- 3 Şubat 2017
- 62
- 72
- 3
- Konu Sahibi Pirayeeeee
yemek daha makbul. çay abes olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendıysen misafir agırlamasınıda bil bir zahmet:) ben calıştıgım ve 2 cocuk annesı oldugum halde her misafırıme yemek ve tatli ikram ederim. üstelik 2 ünide okuyorum dişardan. fazla tembellık yapmayın:))
çok haklısın canım.bu arada ben evli değilim ama bana kalırsa kayınvalidene sorman daha güzel olur :))Sizde fazla bilmiş olmayın .
Her evlenen über misafir ağırlama, yemek bilmek mecburiyetinde değil .
Kim bilir kaç yıllık evlisin belli ki işi kolaylamışsın.
Bi soru sorduk bu ne tavır ya.
Nerden de çıkardın tembel olduğumu.
Bazen cok şaşırıyorum burda dört dörtlük ev hanımı olmayla hunharca övünenlere :)
hadi gözün aydın tatlım, kolay gelsin inşallah çok güzel geçer :)Kızlar mesajlarınızda yemek daha iyi olur dediğiniz için kv mi arayıp yarın sizi yemeğe bekliyorum dedim .
Oda boşver zahmet etme zaten evin küçük (salonumla mutfağım bir ) yemek kokusu da içeride kalıyor en iyisi caya gelelim dedi .
Bi kaç kez daha ısrar ettim çayla olmaz fln diye illa gerek Yok dedi . :)
Sevindim valla bugün dip köşe temizlik yaptım, geceden tatlı yapıcam yarında börek vs. Altından kalkıcam insaallah.
Güzel güzel tarif vermeye çalışan , pratik çözümler gösteren herkese cok teşekkür ediyorum :)
Kızlar mesajlarınızda yemek daha iyi olur dediğiniz için kv mi arayıp yarın sizi yemeğe bekliyorum dedim .
Oda boşver zahmet etme zaten evin küçük (salonumla mutfağım bir ) yemek kokusu da içeride kalıyor en iyisi caya gelelim dedi .
Bi kaç kez daha ısrar ettim çayla olmaz fln diye illa gerek Yok dedi . :)
Sevindim valla bugün dip köşe temizlik yaptım, geceden tatlı yapıcam yarında börek vs. Altından kalkıcam insaallah.
Güzel güzel tarif vermeye çalışan , pratik çözümler gösteren herkese cok teşekkür ediyorum :)
hadi gözün aydın tatlım, kolay gelsin inşallah çok güzel geçer :)
Son mesajı okumadan yazmıştım :)) Rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel . O zaman size iyi çaylar![]()
![]()
Benim kafandansın aynı :) koca tarafım daha da çok geriyor misafir olarak geleceklerinde.Teşekkürler![]()