasıl zayıf kalındığının bir tarifini veren olsa
Kefir bir tek beni mi kabız yapıyor?Kola yerine kefir yada ayran ki ben kefir öneriyorum metabolizma ve bağırsakları fevkalade çalıştırıyor
Olabilir sana yaramıyordur belki ama inan beni çok rahatlatıyor amip vardı bende 4 5 ay kola vb. hiçbirşey içmedim sadece kefir ve ayran tükettim hem zayıfladım hem amipten kurtuldum wc ihtiyacım bile düzene bindi hergün aynı saat biraz açık konuştum amaKefir bir tek beni mi kabız yapıyor?
Evde mayalıyorum mis gibi ama gel gör ki 3 gün içtikten sonra artık bir daha tuvalete gidemiyorum.
Kefir bir tek beni mi kabız yapıyor?
Evde mayalıyorum mis gibi ama gel gör ki 3 gün içtikten sonra artık bir daha tuvalete gidemiyorum.
Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
Sabah iki yumurtalı sucuklu omlet iki dilim ekmek domates salatalık peynir
Ve iki bardak kahve vardı
Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
Bana da yeşil çay ödem atar diyorlar içtiğim zaman daha fazla şişiyorumKefir bir tek beni mi kabız yapıyor?
Laktozsuz süt içemem ben de, olur ya içersem resmen hastalanıyorum. Yoğurt sevmem ama ayran içerim, o da şişkinlik yapıyor.Süt ve süt ürünlerine intoleransınız olabilir eşimde de öyle oluyor sadece yoğurt ve peynir iyi geliyor onun dışında her süt ürünü ya kabız ya ishal yapıyor, şişkinliği oluyor, sizde bir baktırın bence
Bu gıdaya alerji kas agrısı yapıyor muBesin alerjisi gibi değil de daha çok bazı besinlere duyarlılık gösteriyor olmak gibi. Piyasada çok fazla sahtesi var, düzgün bir gıda intoleransı testiyle hangi besinlerin sana "yaramadığını" öğrenebilirsin. O besinleri yemeyi kestiğin zaman gerçekten işe yarayabiliyor. Mesela kimi insanlarda buğday ve buğday ürünleri, kimi insanda patates falan olabiliyor. O besini yemeyi tamamen kestikleri zaman kilo veriyorlar, gaz ve şişkinlik hisleri azalıyor, kas ağrıları varsa geçiyor. Bir araştırmanı tavsiye ederim.
Dün iki bardak kola
Bir tabak makarna
2 litre su
arkadaslarınız cıldırmıs olmalı nasıl bırsey yıyıp ıcmıyorsunuz şekerli şeker tuketıyorsunuz resmen şekeroglu seker yedıklerınız :)Arkadaşlarım genelde sen hiç bir şey yemiyorsun nasıl kilo alıyorsun anlamıyoruz diyorlar
Bir gün arkadaşım benim evde kaldı o ne yediyse bende aynısını yedim
Hatta o yarım tabak fazla yedi
O ertesi sabah tartıldığında yarım kilo almıştı ben iki kilo almıştım
O 55 kilo benim kilo uçuyor
yoo aslında ac gezmıyorsunuz :)Vallahi aç geziyorum
Aç gezmezsem sonuç bu
Geçen seneden bu yana 23 kilo verdim
Günde 2 yumurtayla bir parça tavukla gezdiğim çok oldu
Bir şekeri kesemiyorum çayda kahvede
Dediğim gibi vermem çok zor almamın çok kolay olması sinirimi bozan
kesınlıkle dogru katılıyorum az yıyen ınsanlar daha cok yaglanıyorValla yapıyor.
Ben bu sayılanı bazen 2 günse yiyemiyorum çünkü tek öğün besleniyorum.
Metabolizma durma seviyesine gelince inanın bir elma yeseniz kilo yapıyor.
Hayatımda beni tanıyan insanlar inanamıyor nasıl doğum kilolarını veremediğime ama durum bu.
Az yiyen insan hiç veremiyor aksine alıyor çünlü vücut onu başka gelmeyecek diye sürekli depoluyor.