Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

maşallah senin miniğe tombik oğlan:)

canım görüşürüz sonra ben şimdilik kaçıyorum...iyi geceler

herkese selamlar...
arkadaslar bebisinize biberon aldinizmi? Eger aldiysaniz hangi markayi aldiniz ve cam mi plastik mi? Bi oneride bulunun lutfeeen...

Ben ilk cam biberon verecem daha saglikli diye sonra avent aldim cok iyi bir marka yalanci memelerinide avent aldim ama ilk cam biberon

Allh Yardimcin olSun artik son gunler bebegin gunler sonra kucaginda olac

Ben ilk cam biberon verecem daha saglikli diye sonra avent aldim cok iyi bir marka yalanci memelerinide avent aldim ama ilk cam biberon

cnm bende şuan tam o konuyu araştırıyordum...cam biberonu bebek biraz büyüyünce kırar diye düşünüyorum ben.

beşik konusunda kararsızım park yatak mı???yoksa normal beşik mi alayım..

cnm bende şuan tam o konuyu araştırıyordum...cam biberonu bebek biraz büyüyünce kırar diye düşünüyorum ben.

beşik konusunda kararsızım park yatak mı???yoksa normal beşik mi alayım..

canim bnde zaten ilk zamanlar verecem belki sutum olmaz veya yeterince olmaz diye ilk zamanlar cam kullancam sonra 5aydan sonra avent biborana gecmeyi dusunuyorum zaten tam tamina biberonu kendi tutmasi icin alti ile yedi aylik da artik alip atma sansi bu zamanlarda daha cok zaten alti aydan sonrada ek meyva sebzelerede geciliyor genelde gece yatarken sut veriliyor devam sutleri falan....bnm dusuncem bunlar ben biborunu boyle yapacam insallah...

ben normal bebek odasi aldim park yatak hic dusunmedim dusunsemde almazdim ben normal aldim....

biz geldik oğluşumla ama kimsecikler yok galiba.bizde c.tesi kontrole gittik oğlum 400 gr olmuş.tekrar idrar yolu enfeksiyonu geçmiş mi diye tahlil yaptırıcaz yarın,hem de şeker yüklemesi yapılacak.inş yüksek çıkmaz,ailede var çünkü babam şeker hastası.sizler nasılsınız?inş herşey yolundadır.hepinizi öpüyoruz(özellikle kız annelerini)

Öncelikle hayırlı olsun..İçinizde olan mutluluğu çok iyi anlıyabiliyorum.:)
Bende cuma günü hamile olduğumu öğrendim. sat:03 Ekim -Beta Hcg:424
Sat Tarihime göre 4 haftalık hamileyim.Ama adet sancılarım devam ediyor maalesef.30 Nisan'da düşük yapmıştım.Ağrılarım ondan farklıda olsa tedirgin oluyor ister istemez insan.
Doktorum yatak istirahati ve günde 3-3,5 lt su içememi önerdi.
İlk gebeliğinizde sizler neler yaşıyorsunuz?

kızlar o kadar mutluyum ki 6 senelik uğraşım sonucumda yüce rabbim banada nasip etti bu duyguyu tadmayı tek dileğim allahın tamamına erdirmesi inşallahh herkese bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım hayırlı olsun..Rabbim yavrularımıza sağlıkla ,sıhhatle kavuşmayı nasip etsin..
Kaç haftalık hamilesin?

amin insallah cumlemizin ki....

cok sevindim ugrasin yesermis allah tamamini erdirsin bnde ugras sonucu hamile kaldim 6yil olmasada 3sene ugrastim ama kisa ama uzun ugrasmak cok kotu ama bak sonunda oldu rabbim insallah kucagimizada almak nasip eder insallah

bebegin resmen seninle buyudukce o mutlulukda katlanacak ve buyuyecek birde o ilk kimildamalari anlatamam dunyanin en guzel duygusu.....insallah bir daha rabbim yasatmaz....bncede bol bol istiraat et...adet sancilarinin olmasi normal cunku ben bile su anda hala adet sancilari cekiyorum gebeligimin basindan beri boyleydi simdide boyle en son subatin 22sinde adet olmustum her ayin 15ile30u arasi mutlaka adet sancisi cekiyorum sanki adet olacakmisim gibi ben dr.ma sordugumda normal demisti ama sen yinede danis dr.na...

migde bulaantisi vs vs tipik gebelik ozellikleri yasamadim sadece bebegim buyudukce migdeme ciktikca migde yanmalaari yasadim ama yorgunluk var kimi zaman cok enerjik kimi zaman pilim bitmis gibiyim birde bu son zamanlarim dahada yorgunluk ve uykusuzluk cekmeme sebep oluyor ama baskalarina baktigimda cok rahat bir hamilelik gecirdim insallah dogumumda bu kadar kolay olur

Amin canım.Rabbim kimseye vermesin böyle bir üzüntüyü.Bizim için şer gibi görünen de vardır bir hayır deyip gönlü rahatlatmak en güzeli.
Rabbim çok şükür 6 ay sonra tekrar nasip etti.
Hayırlı ,rahat doğum dilerim şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…