Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canım oda takımının beşiği var...yatak odasına yanıma almak içinde park yatak aldım ben.

tamam tatlım..yarın eşimle beşik bakmaya gideceğiz....
park yatak alıcaktım ama korktum aniden kapanabilir yazmışlar yorumlarda..sanırım normal karyola şeklinde alıcağım.

merhabalar kızlar bır kac gun once katılmıstım aranıza..
dun ıtıbarıyle cınsıyet ogrenım veeee benım mucızem prensesım gelıyorrR:)) kızım olacakk yupppıııııı:)))))
sevıncımı paylasmak ıstedımmm:))

Tebrik ederim tatlim rabbim hayirli evlat etsin bayiliyorum kiz cocuklara kiz annesi olman ayricalikdir

Amin okdar cok ihtiyacim varki dualara insallh bir nefesde biter hersey ve insaalh normal dogum olur

Limaaaan canım çok sevindiiiiim.

Uzun zamandır aşılama bölümünden uzaktım,şimdi gördüm.

Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.

Çok mutlu oldum canım.İyi bak kendine ve meleklerimize.

bende ilk bebeğime hamileyim, çok tedirdinim bir o kadar mutlu.. daha çok küçük.. pıt pıt kalbi atıyor.. ama bana sanki rüyaymış gibi geliyor, Rabbim herkese nasip etsini korusun, büyütsün inşallah..

chicconun damlatmaz bardağından aldım...eve gelince su ile deneyeyim dedim ters çevirince damlatmaya başladı

yarın değiştirmeye gidicem

valla öyle diye aldım...bakalım yarın değiştireceğim....

çay demlemeye gitmene sevindimbizde sinirlenmiştik kızımla

aaaa sinirlenmeyin hemen..olur böyle şeyler
bu arada bende bugün dr u aradım dün oğlum çok az oynadı sabahta pek hareketli değildi diye..akşamları normal tekmelerine devam ediyorsa sorun yok dedi.dinlen çikolata ye ve müzik aç öyle dene bakalım dedi...bende koca bi çikolata yedim.çok şükür şimdi normale döndü

cnm artık yeri daraldı...yavaş yavaş uyuma saatleri artacak...günde birkaç defa tekmelemesi normal olan cnm...

bizz kızarız biz agresif aileyiz:))

Son düzenleme:
cnm artık yeri daraldı...yavaş yavaş uyuma saatleri artacak...günde birkaç defa tekmelemesi normal olan cnm...

günde 10 kadar hareket etmesi lazımmış diye okudum.bende öyle sayıyorum işte...geceleri hareketleniyor benimki gece kuşu olacak yavrum:))teyzesi bizde oğlumun kıyafetlerini yıkayıp astık dolabına...artık yavaş yavaş hazır oldu herşey.çantayı da 32, haftada hazırlayım diyorum..Allah korusun belli olmaz.

canım birazdan mutfakta biraz işim var onları halledicem.geç cevap verebilirim.ama buralardayım yani gitmiyorum henüz:)

hazırlan,hazırlan cnm...benimkide gece daha hareketli nedense,,bende anasına çekti herhalde diyordum

evet cnm 8 haftan kaldı dilekolay...ilk 4 hafta geçerde son 4 haftan heyecan dorukta olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…