- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
allah aşkına bir corba, pilav yanina et yemeğe salatada yapmak 1 saatını bile almaz neyi eziyet bunun??
Diyorsunuz .Yemeğe cagirmalisin bence
evlendıysen misafir agırlamasınıda bil bir zahmet:) ben calıştıgım ve 2 cocuk annesı oldugum halde her misafırıme yemek ve tatli ikram ederim. üstelik 2 ünide okuyorum dişardan. fazla tembellık yapmayın:))Genel olarak misafir geldiğinde kasılıyorum .
Her zaman yaptığım yemek misafire yapınca olmuyor nedense .
Ayrıca üniversite KPSS derken ev işlerinde pratikliğim oldukça az bu yüzden temizliğinden yemeğine baya bi yorucu oluyor bana .
Dövecek gibi yazmasaydın iyiydi herkes sizin gibi süper ev hanımı değil maalesef .
Diyorsunuz .Yemeğe cagirmalisin bence
evlendıysen misafir agırlamasınıda bil bir zahmet:) ben calıştıgım ve 2 cocuk annesı oldugum halde her misafırıme yemek ve tatli ikram ederim. üstelik 2 ünide okuyorum dişardan. fazla tembellık yapmayın:))Genel olarak misafir geldiğinde kasılıyorum .
Her zaman yaptığım yemek misafire yapınca olmuyor nedense .
Ayrıca üniversite KPSS derken ev işlerinde pratikliğim oldukça az bu yüzden temizliğinden yemeğine baya bi yorucu oluyor bana .
Dövecek gibi yazmasaydın iyiydi herkes sizin gibi süper ev hanımı değil maalesef .
Sizde fazla bilmiş olmayın .evlendıysen misafir agırlamasınıda bil bir zahmet:) ben calıştıgım ve 2 cocuk annesı oldugum halde her misafırıme yemek ve tatli ikram ederim. üstelik 2 ünide okuyorum dişardan. fazla tembellık yapmayın:))
Yemege almaniz daha iyi olur. Diger turlu misafir gibi.Hanımlar merhaba .
Görümcem uzakta evli baba evine ziyarete geldi .
Bende evime davet edicem daha önce hiç gelmedi .
İlla yemege mi almam gerekir sizce ?
Akşam çaya çağırmam abes mi olur ?
Dert oldu bana daha çağırmadım yemekte pek iyi degılım ailecek kalabalıklar masaya sığılmıyor çünkü yemek olayı eziyete dönüyor.
evlendıysen misafir agırlamasınıda bil bir zahmet:) ben calıştıgım ve 2 cocuk annesı oldugum halde her misafırıme yemek ve tatli ikram ederim. üstelik 2 ünide okuyorum dişardan. fazla tembellık yapmayın:))
Bana yemek hazırlamak çay yanına pasta, börek, kurabiye hazırlamaktan daha kolay geliyor. :)
Yemeğe almanız daha uygun. İlk defa gelecekmiş..
bence yemeğe almalısınız ilk defa gelicek. yani ortamınız nasıl bilemıyorum ama küçük bi yer sofrasıyla olabilir.
Bana yemek hazırlamak çay yanına pasta, börek, kurabiye hazırlamaktan daha kolay geliyor. :)
Yemeğe almanız daha uygun. İlk defa gelecekmiş..
Amaaaan kaynana olma bacım sen:) Gelinini döversin valla.evlendıysen misafir agırlamasınıda bil bir zahmet:) ben calıştıgım ve 2 cocuk annesı oldugum halde her misafırıme yemek ve tatli ikram ederim. üstelik 2 ünide okuyorum dişardan. fazla tembellık yapmayın:))
ne bu şiddet bu celal :)) sadece fikir sormuş biri bu kadar azarlanmayı hak etmiyor. olmadı
azarlamadım asla... yemek yapmaga bukadar üşenmesin okadar:))) ilk defa evine geliyor bir kuru cayla olmazne bu şiddet bu celal :)) sadece fikir sormuş biri bu kadar azarlanmayı hak etmiyor. olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?