Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

hayırlı akşamlar canım...bende kızımın abisinin annesiyle sohbet ediyordum...ne de olsa erkek az bu topikte:KK60::KK60::KK60:

evet busene kiz senesi sanirim ama genelde bakiyorum erkek deniyor bir bakiyorum kizlar cogunlukda bn tam anlamiyla bu sene kiz mi eerkek mi senesi anlaamdim

onlarada hak vermek lazım yaaa avuç içi kadar yerde gün bekliyorlar:KK6::KK6::KK6:abimiz allahın izniyle bizden 1 ay önce dünyaya gelicek:emir_bebek::emir_bebek:

cnm bu gittiğimde dr bebeğin göz lenslerini gösterdi...parlıyor gibiydi...sende dikkat ettinmi hiç..

bende ayrıntılı ultrasonda görmüştüm.yaklaşıp bize bakıyor gibiydi çok gülmüştüm..
evet oğluşumun kardeşi olacak senin minik...5 hafta falan var arda sanırım..Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucaklayalım inşallah

evet busene kiz senesi sanirim ama genelde bakiyorum erkek deniyor bir bakiyorum kizlar cogunlukda bn tam anlamiyla bu sene kiz mi eerkek mi senesi anlaamdim

ben bebeğimin cinsiyetini erkek zannederken kime sorsam erkek bebek diyordu,,,şimdi ise hep kız bende anlayamadım:KK31::KK31::KK31::KK31:

bende ayrıntılı ultrasonda görmüştüm.yaklaşıp bize bakıyor gibiydi çok gülmüştüm..
evet oğluşumun kardeşi olacak senin minik...5 hafta falan var arda sanırım..Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucaklayalım inşallah

5 hafta demeyelim çok gibi geliyor..gelll 4 hafta diyelim:KK19::KK19::KK19:

berraksu sen ayrıntılıya ne zaman gidiyodun? ekimdeydi dimi çok iyi görülüyor o zaman..nereye gidiceksin peki ayrıntılı için

berraksu sen ayrıntılıya ne zaman gidiyodun? ekimdeydi dimi çok iyi görülüyor o zaman..nereye gidiceksin peki ayrıntılı için

cnm 11 ekimde gidicem nasıl bakılıyor çok merak ediyorum...iç organlarına falan mı bakılıyor???
bu konuda pek bilgim yok:KK50::KK50::KK50::KK50:çok uzun sürüyor mu????

cnm 11 ekimde gidicem nasıl bakılıyor çok merak ediyorum...iç organlarına falan mı bakılıyor???
bu konuda pek bilgim yok:KK50::KK50::KK50::KK50:çok uzun sürüyor mu????

15-20 dk.sürüyor canım.heryerini inceliyor.kalbine bakıyor parmaklarına bakıyor.beynini inceliyor..böbrek falan hepsine bakılıyor kısaca ...çok net görmüştüm ben.çok güzeldi yaa

15-20 dk.sürüyor canım.heryerini inceliyor.kalbine bakıyor parmaklarına bakıyor.beynini inceliyor..böbrek falan hepsine bakılıyor kısaca ...çok net görmüştüm ben.çok güzeldi yaa

bizde görebileceğiz değil mi yaparken???birde senin yapacağın başka test kALDI MI CNM??CNM AYRICA SEN BEBEĞİN HAREKETLERİNİ TAM GÖBEK DELİĞİNİN ORALARDA MI HİSSDİYORSUN???

Son düzenleme:
bizde görebileceğiz değil mi yaparken???birde senin yapacağın başka test kALDI MI CNM??

valla benim gittiğim yerde bi drun önünde vardı ekran birde ben görebileyim diye karşıya da takılmıştı.heryerde öylemidir bilemiyorum ki?başka test kalmadı sanırım canım ya..varsa dr bu gittiğimde söyler.27 haftalıkken gidicem bir daha ondan sonra 15 günde bir oluyormuş galiba randevular.heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkça..sanki herşey eksikmiş gibi geliyor:26::26:

bizde görebileceğiz değil mi yaparken???birde senin yapacağın başka test kALDI MI CNM??CNM AYRICA SEN BEBEĞİN HAREKETLERİNİ TAM GÖBEK DELİĞİNİN ORALARDA MI HİSSDİYORSUN???

