Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

hazırlan,hazırlan cnm...benimkide gece daha hareketli nedense,,bende anasına çekti herhalde diyordum

evet cnm 8 haftan kaldı dilekolay...ilk 4 hafta geçerde son 4 haftan heyecan dorukta olur.

evet şimdiden geçmezmiş gibi geliyor..resmen gün gün sayıyorum..ocağın ilk haftası mı olur aralığın son haftası mı bilmiyorum..ama az kaldı ve ben çok heyecanlıyım onu biliyorum:)

evet şimdiden geçmezmiş gibi geliyor..resmen gün gün sayıyorum..ocağın ilk haftası mı olur aralığın son haftası mı bilmiyorum..ama az kaldı ve ben çok heyecanlıyım onu biliyorum:)

senin günün azaldıkça ben seviniyorum,,,çünkü otomatikmen benimde günüm azalıyor

senin günün azaldıkça ben seviniyorum,,,çünkü otomatikmen benimde günüm azalıyor

doğru valla...senin prensese de az kalıyor dimi
birde bu bayram yavrularımız karnımızda..inşallah seneye abi abla olurlar bıcır bıcırbayram ziyaretlerine gideriz:))

doğru valla...senin prensese de az kalıyor dimi
birde bu bayram yavrularımız karnımızda..inşallah seneye abi abla olurlar bıcır bıcırbayram ziyaretlerine gideriz:))

ayy vallahi allahın izniyle seneye bu zamanlarda onlara bayram alışverişine çıkarız...

ne kadar sevimli olurlar kimbilir

evet canım inşallah..bayramda ben pek gezmeyi düşünmüyorum canım.kendimi taşıyamıyorum kitopaç oldum yuvarlanıyorum artık

bende cnm bende kimseye görünmek istemiyorum..biraz merak etsinler beni kilo falan aldım mı diye..bilirsin insanlar biraz meraklıdır

bende cnm bende kimseye görünmek istemiyorum..biraz merak etsinler beni kilo falan aldım mı diye..bilirsin insanlar biraz meraklıdır

biraz mı?? insanlar çooooook meraklı be canım..bunaltıyorlar bazen...annemin bi komşusu var..sürekli beni takip halinde ..aaa kaç aylık oldu aaa şöyle mi aaa böyle mi..kadın beni gördümü soru yağmuruna tutuyor...ne kadarlık dedi geçen gün.bende 7,5 aylık dedim.aaa ne ara o kadar oldu baya büyümüş diyo.maşallah demek falanda yok tabi

o komşuna tesüflerimi iletiyorum
biz burada 1 gün 1 gün şafak sayıyoruz millete zaman çabuk geçiyor gibi geliyor...
bu arada ekmek arası peynir yiyorum yanındada çay oooo gelsin kilolar

o komşuna tesüflerimi iletiyorum
biz burada 1 gün 1 gün şafak sayıyoruz millete zaman çabuk geçiyor gibi geliyor...
bu arada ekmek arası peynir yiyorum yanındada çay oooo gelsin kilolar

afiyet şeker olsunprensese kilo olsun:))bende içtim çayımı mutfağımı temizledim...bayram temizliğinide eşime yaptırıcam cumartesi inşallah

afiyet şeker olsunprensese kilo olsun:))bende içtim çayımı mutfağımı temizledim...bayram temizliğinide eşime yaptırıcam cumartesi inşallah

yaptır yaptırkilo olsun bebişlere..öyle özlüyor,öyle merak ediyorum ki anlatamam cnm yaaa sence bu günler çabuk geçer mi???

yaptır yaptırkilo olsun bebişlere..öyle özlüyor,öyle merak ediyorum ki anlatamam cnm yaaa sence bu günler çabuk geçer mi???

benim net yine kafayı yedi.gidip geliyor
bende çok özledim oğlumu 11 inde randevum var bekliyoruz elimiz mahkum..sanırsam beni artık 2 haftada bir çağırır.bu günler umarım çabuk geçer canım..ayy gaz sancıları var uymuyorlar demeye başlarız yakında

Son düzenleme:
öyle cnm artık 2 haftada bir gidersin nts ye falanda bağlar artık...ayyy darısı bana
darısı sana canım evet..bu arada canım sen hastane çıkışı mı götüreceksin bebek için yoksa çıtçıtlı badilerden mi..hastane çıkışında zıbın var ki ben onu istemiyorum..ben takımlar aldım birde çıtçıtlı badi götürmeye karar verdim ne dersin??

cnm bende birkaç tane çıtçıtlı zıbın alıcam ,hemde hastane çıkışını götürürüm....artık hazırlarım oraya hangisini giydirirler bilemem..o sırada sancı çekiyor olurum

Ben de hamileyim arkadaşlar..Ne farklı, ne güzel bi duyguymuş bu yaaa...Biz 2 senedir istioduk kısmeti bu zamanaymış.Allah isteyen herkese versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…