- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Cok teşekkürler hanımlar cok iyisiniz .
Cok akıllıca çözümler ve tarifler :)
Ne kadar üsturublu sormuşsunuz ben bile cevaplara şsşırdım bi aşağılama bi küçümseme nedir yani .tamam bazı konular oluyo direk böyle cevabı hakediyo da sizinki tamamen iyi niyetli böyle ters cevaplar beni de irite ediyor insanı konu açtığına pişman ediyor .sorunun cevabını da vereyim bence de yemeğe al.o gün bşr komşundan falan da yardım alma şansın varsa al hem senin gerginliğini yoğunluğunu alır
Menüyü veriyorum bende gelicem :)Hanımlar merhaba .
Görümcem uzakta evli baba evine ziyarete geldi .
Bende evime davet edicem daha önce hiç gelmedi .
İlla yemege mi almam gerekir sizce ?
Akşam çaya çağırmam abes mi olur ?
Dert oldu bana daha çağırmadım yemekte pek iyi degılım ailecek kalabalıklar masaya sığılmıyor çünkü yemek olayı eziyete dönüyor.
bence ayip olmaz. Simdi dusundum de ben hic yemege cagirmamisim, ayni seninki gibi sehirdisinda evli benim gorumce deDiyorsunuz .
Ayıp olur dimi öteki türlü .
Su kaba kaba patatesli olandan bi tarif alabilirmiyim detayli rica etsemKek börek poğaça hem daha el olayıcı olur hem de çayla geçiştirdi olur.
Düdüklüye mercimek havuç patates soğan ve suyu koyup on dakika pişirseniz olur size en alasından çorba. Başında bile beklemeden hem de.
Geceden de zeytinyağlı barbunya veya fasulye yaparsınız.
Ertesi günde fırın poşetime atın tavuğu dünyanın en basit ana yemeği hazır
Hatta ben patatesi kaba kaba doğrayıp hazır kutu krema ve karabiber tuzla fırınlayıp kırk dakika sonra rende kaşarla on dk daha fırınlayıp inanılmaz övgü de alıyorum tavsiye ederim.
Tembel işi ama lezzetli bir akşam yemeği sofranız hazır bile
Hiç korkmayın çok basite halledebilirsiniz
Su kaba kaba patatesli olandan bi tarif alabilirmiyim detayli rica etsemya da ne yazsam cikar bi deneyeyim... konu sahibi bencede yemege cagir kardesim bende senin gibi telaslaniyorum misafir agirlayacagim zaman her zaman yaptigim yemegi telastan tutturamam ama olsun cayla gecistirdi denmesin oldugu kadar yensin guler yuz herseyden onemli
Aynen oyle baş agrıyor sonraEvet ayıp olur basın ağrır sonra
Boşver takmaSizde fazla bilmiş olmayın .
Her evlenen über misafir ağırlama, yemek bilmek mecburiyetinde değil .
Kim bilir kaç yıllık evlisin belli ki işi kolaylamışsın.
Bi soru sorduk bu ne tavır ya.
Nerden de çıkardın tembel olduğumu.
Bazen cok şaşırıyorum burda dört dörtlük ev hanımı olmayla hunharca övünenlere :)
Arkadaşım senin durumun başka. Yeni doğum yapmissin eşin yanlış düşünüyor. Hem de emrivaki gibi olmuş yarım saat önce yemekli misafirlik haberini vermekAynen oyle baş agrıyor sonrasizin fıkrunızu almak istiyorum . Cok değil, yakın zamanda dogum yaptım ve sezeryan. 13. Gunumde ki benegım yogun bakımda kalmıstı 10 gun, eve geldıgının 3. Gunu esimin kardeslerı ( bekar 40lı yaskarda) geldiler ve ben dünden kalan yemeklerı koydum. Gelmekerıne yarım sa kala haberım oldu. Neyse, geldiler ve cok açız dedıler , ben de anlayıssızlık olarak gordum cok sınırlendım. Ne varsa o kondu. Kac ay oldu daha dün eşim yine kavgasını yaptı. Kalkıp corna yapsaydın sdamları dovmedıgın kaldı falan dedi. Sizce cok mı Ayıp etmısım.
Cok cok tesekkur ederim deneyecegim hemen saolunPatates graten diye geciyor.
Marketten 200 ml çiğ kremayi daha önce yuvarlak dogradiginiz üstüne tuz karabiber koydugunuz çiğ patatese döküp firinliyorsunuz 30-40 dakika arasinda pişiyor rende kaşarı koyup bes dakika daha fırınladiktan sonra servis ediyorum ben. Daha beğenmeyen olmadı ve gerçekten çok çok basit bir şey :)
Hayir tabiki canim hicte ayip etmemissin kalkip bir zahmet kardesleri hazirlasaydida birlikte yeseydiniz sezryan ile dogum yapmissin birde uc gunluk bebegin var senden beklemeleri bile cok yanlis onlarin gelip sana yemek yapmalari gerekiyorAynen oyle baş agrıyor sonrasizin fıkrunızu almak istiyorum . Cok değil, yakın zamanda dogum yaptım ve sezeryan. 13. Gunumde ki benegım yogun bakımda kalmıstı 10 gun, eve geldıgının 3. Gunu esimin kardeslerı ( bekar 40lı yaskarda) geldiler ve ben dünden kalan yemeklerı koydum. Gelmekerıne yarım sa kala haberım oldu. Neyse, geldiler ve cok açız dedıler , ben de anlayıssızlık olarak gordum cok sınırlendım. Ne varsa o kondu. Kac ay oldu daha dün eşim yine kavgasını yaptı. Kalkıp corna yapsaydın sdamları dovmedıgın kaldı falan dedi. Sizce cok mı Ayıp etmısım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?