-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.661
ayy maşaalalhh Allah sağlıkla kucağına almayı da nasp eder inşllh.
biz 39. haftamızdayız geçen hafta 3.600 dü her hafta da 200 gr aluyobiraz tombik olduğu için bu haftadan sonra bekleyemicez yoksa 4 kiloyu bulacak tombik sıpam benim
maşallah senin miniğe tombik oğlan:)
canım görüşürüz sonra ben şimdilik kaçıyorum...iyi geceler
herkese selamlar...
arkadaslar bebisinize biberon aldinizmi? Eger aldiysaniz hangi markayi aldiniz ve cam mi plastik mi? Bi oneride bulunun lutfeeen...
merhaba kızlar. ben de ilk bebeğime hamileyim ve son 5 günümüz.
doktorumuz cuma günü doğumu başlatacağını söyledi sunni sancı ya da sezeryan kararı perşembe günü vericez. çok heyecanlıyım uyku tutmuyor artık :18:
Ben ilk cam biberon verecem daha saglikli diye sonra avent aldim cok iyi bir marka yalanci memelerinide avent aldim ama ilk cam biberon
cnm bende şuan tam o konuyu araştırıyordum...cam biberonu bebek biraz büyüyünce kırar diye düşünüyorum ben.
beşik konusunda kararsızım park yatak mı???yoksa normal beşik mi alayım..
merabalar bende ilk bebişimi bekliyorum 9+4üm
Allh Yardimcin olSun artik son gunler bebegin gunler sonra kucaginda olac
ilk bebeğime hamileyim çok heyecanlı ve çok mutluyum...
daha acemi anne adayları olduğumuz için burada beraber ilerleyelim
(table)
1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS 2011 / 18 ŞUBAT 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
2/ GUNEBKN / ERKEK BEBEK / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
(table)
kızlar o kadar mutluyum ki 6 senelik uğraşım sonucumda yüce rabbim banada nasip etti bu duyguyu tadmayı tek dileğim allahın tamamına erdirmesi inşallahh herkese bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlar o kadar mutluyum ki 6 senelik uğraşım sonucumda yüce rabbim banada nasip etti bu duyguyu tadmayı tek dileğim allahın tamamına erdirmesi inşallahh herkese bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Öncelikle hayırlı olsun..İçinizde olan mutluluğu çok iyi anlıyabiliyorum.:)
Bende cuma günü hamile olduğumu öğrendim. sat:03 Ekim -Beta Hcg:424
Sat Tarihime göre 4 haftalık hamileyim.Ama adet sancılarım devam ediyor maalesef.30 Nisan'da düşük yapmıştım.Ağrılarım ondan farklıda olsa tedirgin oluyor ister istemez insan.
Doktorum yatak istirahati ve günde 3-3,5 lt su içememi önerdi.
İlk gebeliğinizde sizler neler yaşıyorsunuz?
bebegin resmen seninle buyudukce o mutlulukda katlanacak ve buyuyecek birde o ilk kimildamalari anlatamam dunyanin en guzel duygusu.....insallah bir daha rabbim yasatmaz....bncede bol bol istiraat et...adet sancilarinin olmasi normal cunku ben bile su anda hala adet sancilari cekiyorum gebeligimin basindan beri boyleydi simdide boyle en son subatin 22sinde adet olmustum her ayin 15ile30u arasi mutlaka adet sancisi cekiyorum sanki adet olacakmisim gibi ben dr.ma sordugumda normal demisti ama sen yinede danis dr.na...
migde bulaantisi vs vs tipik gebelik ozellikleri yasamadim sadece bebegim buyudukce migdeme ciktikca migde yanmalaari yasadim ama yorgunluk var kimi zaman cok enerjik kimi zaman pilim bitmis gibiyim birde bu son zamanlarim dahada yorgunluk ve uykusuzluk cekmeme sebep oluyor ama baskalarina baktigimda cok rahat bir hamilelik gecirdim insallah dogumumda bu kadar kolay olur