- 14 Aralık 2024
- 1.385
- 3.717
- 48
Hahshshshshshs kız ben istesem oğlu istemezBak sen bile melek gibi kv'y çağırmamışsın balayına. Püü sana![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahshshshshshs kız ben istesem oğlu istemezBak sen bile melek gibi kv'y çağırmamışsın balayına. Püü sana![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahaha ay ne güldüm ya vallaHahshshshshshs kız ben istesem oğlu istemez![]()
Ay sanırım evet düzeltemedim de. Burdan sor canım yardımcı olurum +30 kedim var hshshshs bide sokak canları tabiHahahahaha ay ne güldüm ya valla
Ya sana özelden kedilerle ilgili bir şey soracaktım mesajların kapalı galiba![]()
Hiç almadım. Hiçbir zaman da yemeğe davet etmedim. Çünkü hep biz onlardayızŞimdi kızlar,
Dert değil ama kafama takıldı. Evlendiniz, balayından döndünüz. Ne kadar süre sonra görümce/elti/ hala /teyze gibi yakın akrabaları yemeğe çağırdınız?
İlk onlar mı sizi evine davet etti yeni evli çift olduğunuz için yoksa siz mi onları çağırdınız?
Normalde bunu hiç düşünmezdim fakat 1 yıl nişanlılık süresince ne görümcem, ne eltim bir kere bırakın yemeği çaya bile çağırmamış olmalarına rağmen sürekli “ee artık evlenince bizi yemeğe alırsınız, kahvaltıya alırsınız” gibi duyuruyorlar. Elti değil gerçi, kaynım ve görümce diyor. Eltim selam vermiyor bana
Kendileri bir çaya bile davet etmemişken nişanlılık boyunca, acaba ilk onların mı davet etmesini mi beklesem diyorum.
Kendim ağırladıktan sonra zaten özellikle çağırmayı düşünmüyorum kimseyi tekrardan yemeğe. Çalışıyorum zaten, öyle sürekli sürekli yemekli misafir ağırlayamam.
Sonuç olarak, ilk onların mı çağırmasını bekleyeyim? İlk ben çağıracak olursam evlendikten ne kadar süre sonra çağırmam uygun olur.
Herkesin dinamiği, günlük yaşantısı mutlaka çok farklı. Herkes kendine uygun olanı yapmıştır. İkili ilişkilere göre de değişir bu durum. Ben genel olarak yüz göz olmamaya dikkat ederek belli bir mesafede sağlıklı bir iletişim kurmaya çalışıyorum. Bayıldığım insanlar değiller (çok farklı yapılarımız var) ama “aman yüzlerini asla görmeyim” de demem.
Ya maşaallah sana, Allah razı olsunAy sanırım evet düzeltemedim de. Burdan sor canım yardımcı olurum +30 kedim var hshshshs bide sokak canları tabi
Kum kabının önünde mat yok mu canımYa maşaallah sana, Allah razı olsun
Şimdi benim aşırı yaramaz, kuduruk bir erkek kedim var. Tuvaletten çıkarken asla patilerine yapışan kumları temizlemiyor. Koşarak tuvaletten çıkıyor ve bütün ev kum içinde kalıyor, her yer ama. Her tuvalet sonrası süpürge açmak zorunda kalıyorum. Topaklanan kum kullanıyorum ama çözüm bulamadım. Sen hangi kumu, tuvaleti vs kullanıyorsun?![]()
Salaklık işte. Pandemiyei tatile gidemedik eşimin memleketibde müstakik evleri vardı hem uzun yol yapar hem orayı gezeriz dedik 3 gün yalnızdık sonra kaynanamlar geldiAyyyyy neden öyle bir şey yaptınızzzz balayında ne işleri var![]()
Geldiler geldiler zaten geliceklerdi ben onayladım. Pandemiydi. Tatile gidemedk balayı adı altında memlekete gittik müstakildi. 3 gün yalnızdık sonra onlar geldi işte gelelimmi dediler gelin birlikte oluruz dedim he bide kp vardıBalayına mı çağırdın ? Ay ciddi misin sen ??? Geldiler de birde düşüp bayılayım.
