Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar ben kaçıyorum size doyum olmaz yemek yapmaya gidiyorum
menüm şu:barbunya
pilav
salata
sonra çayın yanına yemek içinde kek yaptım
browni keklerden yaptım...zor gelmezse birde poğaça yapayım diyorım.boşladım bu ara mutfak işerini neyse görüşmek üzere öptüm sizi

beni heveslendirdin peynirli poğaca yaptım akşam öylebir geçer zamankiyi izlerken çayın yanına yerim kocamla :)) kilo milo kim takar

kızlar bende etten tiksindim ya proteini yeşil mercimek ve bakliyat türlerinden alıyorum..bende bu akşam yeşil mercimekli bulgur pilavı ve eşime dolma pişirdim belki tadımlık dolmasından da yerim..

kızlar bende etten tiksindim ya proteini yeşil mercimek ve bakliyat türlerinden alıyorum..bende bu akşam yeşil mercimekli bulgur pilavı ve eşime dolma pişirdim belki tadımlık dolmasından da yerim..

kızlar şunu yaptık ,bunu yaptık diyorsunuz sizin yüzünüzden 100 kilo doğuma gitmek istemiyorum..benimde yapasım geliyor:95::95::95::95::95::95::95::95::95:

hayırlısı olsun canım bebişin.bana da gebelikten önce folidoce kullan demişti.bende yeni öğrendim şimdi folik plus 3 tane kullan dedi.her ecz. de yokben buldum aldığım yerdede 1 tane kalmıştı.

teşekkür ederim canım, Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inşallah, ben öncesinde folic plus kullandığım için eczacı bir arkadaşıma da danışarak folbiol kullanmaya karar verdim dr da onu tavsiye etti zaten, emilimi bebek için daha kolay oluyomuş.

kızlar şunu yaptık ,bunu yaptık diyorsunuz sizin yüzünüzden 100 kilo doğuma gitmek istemiyorum..benimde yapasım geliyor:95::95::95::95::95::95::95::95::95:

yok canım ya gitmezsin.ben aslında daha çok yapardım eskiden.sürekli yeni tarif denerdim.şimdilere bi tembellik var üzerimde yemek zor yapıyorum.hatta bazen yapmıyorumeşime diyorum hiç halim yok diye.o da sağolsun bişey demiyor.birde benim bugün çok belim ağrıyor.(bu arada canım senin miniğin gerinip plesantasına atlamasını eşime anlattım.hala gülüyor..

evet cnm bende eşime taklidini yap bebeğin diyorum yapıyor
yaa ben internetten poğaça tarifi alıp yaptığım zaman taş gibi oluyor

evet cnm bende eşime taklidini yap bebeğin diyorum yapıyor
yaa ben internetten poğaça tarifi alıp yaptığım zaman taş gibi oluyor

evet maalesef bazıları çok kötü oluyor tariflerin..en iyisi kendi bildiğin tarifler yada anne tarifleri dimi canım ya

benim kız değişik değişik hareketler yapıyor korkuyorum kordonu falan boynuna dolayacak diye...ben onu dış etkenlerden korumaya çalışırken o içerde kendini ordan oraya atıyor eşine kızıyor galiba az besin yolluyorsun diye:90::90::90:

evet maalesef bazıları çok kötü oluyor tariflerin..en iyisi kendi bildiğin tarifler yada anne tarifleri dimi canım ya

evet cnm ..o kadar uğraşıyorum..sonra eşimine ikram edemiyorum...bir defa çok güzel olmuştu o tarifide yazmamıştım bir daha bulamadım

Allah korusun bişey olmaz.bu arada benimde içimi çiziyor gibi olmaya başladı...ben buldum neden olduğunu...bizimkiler içeride her gün çenrik atıyor şafak yazıyor bence...100 gün kaldı 90 gün kaldı diye...şafak çizelgesi olarakta rahim duvarını kullanıyorlar sanırsam

onlarada hak vermek lazım yaaa avuç içi kadar yerde gün bekliyorlarabimiz allahın izniyle bizden 1 ay önce dünyaya gelicek

cnm bu gittiğimde dr bebeğin göz lenslerini gösterdi...parlıyor gibiydi...sende dikkat ettinmi hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…