-
- Konu Sahibi berraksuuu
anlatın anlatın kızlar heyecanlı oluyorben daha çömezim.sohbetinize karışmıyorum.
bu mercimekler büyüycekteeee bende anlatıcamdaaaa o zaman siz ay uyumuyorlar uykusuzum giremedim ay çok yaramaz kısmına geçersiniz herhalde
anlatın anlatın kızlar heyecanlı oluyorben daha çömezim.sohbetinize karışmıyorum.
bu mercimekler büyüycekteeee bende anlatıcamdaaaa o zaman siz ay uyumuyorlar uykusuzum giremedim ay çok yaramaz kısmına geçersiniz herhalde
OYY CNM BENİM BUGÜN HAVAMIZ YERİNDE VALLA MAŞALLAH
SEN YAZ ANNESİ OLACAKSIN ALLAHIN İZNİYLE....ARTIK 2.BEBEKLERİ AYNI ANA DENK GETİRİRİZ BOL BOL MUHABBET EDERİZ
SEN CUMA GÜNÜ BÜYÜK İHTİMALLE KESENİ GÖRÜRSÜN CNM...HCG 1500 Ü GEÇİNCE GÖRÜNÜYOR...İŞTE BENDE GÜNEBKNDAN BİRŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM..BEND
EN 5 HAFTA ÖNDE OLDUĞU İÇİN NE ÖĞRENİRSEM KAR
valla öyle..telefon çalınca hele ben kalkana kadar 7-8 kere çalıyor:))napıyım aniden kalkınca kötü oluyorum.sanırım son haftalarda yardımsız kalkamıcaz..o yüzden ben şimdiden eksikleri tamamlayalım diyorum eşime.halı bakınıyorum mesela bebek odasına henüz bulamadım..birde sen bebek şekeri yaptıracakmısın?ben yaptırıcam ama karar veremedim..onuda halledeyim diyorum bir an önce
ayyy kendimi çok tecrübeli hissettim ayoloğlumla ben sorularınızı cevaplamaya hazırızzz
evet cnm bebek şekerler oluyor...ama hiç eksik bitmiyor değilmi???benimde kafamda yapacağım 1000 tane şey var 30.haftamı geçmeyi bekliyorum...be
n sadece beşik alıcam oda takımı almıcam cnmm
Gunebkn liman benim mayıstan beri arkadaşım ona torpil geç
kızlar şunu yaptık ,bunu yaptık diyorsunuz sizin yüzünüzden 100 kilo doğuma gitmek istemiyorum..benimde yapasım geliyor:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
valla benim gittiğim yerde bi drun önünde vardı ekran birde ben görebileyim diye karşıya da takılmıştı.heryerde öylemidir bilemiyorum ki?başka test kalmadı sanırım canım ya..varsa dr bu gittiğimde söyler.27 haftalıkken gidicem bir daha ondan sonra 15 günde bir oluyormuş galiba randevular.heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkça..sanki herşey eksikmiş gibi geliyor:26::26:
kızlarrr gunaydın
doktordan geldım
paşamız olcak belllı oldu :)
kızlarrr gunaydın
doktordan geldım
paşamız olcak belllı oldu :)
sağlıkocaklarıda rutin kan tahlillerini yapıyo doktorum genel bi kontrol yapalım sonuçlarını getir dedi ben orda yaptırıcam 20. haftada tetanoz aşısı 24. haftadada şeker yüklemesi yapılıyomuş
benim aile hekimim ve hemşirem çok ilgili neden gelmiyosun diyip takılıyolarbana onlarda takip altına alıyolarmış..hemşiremle
kankayımyaşı baya büyük arada gel uğra yüzünü göreliim diyoo ... istanbulda kavga dövüş olur sağlıkocakları doktorlar kalabalıktan yüzüne bile bakmazdı ege insanı çok farklı kızlar hastanelerde sessizliği burda gördüm
sağlıkocaklarıda rutin kan tahlillerini yapıyo doktorum genel bi kontrol yapalım sonuçlarını getir dedi ben orda yaptırıcam 20. haftada tetanoz aşısı 24. haftadada şeker yüklemesi yapılıyomuş
benim aile hekimim ve hemşirem çok ilgili neden gelmiyosun diyip takılıyolarbana onlarda takip altına alıyolarmış..hemşiremle
kankayımyaşı baya büyük arada gel uğra yüzünü göreliim diyoo ... istanbulda kavga dövüş olur sağlıkocakları doktorlar kalabalıktan yüzüne bile bakmazdı ege insanı çok farklı kızlar hastanelerde sessizliği burda gördüm
cok tesekkurler kızlar
isim 3 tane arasında kaldım meriç doruk çınar bakalım hangısı agır basarsa
cok tesekkurler kızlar
isim 3 tane arasında kaldım meriç doruk çınar bakalım hangısı agır basarsa