İlk defa gelecek olan görümce ?

boyle bir kendiyle ovunmede olamaz azcik mutevazi olun.
2 uni az gelmesin ? cok uygun bi laf var buna da yazamiyorum ayip.

çok haklısın canım.bu arada ben evli değilim ama bana kalırsa kayınvalidene sorman daha güzel olur :))

Kızlar mesajlarınızda yemek daha iyi olur dediğiniz için kv mi arayıp yarın sizi yemeğe bekliyorum dedim .
Oda boşver zahmet etme zaten evin küçük (salonumla mutfağım bir ) yemek kokusu da içeride kalıyor en iyisi caya gelelim dedi .
Bi kaç kez daha ısrar ettim çayla olmaz fln diye illa gerek Yok dedi . :)

Sevindim valla bugün dip köşe temizlik yaptım, geceden tatlı yapıcam yarında börek vs. Altından kalkıcam insaallah.

Güzel güzel tarif vermeye çalışan , pratik çözümler gösteren herkese cok teşekkür ediyorum :)

hadi gözün aydın tatlım, kolay gelsin inşallah çok güzel geçer :)

Son mesajı okumadan yazmıştım :)) Rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel . O zaman size iyi çaylar

Benim kafandansın aynı :) koca tarafım daha da çok geriyor misafir olarak geleceklerinde.

Kv çaya gelelim demiş sende börek yapayım demişsin benim önerim a101 den ıspanaklı börek al hazır atıver fırına tamam :) çok kişi ev yapması sandı onu :)
Tatlı olarak irmik topları olabilir yapması çok kolay. Kek ve sütlü bir tatlı daha olabilir.

Üç küsür senedir evliyim. Her yemekli misafirde gerilirim. Beceriksizliğimden olsa gerek (!)
Çay için ikramda hepsini kendi ellerinle yap ki yemeği telafi etsin tembel değilmiş derler

1 seneyi geçti evleneli ama daha görümcem evime gelmedi. uzakta oturuyor ve küçük çocukları var. ben de misafir ağırlarken kasılan biriyim, konudaki önerileri takibe aldım :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…