Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

göz açıp kapayana kadar geçer yakında sende başlarsın ..ayy bugün çok tekmeledi falan dersin

OYY CNM BENİM BUGÜN HAVAMIZ YERİNDE VALLA MAŞALLAH

SEN YAZ ANNESİ OLACAKSIN ALLAHIN İZNİYLE....ARTIK 2.BEBEKLERİ AYNI ANA DENK GETİRİRİZ BOL BOL MUHABBET EDERİZ

SEN CUMA GÜNÜ BÜYÜK İHTİMALLE KESENİ GÖRÜRSÜN CNM...HCG 1500 Ü GEÇİNCE GÖRÜNÜYOR...İŞTE BENDE GÜNEBKNDAN BİRŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM..BEND

EN 5 HAFTA ÖNDE OLDUĞU İÇİN NE ÖĞRENİRSEM KAR

ayyy kendimi çok tecrübeli hissettim ayoloğlumla ben sorularınızı cevaplamaya hazırızzz

evet cnm bebek şekerler oluyor...ama hiç eksik bitmiyor değilmi???benimde kafamda yapacağım 1000 tane şey var 30.haftamı geçmeyi bekliyorum...be

n sadece beşik alıcam oda takımı almıcam cnmm

evet cnm bebek şekerler oluyor...ama hiç eksik bitmiyor değilmi???benimde kafamda yapacağım 1000 tane şey var 30.haftamı geçmeyi bekliyorum...be

n sadece beşik alıcam oda takımı almıcam cnmm

evet cnm ya hiç eksik bitmiyor.ama çok tatlı telaşlar...hep özenirdim.şükür bende hazırlık yapabiliyorum

kızlar şunu yaptık ,bunu yaptık diyorsunuz sizin yüzünüzden 100 kilo doğuma gitmek istemiyorum..benimde yapasım geliyor:95::95::95::95::95::95::95::95::95:

fenamı benim gibi iştahsız olan hamişleri heveslendiriyoruz artsın iştahlar büyüsün bebiiikler yada göbişler

selam kızlarr

28. haftadan once bıde seker yuklemesı yapılıyoo bılgınızee

sağlıkocaklarıda rutin kan tahlillerini yapıyo doktorum genel bi kontrol yapalım sonuçlarını getir dedi ben orda yaptırıcam 20. haftada tetanoz aşısı 24. haftadada şeker yüklemesi yapılıyomuş
benim aile hekimim ve hemşirem çok ilgili neden gelmiyosun diyip takılıyolar bana onlarda takip altına alıyolarmış..hemşiremle
kankayım yaşı baya büyük arada gel uğra yüzünü göreliim diyoo ... istanbulda kavga dövüş olur sağlıkocakları doktorlar kalabalıktan yüzüne bile bakmazdı ege insanı çok farklı kızlar hastanelerde sessizliği burda gördüm

cok tesekkurler kızlar

isim 3 tane arasında kaldım meriç doruk çınar bakalım hangısı agır basarsa

tetanoz aşısından korkuyorum:18::18::18:21.haftadamda gidicem..

bende yarın sağlık ocagına gidicem bakalım benim aile hekimim kimmmiş neymiş:)

:89:

cok tesekkurler kızlar

isim 3 tane arasında kaldım meriç doruk çınar bakalım hangısı agır basarsa

aa cok güzel isimler Meriç ismini cok beğendim :)
unisex ama ben cocuguma unisex isim koymak istemiyorum bide kız mı erkek mi onla uğraşmasınlar :) benim isim bi garip kimse anlamıyo o yüzden çok basit bi isim seçicem cocugma birde iki isim düşünüyorum hangisini isterse onu kullansın
bide iş yerlerinde filan çok karizma oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…