ilk hissettiğim hafta göbek deliğimin oralardaydı.şimdi heryerde:)) altlara vuruyor bazen..hatta şimdi de vurdu duydu galiba...birde şarkı açıyorum çok hoşlanıyor hemen tekmeliyor.mozartın bebek şarkıları cd si var.mozart for kids çok yararlıymış.huzurlu olmasını sağlıyormuş doğduklarında...bakalım bekleyip göreceğiz

valla benim gittiğim yerde bi drun önünde vardı ekran birde ben görebileyim diye karşıya da takılmıştı.heryerde öylemidir bilemiyorum ki?başka test kalmadı sanırım canım ya..varsa dr bu gittiğimde söyler.27 haftalıkken gidicem bir daha ondan sonra 15 günde bir oluyormuş galiba randevular.heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkça..sanki herşey eksikmiş gibi geliyor:26::26:

avatar resmimi beğendin mi:KK34::KK34::KK34:hem gün geçmiyor gibi geliyor hemde gün yaklaştıkça insan telaşlanıyor...

Neyse sen benden önce doğum yapıcaksın deneyimlerini buradan yazarsın meleğini uyuttuktan sonra:KK34::KK34::KK34::KK34:

avatar resmimi beğendin mi:KK34::KK34::KK34:hem gün geçmiyor gibi geliyor hemde gün yaklaştıkça insan telaşlanıyor...

Neyse sen benden önce doğum yapıcaksın deneyimlerini buradan yazarsın meleğini uyuttuktan sonra:KK34::KK34::KK34::KK34:

çok beğendim süper olmuş:))takım olduk valla.deneyimlerimi paylaşırım inşallah canım ya..zaman bulabilirmiyiz ki??
bu arada ben sanki iyice ağırlaştım.ağır vasıta oldum.kalkarken yerimden yarım saat geçiyor:KK66::KK66:liseden kızlarla buluşmayı düşünüyoruz.ben korkuyorum açıkçası..ben doğurmadan buluşalım şimdiden zor kaldırıyorum popomu diyorum gülüyor onlarda

ilk hissettiğim hafta göbek deliğimin oralardaydı.şimdi heryerde:)) altlara vuruyor bazen..hatta şimdi de vurdu duydu galiba...birde şarkı açıyorum çok hoşlanıyor hemen tekmeliyor.mozartın bebek şarkıları cd si var.mozart for kids çok yararlıymış.huzurlu olmasını sağlıyormuş doğduklarında...bakalım bekleyip göreceğiz

cnm benim genellikle kasığımla göbeğimin arasında bir yerde oluyor hareketlenmeler...sanırım bebekler hissediyor bugün bebeğin anne karnındaki gelişimini izledim o kadar güzel bir şekilde anlatıyordu ki çok duygulandım..hemen o sırada batmalar başladı karnımda ,,gerçekten bebekler annenin hislerinden çok ekileniyor....

çok beğendim süper olmuş:))takım olduk valla.deneyimlerimi paylaşırım inşallah canım ya..zaman bulabilirmiyiz ki??
Bu arada ben sanki iyice ağırlaştım.ağır vasıta oldum.kalkarken yerimden yarım saat geçiyor:KK66::KK66:liseden kızlarla buluşmayı düşünüyoruz.ben korkuyorum açıkçası..ben doğurmadan buluşalım şimdiden zor kaldırıyorum popomu diyorum gülüyor onlarda

cnm yavaş kalk birden kalkıncaa çok kasılmalar oluyor...bebekler doğana kadar kaplumbağ,tırtıl ..vs hepsini olacağız galiba:KK1::KK1::KK1::KK1:

anlatın anlatın kızlar heyecanlı oluyor :KK9::KK9::KK9: ben daha çömezim.sohbetinize karışmıyorum.
bu mercimekler büyüycekteeee bende anlatıcamdaaaa o zaman siz ay uyumuyorlar uykusuzum giremedim ay çok yaramaz kısmına geçersiniz herhalde :KK62::KK62::KK62::KK62:

cnm yavaş kalk birden kalkıncaa çok kasılmalar oluyor...bebekler doğana kadar kaplumbağ,tırtıl ..vs hepsini olacağız galiba:KK1::KK1::KK1::KK1:

valla öyle..telefon çalınca hele ben kalkana kadar 7-8 kere çalıyor:))napıyım aniden kalkınca kötü oluyorum.sanırım son haftalarda yardımsız kalkamıcaz..o yüzden ben şimdiden eksikleri tamamlayalım diyorum eşime.halı bakınıyorum mesela bebek odasına henüz bulamadım..birde sen bebek şekeri yaptıracakmısın?ben yaptırıcam ama karar veremedim..onuda halledeyim diyorum bir an önce

X