-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.681
günebkn cnm sen bebeğinn yatağını karyola olarak mı aldın???yoksa park yatak mı??
canım oda takımının beşiği var...yatak odasına yanıma almak içinde park yatak aldım ben.
merhabalar kızlar bır kac gun once katılmıstım aranıza..
dun ıtıbarıyle cınsıyet ogrenım veeee benım mucızem prensesım gelıyorrR:)) kızım olacakk yupppıııııı:)))))
sevıncımı paylasmak ıstedımmm:))
Amin canım.Rabbim kimseye vermesin böyle bir üzüntüyü.Bizim için şer gibi görünen de vardır bir hayır deyip gönlü rahatlatmak en güzeli.
Rabbim çok şükür 6 ay sonra tekrar nasip etti.
Hayırlı ,rahat doğum dilerim şimdiden..
bugün dr. gittik. 2 tane pıt pıt kalp atışı gördük Elhamdulillah. serum verdi dr. evde taktırıcam. İnşallah sancılarım geçer. ben pek su içmeyorum. dr ondan olabileceğini birazda miyomdan olabilceğini söyledi.
chicconun damlatmaz bardağından aldım...eve gelince su ile deneyeyim dedim ters çevirince damlatmaya başladı
yarın değiştirmeye gidicem
aaa nasıl bişeymiş o öyle..değiştir tabi canım
:)))) kendime çay demlemeye gitim orada kalmışım kusura bakma:))ait olduğun topiğe dönmene sevindim
bebek sadece çektiği zaman geliyor..yani bardağı eğsede dökülmüyor..
:)))) kendime çay demlemeye gitim orada kalmışım kusura bakma:))
iyi bişeymiş ama tabi gerçekten damlatmasa birde dimi:))
valla öyle diye aldım...bakalım yarın değiştireceğim....
çay demlemeye gitmene sevindimbizde sinirlenmiştik kızımla
günebkn 30.haftan sana göz kırpıyor
aaaa sinirlenmeyin hemen..olur böyle şeyler
bu arada bende bugün dr u aradım dün oğlum çok az oynadı sabahta pek hareketli değildi diye..akşamları normal tekmelerine devam ediyorsa sorun yok dedi.dinlen çikolata ye ve müzik aç öyle dene bakalım dedi...bende koca bi çikolata yedim.çok şükür şimdi normale döndü
cnm artık yeri daraldı...yavaş yavaş uyuma saatleri artacak...günde birkaç defa tekmelemesi normal olan cnm...
günde 10 kadar hareket etmesi lazımmış diye okudum.bende öyle sayıyorum işte...geceleri hareketleniyor benimki gece kuşu olacak yavrum:))teyzesi bizde oğlumun kıyafetlerini yıkayıp astık dolabına...artık yavaş yavaş hazır oldu herşey.çantayı da 32, haftada hazırlayım diyorum..Allah korusun belli olmaz.