Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Kızlar çook mutluyum oğluşumun kıyafetlerini yıkadım astım...seyredip duruyorum.Rabbim bana bunu da gösterdi oğlumun kıyafetlerini yıkıyorum mucize gibi:nazar::nazar:ağladığım günler çektiğim sıkıntılar ağrılar acılar silindi gitti.ağzım kulaklarımda geziyorum öyle:))Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.beklemek çok zor bilirim.benim mucizem gibi bi mucize göndersin bekleyenlere de inşallahhhh

merhabalar kızlarr...
benımde ılk hamılelıgım 15 haftalık olduk bugünn..
bu topik bize gore dedık ve geldık..gecen hafta dr umuz %80 kız dedı pazartesi ogrencem cınsıyetını net olarak..
hepımıze saglılklı ve hayırlı bebekler nasip etsin Allah ım..

merhabalar kızlarr...
benımde ılk hamılelıgım 15 haftalık olduk bugünn..
bu topik bize gore dedık ve geldık..gecen hafta dr umuz %80 kız dedı pazartesi ogrencem cınsıyetını net olarak..
hepımıze saglılklı ve hayırlı bebekler nasip etsin Allah ım..

hoşgeldin canım aramıza...tebrik ederim Allahım sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin

mrb kızlar bebişimle beni aranıza alırmısınızz:KK66:
daha dün öğrendik eşimle evde kendimiz test yaptık pozitif çıktıı:KK66:)
çok şükürr çok güzel bi duyguymuşş
heyecanla bebişimizi bekliyoruzzz
gebelik takvimine göre 5+1 bakalım p.tesi belli olacak..

Kızlar çook mutluyum oğluşumun kıyafetlerini yıkadım astım...seyredip duruyorum.Rabbim bana bunu da gösterdi oğlumun kıyafetlerini yıkıyorum mucize gibi:nazar::nazar:ağladığım günler çektiğim sıkıntılar ağrılar acılar silindi gitti.ağzım kulaklarımda geziyorum öyle:))Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.beklemek çok zor bilirim.benim mucizem gibi bi mucize göndersin bekleyenlere de inşallahhhh

cnm kıyamam yaa ne güzel bir duygu bu...rabbime şükürler olsun....hayırlı doğumlar versin allahım güzel günlerde bebeklerimizle yaşlanalım inşallah.

selam tatlim daha dur daha ne duygular yasayacaksin sonra kurudukdan sonra utulemek dolabina odasina yerlestirmek ayyyy ayyyy oduygu hic bir seye benzemiyor cok farkli bir sey bu

herkese selamlar...
arkadaslar bebisinize biberon aldinizmi? Eger aldiysaniz hangi markayi aldiniz ve cam mi plastik mi? Bi oneride bulunun lutfeeen...:KK6:

cnm kıyamam yaa ne güzel bir duygu bu...rabbime şükürler olsun....hayırlı doğumlar versin allahım güzel günlerde bebeklerimizle yaşlanalım inşallah.
canım evet çok güzel bi duygu:)amin canım inşallah beraberce sağlıkla büyütürüz bebişleri
selam tatlim daha dur daha ne duygular yasayacaksin sonra kurudukdan sonra utulemek dolabina odasina yerlestirmek ayyyy ayyyy oduygu hic bir seye benzemiyor cok farkli bir sey bu
dolabına yerleştirmek muhteşemdir herhalde.ben yıkadım diye böyle olduysam yerleştiriken de halay çekerim:KK1::KK1:insan zor bulunca benim gibi mi oluyor ne:))
herkese selamlar...
arkadaslar bebisinize biberon aldinizmi? Eger aldiysaniz hangi markayi aldiniz ve cam mi plastik mi? Bi oneride bulunun lutfeeen...:KK6:

canım ben biberon aldım küçük bişey plastik.ve hastaneye götürmeyi düşünüyorum ..benimki sezeryan kesin sütüm hemen gelmezse az da olsa mama vereceğiz onun için...ama ben asıl dr brown un biberonları var süper..gazı engelleyen özel bi aparat var içinde.normalden pahalı ama ondan alıcam ...

$302376_232017573524883_127977647262210_621174_706337654_n.jpg
kızlar bayıldım buna yaaa.fıstık doğurmuş bi fıstığı olmuş:))

merhaba kızlar. ben de ilk bebeğime hamileyim ve son 5 günümüz.
doktorumuz cuma günü doğumu başlatacağını söyledi sunni sancı ya da sezeryan kararı perşembe günü vericez. çok heyecanlıyım uyku tutmuyor artık :18:

merhaba kızlar. ben de ilk bebeğime hamileyim ve son 5 günümüz.
doktorumuz cuma günü doğumu başlatacağını söyledi sunni sancı ya da sezeryan kararı perşembe günü vericez. çok heyecanlıyım uyku tutmuyor artık :18:

Allah kurtarsın canım...sağlıklı kolay bi doğum olsun inşallah..bizde o günleri görebilsek senin son 5 gün ne güzel:)

sağol canımm darısı başınıza. 8 ay nasıl geçti hiç anlamadım ama şu son bir ay geçmek bilmedi. yaklaştıkça günler geçmek bilmiyo. bu 5 gün bile geçmeyecek gibi :KK1:
benim oğlum olacak senin minik kız mı erkek mi :emir_bebek:

sağol canımm darısı başınıza. 8 ay nasıl geçti hiç anlamadım ama şu son bir ay geçmek bilmedi. yaklaştıkça günler geçmek bilmiyo. bu 5 gün bile geçmeyecek gibi :KK1:
benim oğlum olacak senin minik kız mı erkek mi :emir_bebek:

benimde oğlum olacak inşallah..mucizem o benim...2 yıl bekledim ama kavuştum..:nazar::nazar:29+3 günlük olduk bizde teyzesi..senin 38+lardadır herhalde

benimde oğlum olacak inşallah..mucizem o benim...2 yıl bekledim ama kavuştum..:nazar::nazar:29+3 günlük olduk bizde teyzesi..senin 38+lardadır herhalde

ayy maşaalalhh Allah sağlıkla kucağına almayı da nasp eder inşllh. :nazar:
biz 39. haftamızdayız geçen hafta 3.600 dü her hafta da 200 gr aluyo :nazar: biraz tombik olduğu için bu haftadan sonra bekleyemicez yoksa 4 kiloyu bulacak tombik sıpam benim :nazar:

X