-
- Konu Sahibi berraksuuu
hayırlı akşamlar canım...bende kızımın abisinin annesiyle sohbet ediyordum...ne de olsa erkek az bu topikte
onlarada hak vermek lazım yaaa avuç içi kadar yerde gün bekliyorlarabimiz allahın izniyle bizden 1 ay önce dünyaya gelicek
cnm bu gittiğimde dr bebeğin göz lenslerini gösterdi...parlıyor gibiydi...sende dikkat ettinmi hiç..
evet busene kiz senesi sanirim ama genelde bakiyorum erkek deniyor bir bakiyorum kizlar cogunlukda bn tam anlamiyla bu sene kiz mi eerkek mi senesi anlaamdim
bende ayrıntılı ultrasonda görmüştüm.yaklaşıp bize bakıyor gibiydi çok gülmüştüm..
evet oğluşumun kardeşi olacak senin minik...5 hafta falan var arda sanırım..Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucaklayalım inşallah
5 hafta demeyelim çok gibi geliyor..gelll 4 hafta diyelim
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin
berraksu sen ayrıntılıya ne zaman gidiyodun? ekimdeydi dimi çok iyi görülüyor o zaman..nereye gidiceksin peki ayrıntılı için
cnm 11 ekimde gidicem nasıl bakılıyor çok merak ediyorum...iç organlarına falan mı bakılıyor???
bu konuda pek bilgim yokçok uzun sürüyor mu????
15-20 dk.sürüyor canım.heryerini inceliyor.kalbine bakıyor parmaklarına bakıyor.beynini inceliyor..böbrek falan hepsine bakılıyor kısaca ...çok net görmüştüm ben.çok güzeldi yaa
bizde görebileceğiz değil mi yaparken???birde senin yapacağın başka test kALDI MI CNM??
bizde görebileceğiz değil mi yaparken???birde senin yapacağın başka test kALDI MI CNM??CNM AYRICA SEN BEBEĞİN HAREKETLERİNİ TAM GÖBEK DELİĞİNİN ORALARDA MI HİSSDİYORSUN???
valla benim gittiğim yerde bi drun önünde vardı ekran birde ben görebileyim diye karşıya da takılmıştı.heryerde öylemidir bilemiyorum ki?başka test kalmadı sanırım canım ya..varsa dr bu gittiğimde söyler.27 haftalıkken gidicem bir daha ondan sonra 15 günde bir oluyormuş galiba randevular.heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkça..sanki herşey eksikmiş gibi geliyor:26::26:
avatar resmimi beğendin mihem gün geçmiyor gibi geliyor hemde gün yaklaştıkça insan telaşlanıyor...
Neyse sen benden önce doğum yapıcaksın deneyimlerini buradan yazarsın meleğini uyuttuktan sonra
ilk hissettiğim hafta göbek deliğimin oralardaydı.şimdi heryerde:)) altlara vuruyor bazen..hatta şimdi de vurdu duydu galiba...birde şarkı açıyorum çok hoşlanıyor hemen tekmeliyor.mozartın bebek şarkıları cd si var.mozart for kids çok yararlıymış.huzurlu olmasını sağlıyormuş doğduklarında...bakalım bekleyip göreceğiz
çok beğendim süper olmuş:))takım olduk valla.deneyimlerimi paylaşırım inşallah canım ya..zaman bulabilirmiyiz ki??
Bu arada ben sanki iyice ağırlaştım.ağır vasıta oldum.kalkarken yerimden yarım saat geçiyorliseden kızlarla buluşmayı düşünüyoruz.ben korkuyorum açıkçası..ben doğurmadan buluşalım şimdiden zor kaldırıyorum popomu diyorum gülüyor onlarda
cnm yavaş kalk birden kalkıncaa çok kasılmalar oluyor...bebekler doğana kadar kaplumbağ,tırtıl ..vs hepsini olacağız galiba