• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk evlendiğinizde eş ailesini ne zaman yemeğe aldınız?

Gerçekten mesafeli değilsiniz demek ki laflarını tartmadan konuşmalarına müsade etmeyin .

Biz bir senedir nişanlı olduğumuz halde aileler konusunda en ufak bi davet gormedık benden de kimse davet beklemesin -diyip ağızları kapatıp oturmak Miss gibi konuyu kapatmak ✅

Şimdiden renginizi belli edin en azından i bi bakın nasıl tepki alacaksınız eş adayı kime ne dicek
Nişanlım da benim gibi düşünüyor.

Önce ki yorumumda da dediğim gibi, herhangi biri kendi çağırmadan davet beklediğini duyarsam buna benzer bir şeyler söyleyeceğim bende.

Nişanlım da benim gibi düşünüyor.

Önce ki yorumumda da dediğim gibi, herhangi biri kendi çağırmadan davet beklediğini duyarsam buna benzer bir şeyler söyleyeceğim bende.
Yok davet edeni ederim de demeyin .

Çünkü siz bir kişisiniz onlar koca sülale . Çalışan ınsanmıssınız açıkça söyleyin bayram seyran ramazan anca ayda yılda bir Deng gelir otururuz özellikle herkesi toplayıp efor sarfedecek durumda olmayabilirim ailesi olarak sizi de eşimle belli bi süre yalnız vakit gecırdıkten sonra müsait bi zamanda alırım eşim sizi arar diyip gecın .

Bizim burda el öpme adeti var büyüklere gidilir falan biz gitmedik arkasından bayram gectı yine gitmedik eşim dedi ilk bayramımız annemlerde oturalım onlar büyükler bu sayede dolanmadan herkesi görürsün die ,öyle de oldu 🤣🤣halaları teyzeleri falan eşimin ailesini aramış durmuş çocuklar gelmedi die bize de söylediler gidin die ben hiç tepki vermedim eşim hep gündüz boş vaktim yok uğraşamam akşamları da milletin kapısını bekleyemem dedi ailesine de 😀 baya 2-3 sene muhabbetini sürdürdüler bayramda falan da gelmediler die , eşim şey demişti Deng gelip soranlara da kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya ne el öpmesi dilenir gibi para toplamaya mı çıkacaktık diyip gecmıstı çünkü burda el öpme de para sıkıştırıyorlar cebınıze falan çay çorba ıc hanımınla adı altında 🤣balayındayken amcası aramıştı iban at yegenım akşam yemekleri benden die eşim müsait değilim amca diyip kapattı 🤣

Her şeye tamam ama, eşinizin babasının kendi oğlunun evine misafir olarak bile gidememesi tatsız bence.
Bence de tatsız tabii ki.
Fakat insanlar size saygı duymuyor ve sizin sınırlarınızı durmadan aşarak huzurunuzu kaçırıyorsa, gelmemeliler.
Söyle düşünün, siz saygıda kusur etmediğiniz insanlar tarafından kötü davranıldığında ne yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim bana böyle davrandığınız için, beni daha da ezmelisiniz diye yüreklendirmiyorsunuzdur değil mi?

Daha 2 aylık nişanlıyken görümcem beni arayıp “evlendikten sonra ne zaman işe geri döneceksin, işe başlamadan beni kahvaltıya alırsın artık” demişti. 😂 sanki aylarca evde oturacağım evlendikten sonra. Balayından gelip belki 10 bilemedin 20 gün sonrası işe dönerim zaten. Bu kadar çok dillendirilince üstümde baskı hissettim valla. Mutlaka evlenir evlenmez yemeğe falan almam lazımmış gibi.
Okurken afakanlar bastı .Evli de değilim.Görümce görmeyeyim ömrümce

Biz evlendik el öpmeye gittik. Aileleride ben yemeğe çağırmamıştım. Çaya davet etmiştim yaklaşık 2 ay sonra. Kayınvalidem konusunda çok şanslıyım ki bana sen hiçbir şey yapma çay koy yeter çalışıyorsun demişti. 7 de eve geldim üzerimi değiştirdim çay koydum. (Ben bi önceki günden yine bir şeyler yapmıştım) Kayınvalidem, eşimin teyzeleri her biri iki çeşit yapıp getirmişti☺️ o şekilde olmuştu ilk misafirliğim. Şimdi de çağırırım çok gelmezler siz evliliğin tadını çıkarın diye.
Okurken huzur buldum ahahahah

Hic oyle zaman tutmadim ya. 10 senede kaynana ve esimin kardeslerini max 3-4 kere yemege almişimdir o da toplu halde degil birer cift olarak 😁 Yeni evliyken almadim zaten yemek yapmak bilmiyordum ha sonradan da ogrenmedim pek disardan soyluyordum yarisini zaten

Hic oyle zaman tutmadim ya. 10 senede kaynana ve esimin kardeslerini max 3-4 kere yemege almişimdir o da toplu halde degil birer cift olarak 😁 Yeni evliyken almadim zaten yemek yapmak bilmiyordum ha sonradan da ogrenmedim pek disardan soyluyordum yarisini zaten
Kıymetli bir gelin gördüm öyle mi :dondurma:

Back
X