- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Hayir tabiki canim hicte ayip etmemissin kalkip bir zahmet kardesleri hazirlasaydida birlikte yeseydiniz sezryan ile dogum yapmissin birde uc gunluk bebegin var senden beklemeleri bile cok yanlis onlarin gelip sana yemek yapmalari gerekiyor
Ben bebekle yarim saatte evi topladigima sukretsin ne yemegi . Ama onlar gelince tavuk fln atardm fırına hrld huyluyum biraz ama esime bn surat yapardm boyle dusuncesizlik mi olur diye logusa kadinin evine acmi gelinirmisAynen oyle baş agrıyor sonrasizin fıkrunızu almak istiyorum . Cok değil, yakın zamanda dogum yaptım ve sezeryan. 13. Gunumde ki benegım yogun bakımda kalmıstı 10 gun, eve geldıgının 3. Gunu esimin kardeslerı ( bekar 40lı yaskarda) geldiler ve ben dünden kalan yemeklerı koydum. Gelmekerıne yarım sa kala haberım oldu. Neyse, geldiler ve cok açız dedıler , ben de anlayıssızlık olarak gordum cok sınırlendım. Ne varsa o kondu. Kac ay oldu daha dün eşim yine kavgasını yaptı. Kalkıp corna yapsaydın sdamları dovmedıgın kaldı falan dedi. Sizce cok mı Ayıp etmısım.
işte bunu anlatamıyorum. Gorumcelerım oyle masum ayagına yatıyorlar ki, eşim beni art nıyetlı samımıyetsıx bırı olarak goruyor. Dün tartısırken( ben daha baska sebeplerden dolayı ailesiyle asla eskısı gıbı olmayacagımı soyledıgım için) boyke ınstlasırsan sonumuz oyı olmaz ona gıre dedı. Ayrılırız demeye getırıyor lafı. Ben yardıma ıhtıyacı olan kısıydım , hadi desteklerını gectım. Dısarda sureklı yıyen ınsanlar, yıyıp gelselerdı. Ya da sen dısarıdan ıstedeydjn dedıkce ben, " bi corna yapmays ne vAr "dedı durdu. Bu adaletsızlıgı benı bıtırdı. Bugun bı yandan bebehım bı yandan ben aglayıp durduk
Guzel bi dille anlatin esinize sakince kendi ablaniz gibi gordugunuzu ama biraz anlayis beklediginizi sizi dusunmemelerinin sizi uzdugunu bunu sadece esinizin kardesleri oldugu icin degil kim olsa ayni sekilde sizi uzecegini anlatin bu boyledir neyi anlamak istemiyor esiniz. Bence ablalarina boyle yaklasmak istediginizi zannediyor yani tam olarak sizin niyetinizi anlasa boyle yaomaz esiniz kendinizi anlatin ona ablalarini kotulemek gibi degilde baska dilden belki ise yarar uzulmeyin duzelir ablasida olsa onunla bor omur gecirecek olan sizsiziniz..sizin soylediginize daha cok deger vermeli ortada sizin yaptiginiz bi saygisizlik yok cunku.işte bunu anlatamıyorum. Gorumcelerım oyle masum ayagına yatıyorlar ki, eşim beni art nıyetlı samımıyetsıx bırı olarak goruyor. Dün tartısırken( ben daha baska sebeplerden dolayı ailesiyle asla eskısı gıbı olmayacagımı soyledıgım için) boyke ınstlasırsan sonumuz oyı olmaz ona gıre dedı. Ayrılırız demeye getırıyor lafı. Ben yardıma ıhtıyacı olan kısıydım , hadi desteklerını gectım. Dısarda sureklı yıyen ınsanlar, yıyıp gelselerdı. Ya da sen dısarıdan ıstedeydjn dedıkce ben, " bi corna yapmays ne vAr "dedı durdu. Bu adaletsızlıgı benı bıtırdı. Bugun bı yandan bebehım bı yandan ben aglayıp durduk
Konu sahıbıne de ayıp oluyor ana doluydum patladım burda. Ben guzellikle cok anlattım, ama hep benim verıcı olmamı ıstıyor. Evime gelip saygısızlık yapmalarını, arkamdan konusmalarını gormuyor duymuyor. Ben sanırım öfke doluyum ve eşimin de dedıgı gunı inada bındırfım. Salak degılım, nıyetlerını biliyorum demeye calısıyorum sanırım. Tehlıkelı ınsanlar ve gercekteb agzımla kus tutsam yaranamam. Ikı erkek kardrsı bosanmıslat vaktı zamanında. Hergeceb gun daha ıyı anlıyorum sebebını
Evet konu sahibine ayip oluyor ozelden msj yazdim size.Konu sahıbıne de ayıp oluyor ana doluydum patladım burda. Ben guzellikle cok anlattım, ama hep benim verıcı olmamı ıstıyor. Evime gelip saygısızlık yapmalarını, arkamdan konusmalarını gormuyor duymuyor. Ben sanırım öfke doluyum ve eşimin de dedıgı gunı inada bındırfım. Salak degılım, nıyetlerını biliyorum demeye calısıyorum sanırım. Tehlıkelı ınsanlar ve gercekteb agzımla kus tutsam yaranamam. Ikı erkek kardrsı bosanmıslat vaktı zamanında. Hergeceb gun daha ıyı anlıyorum sebebını
Sizde fazla bilmiş olmayın .
Her evlenen über misafir ağırlama, yemek bilmek mecburiyetinde değil .
Kim bilir kaç yıllık evlisin belli ki işi kolaylamışsın.
Bi soru sorduk bu ne tavır ya.
Nerden de çıkardın tembel olduğumu.
Bazen cok şaşırıyorum burda dört dörtlük ev hanımı olmayla hunharca övünenlere :)
Üşenmek değil kızın derdi. Eli ayağına karışıyor olabilir. Tembellikten değil. Zaten pasta börek yapmak daha zor yemek pişirmekten. Kızcağız işten kaçmıyor ki. Ben anladım kendisini.azarlamadım asla... yemek yapmaga bukadar üşenmesin okadar:))) ilk defa evine geliyor bir kuru cayla olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?