Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

valla cnm yıka hazır olsun mis gibi yumuşatıcı dök bol bol...bende hastane çıkışı seti aldım...dayanamadım yıkadım tekrar kutusuna koydum..artık yavaş yavaş bende hazırlanayım...

valla cnm yıka hazır olsun mis gibi yumuşatıcı dök bol bol...bende hastane çıkışı seti aldım...dayanamadım yıkadım tekrar kutusuna koydum..artık yavaş yavaş bende hazırlanayım...

evet canım.iyi yapmışsın almakla sende.dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısından aldım güzel kokuyor.yıkayınca nasıl kokar bilmem tabi:

cnm bende toplamda 3 kilo aldım...çok korkuyoru çok kilo almaktan...saat 6 dan sonra sadece meyve yiyorum birkaç gündür....sabah kahvaltımı falan çok iyi yapıp akşam yemeğimi erken yiyeceğim.

aaa çok az almışsın ama canım ya..32, haftaya kadar 6 kilo alman lazım demiti bana dr en başta.bebeğin gelişimi için önemli demişti..sen zaten kilolu değilsin ki neden bu kadar korkuyosun...bak bana şimdiden 10 doğurasıya 15 olur

ama cnm sen çok zayıftın...normal seninki

süt olsun diye bol bol yersin kalır cnm...

öyle yapıcam artık..birde gece uykuları yok olacak gaz sancıları vs..ama ben hiç bebeğime üf demeyeceğim söz verdim kendime. o kadar bekledim ki ben mucizemi herşeyi güzel. beni uyutmasa bile önemli değil

öyle yapıcam artık..birde gece uykuları yok olacak gaz sancıları vs..ama ben hiç bebeğime üf demeyeceğim söz verdim kendime. o kadar bekledim ki ben mucizemi herşeyi güzel. beni uyutmasa bile önemli değil

cnm benm sağsalim alırız kucaklarımıza
inşallah....zaten bende uyku uyumuyorum geceleri bebek uyumasada yanıma arkadaş olur

cnm benm sağsalim alırız kucaklarımıza
inşallah....zaten bende uyku uyumuyorum geceleri bebek uyumasada yanıma arkadaş olur

inşallah canım..bende uyumuyorum takılırız oğlumla:))babası oğlumda sana çekmiş diyor..oğlum geceleri tekmeliyorda geneldeo da senin gibi uykusuz olacak diyor:)

inşallah canım..bende uyumuyorum takılırız oğlumla:))babası oğlumda sana çekmiş diyor..oğlum geceleri tekmeliyorda geneldeo da senin gibi uykusuz olacak diyor:)

evet cnm geceleri hareket fazla oluyor...ya da biz yattığımız için daha çok hissediyoruz...

sabaha çok erken uyanıyor teyzesi benimki 3 saat falan uyuyorum 06.30 da kahvaltı yapıyoruz.

bir de teyzesi benim kız biraz pasaklı olucak galiba...çünkü temizlik yapıp oturduğum zaman içimde savaş çıkaarıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…