Var kuzum ama patilerine yapışıyor sanırım o kumlar. %50 si mat’a düşüyorsa, kalan %50 yi eve dağıtıyorKum kabının önünde mat yok mu canım
Var kuzum ama patilerine yapışıyor sanırım o kumlar. %50 si mat’a düşüyorsa, kalan %50 yi eve dağıtıyor![]()
E ama siz balayına çağırmamışsınız ki çünkü balayı zaten yapmamışsınız. Müstakil de olsa köy evine gitmek balayı değildir yani. Balayı bile yapmamaktan daha kötüsü ne deseler memlekete köye gitmem derim bunun daha da kötüsü bir de kayınaile olmasıdır. En beter versiyonu bulmuşsunuzGeldiler geldiler zaten geliceklerdi ben onayladım. Pandemiydi. Tatile gidemedk balayı adı altında memlekete gittik müstakildi. 3 gün yalnızdık sonra onlar geldi işte gelelimmi dediler gelin birlikte oluruz dedim he bide kp vardısonra işte iyi niyetim işe yaramayınca şimdi mesafe mesafe mesafe. Bayramda gittiğimizde bile kocamla geziyorum onlar akraba ziyareti yapıyor.
Ya birde tuvaletten çıkar çıkmaz gözüne beni göstermişler gibi gelip kucağıma koşuyor. Kafası pis pis kum kokuyorbu bence kediden kediye bile değişiyor. Bi tane kedim var tertemiz asla kum vs görmem, diğeri bütün eve dağıtarak geziyor maşallah. Bir sağlık sorunları yoksa ben kabulleniyorum
arkalarından topluyorum
hahahaha yerim ben onuYa birde tuvaletten çıkar çıkmaz gözüne beni göstermişler gibi gelip kucağıma koşuyor. Kafası pis pis kum kokuyorbi dur az bi havalan öyle gel eşek
![]()
Evet ya öyle oldu cahillikmi diyim ne diyim bilmiyorum. Heryer kapalıydı balayı villamız iptal edildi. Ne yapsak evde durmaktansa gidelim yol iyi gelir dedik. Kaynanamlarda bizde gelelim diyince olur dedim sazanlık yaniE ama siz balayına çağırmamışsınız ki çünkü balayı zaten yapmamışsınız. Müstakil de olsa köy evine gitmek balayı değildir yani. Balayı bile yapmamaktan daha kötüsü ne deseler memlekete köye gitmem derim bunun daha da kötüsü bir de kayınaile olmasıdır. En beter versiyonu bulmuşsunuz
Bizde yeni evlenenleri yemeğe davet eder.Anne-baba,dayı,teyze vs ama yeni evliler çağırmazlar.Çünkü neden çağırsınlar?Şimdi kızlar,
Dert değil ama kafama takıldı. Evlendiniz, balayından döndünüz. Ne kadar süre sonra görümce/elti/ hala /teyze gibi yakın akrabaları yemeğe çağırdınız?
İlk onlar mı sizi evine davet etti yeni evli çift olduğunuz için yoksa siz mi onları çağırdınız?
Normalde bunu hiç düşünmezdim fakat 1 yıl nişanlılık süresince ne görümcem, ne eltim bir kere bırakın yemeği çaya bile çağırmamış olmalarına rağmen sürekli “ee artık evlenince bizi yemeğe alırsınız, kahvaltıya alırsınız” gibi duyuruyorlar. Elti değil gerçi, kaynım ve görümce diyor. Eltim selam vermiyor bana
Kendileri bir çaya bile davet etmemişken nişanlılık boyunca, acaba ilk onların mı davet etmesini mi beklesem diyorum.
Kendim ağırladıktan sonra zaten özellikle çağırmayı düşünmüyorum kimseyi tekrardan yemeğe. Çalışıyorum zaten, öyle sürekli sürekli yemekli misafir ağırlayamam.
Sonuç olarak, ilk onların mı çağırmasını bekleyeyim? İlk ben çağıracak olursam evlendikten ne kadar süre sonra çağırmam uygun olur.
Herkesin dinamiği, günlük yaşantısı mutlaka çok farklı. Herkes kendine uygun olanı yapmıştır. İkili ilişkilere göre de değişir bu durum. Ben genel olarak yüz göz olmamaya dikkat ederek belli bir mesafede sağlıklı bir iletişim kurmaya çalışıyorum. Bayıldığım insanlar değiller (çok farklı yapılarımız var) ama “aman yüzlerini asla görmeyim” de demem.